چطور این کار را باید بکنم ساخت متریال کامپوزیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-?
T tarahan_farhad New Member Jul 14, 2010 #1 چطور این کار را باید بکنم ساخت متریال کامپوزیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
www_3d_boy3 Well-Known Member Jul 15, 2010 #2 منظورت چیه دوست من ؟ منظورت خود متریال کامپوزیته یا کلا چطوری کامپوزیت کنی ؟ مشخص کن لطفا؟
T tarahan_farhad New Member Aug 14, 2010 #3 منظورم ساخت متریال است ؟ در برخی از نما های در سطح شهر مشاهد میکنید نما توسط آلومینیوم یا همان کامپوزیت انجام میشود متریالش را چگونه میتوانم درست کنم که طبیعی باشه ترجیجا با وی ری
منظورم ساخت متریال است ؟ در برخی از نما های در سطح شهر مشاهد میکنید نما توسط آلومینیوم یا همان کامپوزیت انجام میشود متریالش را چگونه میتوانم درست کنم که طبیعی باشه ترجیجا با وی ری
www_3d_boy3 Well-Known Member Aug 14, 2010 #4 شما ميخواي نماي آلومنيوم بسازي ؟ كامپوزيت خودش يه متريال كه متريالهاي ديگه رو مثلا براي كثيفي تركيب ميكنه . شما منظورت خود جنس كامپوزيت.
شما ميخواي نماي آلومنيوم بسازي ؟ كامپوزيت خودش يه متريال كه متريالهاي ديگه رو مثلا براي كثيفي تركيب ميكنه . شما منظورت خود جنس كامپوزيت.
T tarahan_farhad New Member Aug 15, 2010 #5 بله چطور این کار رو بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با belnd یا composite یا vray mtl
T tarahan_farhad New Member Aug 15, 2010 #7 تشکر یه سوال دیگه چطور میتونم تو سایت نمونه کارهام رو بزارم ؟؟؟؟؟
Ultra3D Well-Known Member Aug 16, 2010 #8 تو قسمت گالری پست بزنید و کاراتون رو تو قسمت بند انگشتی بزارید درباره متریال هم من خودم یا از متریال آماده استفاده می کنم و یا از Vray mtl که تو قسمت دیفیوز بهش یک tile می دم خیلی راحت
تو قسمت گالری پست بزنید و کاراتون رو تو قسمت بند انگشتی بزارید درباره متریال هم من خودم یا از متریال آماده استفاده می کنم و یا از Vray mtl که تو قسمت دیفیوز بهش یک tile می دم خیلی راحت