ساخت فیلم

massomeh1

Member
می دانم که این سوال در اینجا نبایدمطرح شود اما راستش جایی پرترددتر از اینجا د رانجمن پیدا نکردم که زود به جوابم برسم پس از مدیران محترم خواهش میکنم این مبحث را حذف یا منتقل نکیند.

سوالم اینکه جایی هست که دوربین 175 و 170 سونی و در کل تجهیزات تصویربرداری و نورپردازی و صدابرداری با قیمت ارزان به دانشجویان اجاره بده ؟ مرکزی در تهران برای این مسئله وجود دارد یا نه ؟ اگر کسی می تواند لطفا راهنمایی کنید ممنو ن میشم. البته اگر کسی هم دوربین سونی 175 یا 170 یا بالاتر دارد که حاضر باشد برا ی اجاره به قیمت ارزان مثلا نصف قیمت بازار در اختیار بزاره البته اگر این همکاری را انجام دهد مستند یا برنامه تلویزیونی که ساخته و پخش شود حقوق معنوی و مادی برای ایشان محفوظ خواهد بود و نام ایشان در تیتراژ برنامه به عنوان همکار مطرح خواهد شد.لطفا اطلاع دهید. البته در تهران ساکن باشد که دسترسی برای من آسان باشد . باتشکر.

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
در مورد اجاره تجهیزات قبلا یه سری مراکز ( در تهران ) معرفی شده بودن تو انجمن سرچ کنید میتونید شماره دفاتر کرایه رو پیدا کنید .

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
آخه چرا 175 شما حداقل ax2000 یا یا سری دوربین های فول اچ دی بگیر کرایه هم که خیلی ببخشیداااا تا حالا بازار ه دیگه طرف میخواد مال رو اجاره بده پول بگیره همه رو به یه چشم میبینه مگر اینکه شما آشنا داشته باشی قیمتش هم اینورا روزی 70 هست البته بعضی جاها 110 هم میگن

بعد یه سوالی این چه نوع کاری ه که حتی اینقدر بودجه هم نداره یو دوربین شما بخوای کرابه کنی ؟؟

کار شخصیه یا واقعا قرار ه پخش شه

smomeni_rad

Member
واقعن توصیه میکنم اگه میخواین ارزون کار کنید حداقل از z5 یا یکم سره کیسه رو شل کنید z7 ! من با ۱۷۰ و ۱۷۵ کار کردم ۱۷۰ جفتش به درد نخوره ! تا جایی که یادمه z7 اجارش ۸۰ تومنه !

البته اگه به من باشه دوربین DSLRاستفاده می کنم به خاطر فوکوسش و نویزه کمی که داره !

massomeh1

Member
نه من دانشجوی مستندسازی هستم و برای اتمام دوره باید گروه تکشیل بدهیم برای ساخت یک برنامه که برای خودمون رزومه کاری ایجاد کنیم که اگر خوب دربیاد بله امکان پخش هم زیاد هست بستگی به موضوع و کیفیت کار داره که پخش بشه یا نه .
فعلا هم نمی تونیم بودجه خیلی زیاد بزاریم یک گروه هستیم که هزینه ها رو باهم تقسیم می کنیم و نمی خوایم زیاد گرون بشه که به اعضاء گروه فشار زیادی بیاد. بله دوربین z یکی از اساتیدم درتهران اجاره می دن روزی 80000 تومان که برامون قیمتش سنگینه.175 رو چون اجاره اش ارزونه و کیفیت کارهم نسببتا بد نیست انتخاب کردم.

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
یه تماس با دفتر تجهیزات غیاثی بگیر. دوربین z1 رو روزی 50 تومن می ده تا اونجا که یادمه. شایدم حتی روزی 40 تومن. اگه نماهات طولانی نیست و هر کدوم از نماهات زیر 3 دقیقه هستش. دوربین 550D رو همین اقایون غیاثی می دن روزی 15 تومن. کیفیتش فول اچ دیه دردسر کپچر هم نداره.
در این شرایط من توصیه می کنم شما طرحتون رو ببرید انجمن سینمای جوان تهران خیابون نجات اللهی. اگه تایید کنن. بهتون یه دوربین 170 رایگان می دن که برید فیلمتون رو بسازید.مجوز های لازم هم فراهم می کنن براتون همینطور باکس ادیت. تو کارهای اینطوری تا اونجا که امکان داره دغدغه مالی نداشته باشید ایشالله که یه شرایط حداقلی براتون جور می شه.

همه اینها هم نشد تو دوستات ببین که دوربین عکاسی داره. هر کدومشون دوربین 60d , 550d, 7d , 5d داشت و می تونست بیاره مشکلتون حله. چون کیفیت صد در صد قابل قبولی تو فیلمبرداری دارن.

massomeh1

Member
یه تماس با دفتر تجهیزات غیاثی بگیر. دوربین z1 رو روزی 50 تومن می ده تا اونجا که یادمه. شایدم حتی روزی 40 تومن. اگه نماهات طولانی نیست و هر کدوم از نماهات زیر 3 دقیقه هستش. دوربین 550D رو همین اقایون غیاثی می دن روزی 15 تومن. کیفیتش فول اچ دیه دردسر کپچر هم نداره.
در این شرایط من توصیه می کنم شما طرحتون رو ببرید انجمن سینمای جوان تهران خیابون نجات اللهی. اگه تایید کنن. بهتون یه دوربین 170 رایگان می دن که برید فیلمتون رو بسازید.مجوز های لازم هم فراهم می کنن براتون همینطور باکس ادیت. تو کارهای اینطوری تا اونجا که امکان داره دغدغه مالی نداشته باشید ایشالله که یه شرایط حداقلی براتون جور می شه.

همه اینها هم نشد تو دوستات ببین که دوربین عکاسی داره. هر کدومشون دوربین 60d , 550d, 7d , 5d داشت و می تونست بیاره مشکلتون حله. چون کیفیت صد در صد قابل قبولی تو فیلمبرداری دارن.

این دوربین 5d یا 7d اینها آیا امکانات دستی قابل تنظیم برای فیلمبرداری دارند مثلا حلقه فولو فوکوس دستی مثل دوربین 175 و شاتر دستی و دیافراگم دستی و....؟؟؟چون اینها دوربینهای مجهز عکسبرداری هستند.
این سینمای جوان کارهای تلویزیونی مذهبی و مناسبتی و مثلا برنامه های ترکیبی یا مستند مذهبی خلاصه از هر نوع برنامه ایی که باشه تجهیزات میده یا باید فقط از نوع فیلم سینمایی یا فیلم تلویزیونی یا فیلم کوتاه باشه؟منظورم اینه که محدودیت نداره؟
درضمن این تجهیزات غیاثی رو یک شماره موبایلی از ایشون و شماره تماس به من بدین ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
بله دوربین ها 5d یا 7d قابلیت دستی تراز سفیدی .. سرعت شاتر .. دیافراگم.. حساسیت به نور و غیره رو تو فیلمبرداری دارن. انجمن سینما فیلم مستند با هر موضوعی را حمایت می کنه ولی نماهنگ و ووله و برنامه هایی اینچنینی رو نه. شماره تلفن تجهیزات سینمایی پیغام خصوصی شد.

dust

Member
من خودم الان یه 550d دارم و با این بودجه ای که شما میگید این دوربین به راحتی کارتون رو راه میندازه . اگه آدمش رو گیر بیارین که باهاش کار کنه کیفیتش واقعا ٌ قابل قبوله .

جدیدترین ارسال ها

بالا