ساخت مناظر طبيعي

:Mohsen:

کاربر باتجربه
Tree Factory
SpeedTree
Ground Crew
سلام دوستان
اين سه تا پلاگيني كه معرفي كردم فكر مي كنم كارشون ساخت درخت و مناظر طبيعي باشه درسته ، از كجا ميتونم گيرشون بيارم ؟
سوال بعدم اينكه براي ساخت درخت و علفزارهاي طبيعي و كلا منظره بايد از چه قسمتهاي مكس استفاده كرد تا مدلسازي طبيعي به نظر برسه ، البته بعضي از روشهاشو بلدم

آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
با سلام
دوستان من هم میخواهم این پلاگین ها رو داشته باشم ، البته من Tree Factory رو دارم ولی برای ورژن 5 یا 6 هست که کسی نصب نمی کنه اگر ممکن هست برای ورژن 9 باشه چون 10 هم آمد

cas-kashan

New Member
جون داداش فقط زودتر لینک دانلودش رو بزارین که خیلی نیاز دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink:

hosienmax100

3D Artist
mohdendan عزیز اگه سیستم توپ داری بهتره

1: درخت ها رو خودت مدل سازی کنی (فانتزی خیلی قشنگ میشه)
2: چمن زار که میتونی از hair استفاده کنی تنظیماتش سخته اما بلاخره به صحنه ی مورد نظر میرسی
3: تاکید میکنم از درخت های تری دی مکس استفاده نکنی چون بدرد بخور نیستن

موفق باشی
(الانه که سر وصدا بر علیه من بلند شه ):wink::wink::wink:

کاربر باتجربه
حسین جان ممنون
ولی اگه بشه اون پلاگینهایی که گفتم گیر آورد فکر کنم کار راحت تر بشه
این پلاگین گیر آوردن برا مکس هم دردسری داره ها !!

Renderfarm

New Member
سلام دوست عزیز اگه ممکنه یه کمی هم به من کمک کن!!!!
در زمینه محوطه سازی راه های مختلفی رو طی کردم از Hair تو max گرفته تا پلاگین های speed tree - tree factory البته با Ground crew کار نکردم در هر صورت هر کدام از روش های بالا اشکالاتی داره : Hair پر از باگ و با پلاگین speed tree و Dream scape بصورت همزمان مشکل دارد و مدام مکس را میبندد یا Memory Low میگیرد. ُSpeed tree قدری مصنوعی ولی بزرگترین مشکل آن کم بودن تعداد درختان و گل و گیاهان میباشد و بعد از مدتی تمام پروژه ها تکراری و عین هم میشوند.
البته با پلاگین های بالا تا به حال پروژه های خوبی تحویل دادم ولی راستش رو بخواهید خیلی زود با هاشون به مشکل بر خوردم.
اخیراً با پلاگین Onyx tree آشنا شدم ولی متأسفانه فقط از طریق وب .... اگه کسی لینک دانلودش رو برام بفرسته ممنون میشم
و اگه راه بهتری برای ساخت محوطه بصورت طبیعی میدونه و منو راهنمایی کنه ازش بسیار ممنون میشم.

کاربر باتجربه
و اگه راه بهتری برای ساخت محوطه بصورت طبیعی میدونه و منو راهنمایی کنه ازش بسیار ممنون میشم.
سلام دوست عزيز، منم دقيقا سر همين مشكل موندم، چون تو مكس ساخت مناظر طبيعي بدرد بخور واقعا مشكله، تو هيچ جايي هم نديدم كه با مكس منظره درست و حسابي ساخته باشن
خلاصه اگه كسي پيشنهادي داره به ما هم بگه

سلام

من این نرم افزار رو دارم و در مکس 9 هم کار می کند البته بیشتر امکاناتش در حالت دمو می باشد و باید کاملا رجیستر شود

Digimation Speedtree 3.01

متا سفانه حجم 48 مگابایتی آن اجازه آپلود آن را به من نمی دهد . اگر توانستید از جایی دانلود کنید نرم افزار خوبی برای ساخت درخت و گیاهان است

جدیدترین ارسال ها

بالا