ساخت طومار اينترنتي

oliver

Member
آقا ما مي خواييم يك طومار اينترنتي راه اندازي كنيم .
به طوري كه فقط افراد نام و ايميل خودشون رو وارد كنند و نام 20 نفر آخر در صفحه اول نمايش داده بشه و بقيه ايميل ها و نام ها به ترتيب در 2 تكست باكس ذخيره بشه چي كار بايد انجام بديم
لطفا راهنمايي كنيد

tabib_m

Member
باید یه فرم داشته باشی که اطلاعات رو میگیره و داخل فایل میریزه:
a.php:
HTML:
<form action="b.php">
     <input type="text" name="userName">
     <input type="text" name="email">
     <input type="submit">
</form>

b.php:
PHP:
<?
if($_GET['userName']!='' and $_GET['email']!=''){
     $string=$_GET['userName']." => ".$_GET['email']."\n";
     $handle=fopen($FILENAME,'a');
     fwrite($handle, $string);
}

?>

بعدشم که باید از فایل بخونی و 20 تای اول رو نمایش بدی (به وسیله ی همون تابع fopen و fgets و یه حلقه ی for)

موفق باشید.

oliver

Member
آقا همه چيز درسته ولي اگه امكان داره تمام فايل ها رو درست كن و داخل يه فايل زيپ به من بده .
لطفا اگه مي شه مي خوام ايميل ها در يك فايل و نام ها هم در يك فايل جدا ولي زير هم ذخيره بشه مثلا
در فايل يك در خط اول ايميلي باشه كه در فايل 2 در خط اول نام و نام خانوادگي صاحب ايميل
لطفا همه كد ها رو بنويس حتي نمايش 20 نفر آخر مي دونم كه با استفاده از يه حلقه خيلي ساده مي شه اينو داشت ولي اگه لطف كني ممنونت مي شم

tabib_m

Member
اگه یاد گرفتی خودت بنویس
من اینجا نیودم کسی برام کد بنویسه ، که بخوام برای بقیه کد بنویسم (البته معذرت میخوام اگه جمله یه کم زننده س)

در هر حال خودتون اگه یه کم زحمت بکشید میتونید درستش کنید
اگه مشکلی پیش اومد ، با کمک دوستان به راحتی حل میشه

oliver

Member
راستی یادم رفت اینو بگم . می تونستی به جای این 4 خط اون کد رو بنویسی هم ما خوشحال می شدیم هم خودت یه ثوابی می بردی

oliver

Member
آقایون یکی این کد رو برای من بنویسه دمش گرم پیشاپیش

mohsenshahbazi

Active Member
طبق گفته آقای tabib_m ما اینجا نیستیم که برای دیگران کد بنویسیم . اینجاییم که مشکلات همدیگه رو در کد نویسی رفع کنیم . و طبق گفته مدیر انجمن : " به جای این که ماهی بگیری ماهی گیری یاد بگیر . "

oliver

Member
بابا من وقت ماهیگیری یاد گرفتن ندارم چون عجله دارم.
از طرفی مدتی شرع کردم به یادگیری PHP و از یک e-book چند صفحه ای ( 180 ) تا حالا 100 صفحه رو تموم کردم . و به جاهای خوبی رسیدم .

خوب این کد نویسی برای شما ها زیاد طول نمی کشه شاید 5 دقیقه ولی من هنوز نمی تونم این رو بنویسم.
لطفا کمکم کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا