ساخت مسابقه

ebadgh

Member
با سلام
من ميخوام يك صفحه php درست كنم كه تو اون يك سوال مطرح بشه و چهار گزينه داشته باشه و كابران بتونن به اون جواب بدن و جواب براي ما ارسال بشه . حالا نميدونم تو فضاي سايت يا تو ايميل بايد ارسال شه و به ما بگه كه چند نفر به فلان گزينه راي دادن
اميدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم

Sub.Zero

Member
فک کنم چیزی که شما لازم دارین نظر سنجی باشه !
اسکریپتش هم تو قسمت اسکریپت های آماده زیاده !
موفق باشید

ebadgh

Member
Sub.Zero جان
منظور من نظر سنجي نيست
در نظر سنجي ما نميتونيم كسي كه در نظرسنجي شركت كرده رو بشناسيم
اما تو مسابقه ميخوايم به چند نفر جايزه بديم پس مسلما بايد اونو به وسيله ايميل يا اسم بشناسيم

3dsmax

Member
خوب، به نظر سنجی دو یا سه تا text اضاف کنین که کاربر نام و ایمیل و ... رو بنویسه، این که چیز ساده‌ ایه

Sub.Zero

Member
دوست عزیز اینجا کسی برات رایگان کد نمی نویسه
فقط راهنماییت می کنن اگه می خواهی برات بنویسن فک کنم باید هزینه شو به بدین

Allahparast

Member
سلام من دارم برات می نویسم
با اگه یاهو ایدی داری باهام از طریق ایدیم ارتباط برقرار کن تا ببینم دیگه چیا می خوای
موفق باشی
:rose:

ebadgh

Member
Sub.Zero جان من قصد سوء استفاده ندارم
يعني نميخوام كه يه سايت بگم واسم بنويسيد يا حتي يك صفحه من فقط يه قسمت از يك صفحه رو ميخوام
در ضمن فروم جايي كه همه به هم بدون چشمداشتي كمك ميكنن(البته تا حدي)
Allahparast جان از شما ممنونم ميشه لظف كنيد آي ديتون رو بديد

Sub.Zero

Member
ebadgh دوست عزیز قصد توهین به شما رو نداشتم
شرمنده شو تفاهم پیش اومده بنده نتونستم منظورمو درست بیان کنم

datasun

Member
این کار رو میتونستید با یک فایل html بسازید و اکشنش رو به یک فایل php که اطلاعات رو به ایمیل میده ارسال کنید و خیلی ساده است ولی اگر میخواهید اطلاعات رو تو ادمین ببینید یا به اون شرکت کنندگان از طریق ادمین ارسال ایمیل کنید فرق میکرد.

foranyone

Well-Known Member
سلام دوست عزیز من یه سیستم رای گیری نوشتم ، فکر کنم با یه کم تغیر بتونم کاری کنم که براتون مفید باشه :

تو سیستم من :

هر کاربر اول لاگین میکنه

از کد تصویری استفاده میشه

بیشتر از یه حد مشخص رو نمی تونه انتخاب کنه (مثلا میتونین فقط پاسخ یک گزینه ای یا دو گزینه ای ... داشته باشید)

نتایج اگه بخواین همون لحظه نشون داده میشه.

بعد از یکبار رای دادن حساب کاربری Disable میشه و پیغام شما قبلا رای داده اید صادر میشه.

یه تایمر زمان رو در دست داره و اگه کاربر در عرض 100 ثانیه را نده حق رای وی از بین میره

اینا امکانات مهمشه!

yahood ID: hamidanr

Sub.Zero

Member
ebadgh دوست عزیز چیزایی رو که می خوایی کامل برام پ.خ (پیام خصوصی ) کن تا برات انجام بدم
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا