ساخت مولتی مدیا و وب سایت کاملا داینامیک

سلام برو بچس ..
بنده در حال ساختن کار دو جانبه ی داینامیکی ( هم مولتی مدیاست درواقع و هم وب سایت ) هستم .. لذا الان که فعلا در حال طراحی در فتوشاپ هستم میخواستم از اساتید محترم راهنمایی بگیرم .. من میخوام مولتی مدیا یا سایتی درست کنم که بتونم اکثر آیتم ها داینامیک باشه ... مثلا گالری عکسهاش و متنی در مورد عکس داشته باشه و بتونه بر اساس یک فایل ایکس ام ال آپدیت بشه ... خوب این کارو کردم و بلدم هستم( نمونه کارم رو که بر همین اساس بود رو در سایتwww.hashtdeco.com ببینید و مشکلی هم داشت بهم بگید ) لطفا بخش پروژه ها رو ملاحظه کنید که با ایکس ام ال و داینامیک طراحی شده است تا به سوال من بتوانید جوا بدهید ..
اما سوالی که واسم پیش اومده اینه ... من در وب سایتی که مشاهده کردید واسه لود عکس ها و جزییات مربوط به اون عکس از ایکس ام ال استفاده کردم ... اما نمیدونم تا چه حد کارم درست بوده از لحاظ ساختاری ...
من اومدم و هربار که صفحه لود میشه ایکس ام ال مربوط به اون قسمت رو لود کردم ... توی وب سایت که اثری از این که هربار لود میشه و دوباره عکس های بخش پروژه بخواد زمانی رو واسه لود بگیره نشون نداده .. سوالم ! اینه که نباید آدم یکبار لود کنه بعد از توی یک آرایه ای چیزی بخونه که هر بار به سیستم یا حافظه فشار نیاد که بخواد از ایکس ام ال ها بخونه ؟؟اصلا وقتی هربار لود میکنیم برنامه فلش گیر میکنه چرا واقعا ؟ اما تو سایت که من میبینم انگار بافر میشه اطلاعات و مشکلی نداره خیلی پیجیدست خداییش ! من فکری که کردم اینه که اول بار همه ایکس ام ال ها لود شه و push to array بشه و بعد توی طول برنامه از آرایه ها خونده بشه اما مشکلی که با این جریان دارم اینه که ممکنه مشتری بخواد بخش های جدید تری اضافه کنه و من اول برنامه اگه بالفرض ایکس ام ال هامو لود کردم بدین خاطر بوده که میدونستم چند تان ! که اسماشونو به برنامم دادم تا اطلاعاتشو لود کنه تو خودش .. اما اگه مشتری بخواد خودش یک بخش اضافه کنه چی میشه !؟؟؟!!! لطفا حرفه ای ها کمک کنن خیلی مشکل هادددییییییی رو مخمه واقعا :rose:

برای اینکه کاربر بتونه مطلبی رو اضافه کنه برای مثال تو بخش پروژه ها می تونی بعد از خوندن xml با یه حلقه for دستور بدی که بر اساس تعداد نود های xml یا زیر مجموعه ها تعداد مشخص مربع و تصویر بسازه و در یک آرایه push کنه که اینطوری با تغییر xml و افزایش نود ها فایل خروجی بروز شه:
کد:
for (var i:int=0;i < _xmllist.length();i++)
			{
				//trace(_xmllist);

_btn = new btn();
				arr.push(_btn);
				this.addChild(_btn);{
بعدا هم برای استفاده مجدد از اون زیر مجموعه ها مثلا برای انیمیت دادن به اونها از همون آرایه استفاده کنی :
کد:
for(var i:int=0;i<arr.length;i++)
			 {
				 arr[i].visible=false;
				 arr[i].alpha = 0;
				 arr[i].scaleX = 0.5;
				 arr[i].scaleY = 0.5
			 }

جدیدترین ارسال ها

بالا