ساخت مدل گنبد ائمه

hajhosssein

Member
سلام به همگی
خوبید ؟
خوشید ؟
سلامتید؟
من می خوام مدل گنبد امام حسین (ع) و حضرت عباس رو بسازم
البته به عنوان اولین تجربه جدی و کاملا شخصی
میشه برای شروع بفرمائید که برای پوسته روی گنبد که همون آجر نماهای طلائی هستن باید چیکار کنم
یعنی اگه یه نمونه عکس با کیفیت از روی گنبد داشته باشمباید اون رو چه شکلی به مدل خام توی مکس بچسبونم که حالت سه بعدی در بیاد
موفق باشید

Sherlock_Holmes

Active Member
من درست متوجه نشدم...
شما مدل گنبد رو ميسازي سه بعدي بعد اون تكسچرها و عكسهاي مورد نظر رو بعنوان متريال بهش نسبت ميدي...
اين فرايند كار هست..

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
یعنی اگه یه نمونه عکس با کیفیت از روی گنبد داشته باشمباید اون رو چه شکلی به مدل خام توی مکس بچسبونم که حالت سه بعدی در بیاد
سلام حسین جان
کلید M میتونه کمکت کنه

آخرین ویرایش:

hajhosssein

Member
کلید m که پنجره متریال رو باز می کنه
دیگه تا این حد هم بوق نیستم
منظورم این که چه شکلی باید اون عکس پوسته گنبد رو به مدل بچسبونم اصلا چه شکلی باید اون عکس پوسته رو تو فتوشاپ ویرایش کنم تا تو کار با مدل خام فیت بشه

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
دیگه تا این حد هم بوق نیستم

َُشرمنده:sad:
بابا حرفه ای:lol:

منظورم این که چه شکلی باید اون عکس پوسته گنبد رو به مدل بچسبونم اصلا چه شکلی باید اون عکس پوسته رو تو فتوشاپ ویرایش کنم تا تو کار با مدل خام فیت بشه

نیازی به ویرایش نیست

وقتی تکسچر رو به جسم اعمال میکنی باید بهش یه اصلاحگر UVٌWMap اضافه کنی( نمیدونم شاید اسمش رو اشتباه نوشته باشم) تا اونجوری که میخوای بهش Fit بشه

موفق میشی؟؟!!!:D

amin2001

Active Member
حسین جان اگه امکان داره عکس رو بزار تا بفمیم چی میگی دقیقا
اول باید از عکس یه تکسچر در بیاری . چون عکسی که داری از گنبد هستش و گنبد صاف نیست . پس نمیشه مستقیما به عنوان تکسچر استفاده کنی

تو باید یه تیکه ی عکس که صافه رو توی فتوشاپ کپی کنی و از روی اون یه تکسچر با کیفیت بالا بسازی . بعدش هم گنبد رو مدل میکنی و unwrap uv و . . . .. . . . . .. . .. صلوات :دی

amin2001

Active Member
اگر از سیستم قوی ای استفاده میکنی نظر من اینه که خطوط بین آجر یا هرچی که هست رو با تکسچر نشون نده . مدل کن همشو .
در ضمن نیازی به تکسچر خاصی نداری
یه متریال شبه طلا باید بسازی . از HDR استفاده کنی . برای این که حرفه ای تر هم در بیاد از یه تکسچر dirt هم استفاده کنی

کار خاصی نداره
اول مدلینگ رو شروع کن تا برسی به متریال . بعدش بگو تا به دادت برسیم

به نظرم کار رو شروع کن و یه تاپیک توی گالری ایجاد کن و به صورت wip ادامه بده

موفق باشی

hajhosssein

Member
یه مشکل کوچیک پیش اومد
کار تقریبا تموم شده
فقط یه نفر لطف کنه مشکل کوچیکی رو که گفتم حل کنه
نمی دونم چی شده که اطراف گنبد نا فرم دراومده
اگه یکی زحمتش رو بکشه و درستش کنه و همین جا آپ کنه ممنون میشم
موفق باشید
http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=22068&stc=1&d=1216210729

پیوست ها

• Gonbad(manareh).rar
    75.5 کیلوبایت · بازدیدها: 54

hajhosssein

Member
راستی این اولین مدلیگ منه ها
می دونم کلی اشکال مشکال داره
اونارم لطف کنین حلش کنید ....

ali3dtech

Member
سلام حسین جان خوبی؟

حسین جان فک میکنم خودت بری درست کنی خیلی بهتره تا کسی برات درست کنه

برا همین آموزش درست کردنشو برات میذارم

البته نمیدونم چیکار کردی که آخرشم اونی که باید 100% بشه نمیشه ولی خیلی نزدیک میشه

اگه بخوای دیگه دقیق بشه یا باید از اول بسازی یا روی این خیلی بیشتر کار کنی

خب این مراحلو به ترتیب انجام بده:

1- اول از همه روی جسم راست کلیک کن و بعد Convert to و بعد هم Convert to Editable Poly

2- کلید F4 رو بزن تا خطوط رو بهت نشون بده

3- از قسمت Modify آبجکت به زیر موضوعش بورو و Edge رو انتخاب کن و این خطوطی رو که نشون دادم انتخاب کن

