ساخت مدل گنبد ائمه

hajhosssein

Member
اینم طرح روی گنبد هست با پسوند Eps
ببینید به کار میاد

پیوست ها

• emam hosein (30) copy.rar
    27.2 کیلوبایت · بازدیدها: 13

Sawper

Active Member
سلام.
خودتو دست كم نگير حاجي.
-------------------------------
براي مدل كردن يك گنبد ،بستگي داره كه چقدر بخواهي به واقعيش نزديك باشه
اگه از دور Render ميكني ،يك Material با يك Bump و اگه سيستم مناسبي داري ،Displace و همچنين اعمال Motion Blur ميتوني يك نتيجه دلخواه بگيري
با توجه به اينكه مدل يك گنبد ،يك شكل هندسي منظم بدون قوص نداره فقط يك تقارن عمودي داره اينكار مشكله.
اما اگه از نزديك رندر ميكني يا كيفيت كار براتون مهمه،مدل كردن اجر هاي طلايي مناسبه.
اول يك عكس مناسب پيدا ميكني كه ابعاد آجر رابتوني از روش تشخيص بدي ترجيها از ديد جلو(front)
چند حالت براي اجر ها داريم.دو حالت بيشتر استفاده ميشه يا اينكه ابعاد اون ثابته يا اينكه با افزايش ارتفاع گنبد ابعاد اون كوچيك ميشه(كه در اينجا نيز دو حالت پيش مياد يا اينكه تعداد اجر ها در يك دور ثابت ميمونه(تقريبا مثل مسجد القصي) يا نه)اينها را بايد از روي عكس بفهمي.
-----------------------
يك عكس رو از ديد جلو با ALT+B زمينه كن.(Match bitmap ,Lock Zoom pan را فعال كن.راحتره)
يك Line را دور حرم با دقت Latte كن.براي دقت كار ميتوني تو AI درست كني بعد Import كني.
حالا زمينه را محو كن.
يكBox درست كن با ابعاد آجر.اگه سيستمتون مناسبه بهتره از Charmferاستفاده كني.
اما زياد بهش نرمي نده،خيلي كم(اين كاره Displace رو ميكنه)
آجر را با گنبد Alignكن.
Pivot را با مركز گنبد يكي كن.
از Extras->Arrayرا روش اجرا كن.
در تنظيمات مقدار Rotate را از جزيي به كلي تبديل كن.و مقدار اون را به 360 تغيير بده.
تا اجر دوره گنبد بچرخه.ميتوني Previewرا هم فعال كني تا دقيق درست بشه
اون گنبد بايد زير اجر ها تا بالا بمونه تا جاي بند ها را پر كنه.(يعني Material طلا را هم ميگيره)
با چرخوندن آجر ها به طرف داخل يا خارج روي جداره گنبد به طرف بالا حركت كن.بايد از Shift استفاده كني.
تو هر لايه دقت كن به تعداد آجر ها و اندازشون با توجه به گنبد اصلي.
موفق باشي.
من يكي ازگنبد امام حسين درست كردم.دوست دارم كه شما بيشتراز من تو مدل خودتون دقت كنيد

پیوست ها

• Gonbad.jpg
    Gonbad.jpg
    107.2 کیلوبایت · بازدیدها: 30

Sawper

Active Member
از Mental ray تيك Metal را فعال كردم.رنگ زرد را هم از يك عكس با RGB Color توي Paint بدست اوردم.

Sawper

Active Member
من چند تایی عکس از Google ذخیره کردم.دقیق خاطرم نیست که از کدومشون استفاده شد.
برای پیدا کردن رنگ زرد بهتره مقادیر RGB را تقاضا کنیم نه عکس رو چون هر پیکسل از عکس یه رنگ نزدیک به هم داره.
و یه pixel جابجا بشه ممکنه که رنگی شبیه مس یا خود مس را به شما بده.(البته اینا میتونید تجربه کنید).
اما اگه برای منظور دیگه ای میخواید،یه zip از عکسها را میزارم.
؟

جدیدترین ارسال ها

بالا