4- از قسمت Edit Geometry گزینه ی Edge رو که توی قسمت Constraint هستش رو انتخاب کن و بیارشون تا همتراز لبه های بالاییشون بشن
* این باعث میشه تا وقتی لبه ها رو میخوای جابجا کنی فقط روی Edge ها تکون بخوره. بصورت پیش فرض روی None هست یعنی هر سمتی که بخوای میتونی تکون بدی

fylq8h.jpg

خب حالا فقط مونده اون قسمتی رو که یه خورده بالا پایینی داره رو درست کنیم

5- میای یکی از لبه های افقی پایین ترین سطح تراز گنبد رو انتخاب میکنی که توی شکل مشخص کردم و روی کلید Loop از قسمت Selection میزنی تا یه حلقه از این خطوط که در امتداد هم هستن انتخاب بشن که در حقیقت الان باید کل قسمت لبه های پایینی گنبدت انتخاب شده باشه

166hcar.jpg

6- حالا با ابزار Scale روی محور Z ها تغییر اندازه بده که درحقیقت باعث میشه تمامی خطوط در یک راستا قرار بگیرن و شکل حالت قبلی که هر کدوم از خطوط در یک سطح از نمودار Z ها بودن همگی بیان توی یک راستا

7- حالا همین کار رو برای لبه های بالایی هم به همین ترتیب از شماره ی "5" انجام بده تا تموم بشه کارت.

یه چیزیو فقط دقت کن اونم اینکه وقتی یک دور از این لبه ها رو انتخاب میکنی و همترازشون میکنی باید یه مقدار هم جابجاشون کنی تا یه خورده مثلا بالاتر یا پایین تر بیان که باید حتما روی اون Edge که توی مرحله "4" گفتم رو رعایت کنی

اینم چیزی که آخرش شد:

2cpw6d0.jpg

هرجاییش هم مشکلی بود بگو درخدمتیم

امیدوارم مفید بوده باشه

موفق باشی حسین جان

ali3dtech

Member
باقیشم اگه خواستی اینطوری کن:

1- اینارو انتخاب کن

2s96mv7.jpg

2- توی محور Z ها حدود 60 واحد به سمت پایین بیارشون (یه نکته: اینجا باید حتما اون قسمت Constraint روی None باشه)

3- حالا اینارو انتخاب کن و کلید Back Space رو بزن (یا از قسمت Edit Edge روی Remove بزن) تا کل اون خط حذف بشه چون کلا مشکل داره و باید از بین بره

qnwg06.jpg

4- حالا این Vertex ها رو انتخاب کن (همونایی هستن که خطوطشون پاک شدن ولی نقاطش میمونن و باید از بین برن) و اینارو هم Remove کن

svjofc.jpg

5- خب حالا فقط باید خطوط بالایی این خط رو هم همینطوری انتخاب کنی و یه چندتاییشونو یه مقدار بیاری پایین تر (باز هم تاکید میکنم اینجا باید Constraint روی None باشه)

ماله من این شد:

2hz1dmu.jpg

amin2001

Active Member
علی جان دمت گرم
خیلی مرام گزاشتی

منم برا این که از علی کم نیارم . این رو الان سریع ساختم تو چند دقیقه . ببین چطوری ساختم سعی کن اون جوری بسازی

به نظرم تعداد poly هات دیوانه کننده بود :دی

موفق باشی

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    107.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • Gonbad.rar
    43.9 کیلوبایت · بازدیدها: 3

hajhosssein

Member
خوب مدلینگ تقریبا تموم شد
از مدیرای عزیز نهایت تشکر رو دارم علی الخصوص علی آقا
دم همتون گرم
حالا مونده پوستش که همون طور که بچه ها قول داده بودن درستش کنن و بهم برسونن که واقعا این یکی رو بلد نیستم
آقا امین منتظریم !!!!!!

پیوست ها

• Gonbad(manareh).rar
    99.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Sawper

Active Member
سلام
به نظر میاد اگه مدل بشه بهتره نسبت به تکسچر.
با استفاده از ارایه میشه درست کرد.
با تنظیم Pivot.
یه حرم درست کردم ، اما نمیدونم از کدوم امامه .
تو تصویر دومی از متریال های منتال ری استفاده شده.
سعی کردم دقیق باشه.
چون ارزشش رو داره.

پیوست ها

• Haram1.jpg
    Haram1.jpg
    383.2 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • Haram2.jpg
    Haram2.jpg
    132.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11

Sawper

Active Member
ببخشید که افتادم وسط ترتیب ،
شرمندم.
نمی دونم چرا تا الان فقط چهار تا post را نشون میداد.
فکر کردم من پنجمیم.
تا ارسال کردم، اومد تو پست های جدید اساتید.
وایر هم که یادم رفت.

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    149.5 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

hajhosssein

Member
خیلی قشنگ
اما نمی دونم که واسه کدوم امام
میگم یه لطفی مکن و اون مدلی رو که گفتی یا به صورت آموزشی یا به صورت مدل ساخته شده بذار تو همین مبحث که بتونیم با هم این کار رو ادامه بدیم
چون همونطور که می دونی من تو مکس در حد یه هویج می فهمم
منتظریم

جدیدترین ارسال ها

بالا