ساخت صفحه تیره

amir_php

New Member
سلام.
یه سوالی در مورد این صفحه تیره در سایت داشتم.
یه سری به سایت mohsendavari.ir بزنید . روی لینک ها که کلیک می کنید یک صفحه تیره با افکت جالبی میاد روی سایت و وقتی که لود میشه این صفحه میره . میدونم که از جیکوئری استفاده کرده سوالم اینه که چطوری باید این کارو انجام بدیم در سایت خود جی کوئری هم سرچ کردم ولی چیزی دست گیرم نشد.گفتم چون ساحب این سایت عضو این انجمن هست بپرسم شاید مشکلم حل شد . پیشاپیش از کمکتون ممنونم:rose:

foranyone

Well-Known Member
ورودتون رو به مجید آنلاین تبریک میگم ، اینجا انجمن php هست بحث های مربوط به jQuery رو در انجمن جاوا اسکریپت مطرح نمائید.

برای صفحه سیاه میتونید از پلاگین lightbox استفاده کنید .

البته احساس میکنم lightbox نیست بلکه یه div با ارتفاع و عرض 100% که موقع لود صفحه slideDown و slideUp میشه

(جو توابع جی کوئری)

موفق باشید

amir_php

New Member
ورودتون رو به مجید آنلاین تبریک میگم ، اینجا انجمن php هست بحث های مربوط به jQuery رو در انجمن جاوا اسکریپت مطرح نمائید.

برای صفحه سیاه میتونید از پلاگین lightbox استفاده کنید .

البته احساس میکنم lightbox نیست بلکه یه div با ارتفاع و عرض 100% که موقع لود صفحه slideDown و slideUp میشه

(جو توابع جی کوئری)

موفق باشید
خیلی ممنون.
این lightbox نیست ، lightbox بیشتر برای عکسها استفاده میشه.به هر حال ممنون :)

amir_php

New Member
ما حتی lightbox ای داریم که داخلش فرم لود میشه ! یکی از کاربردهاش برای تصاویره.

موفق باشین
بله دیدم ( حتی mp3 - فلش - ویدیو رو هم نمایش میده:) ) . کلا منظورم این بود که اون چیزی که من میخوام لایت باکس نیست !

Masoud1365

مدیر انجمن
سلام.
یه سوالی در مورد این صفحه تیره در سایت داشتم.
یه سری به سایت mohsendavari.ir بزنید . روی لینک ها که کلیک می کنید یک صفحه تیره با افکت جالبی میاد روی سایت و وقتی که لود میشه این صفحه میره . میدونم که از جیکوئری استفاده کرده سوالم اینه که چطوری باید این کارو انجام بدیم در سایت خود جی کوئری هم سرچ کردم ولی چیزی دست گیرم نشد.گفتم چون ساحب این سایت عضو این انجمن هست بپرسم شاید مشکلم حل شد . پیشاپیش از کمکتون ممنونم:rose:

اتفاقا منم میخوام ببینم چطوریه ؟ ( سوال خوبی بود )

amir_php

New Member
سلام
توی فایل های جوا اسکریپت راحت میتونید خودتون پیداش کنید
http://mohsendavari.ir/js/main.js
خیلی ممنون از جوابتون.
ولی یه چیزی چنتا تابع برا لود صفحه بود که فکر کنم do_load برای این کار بود.
حالا یه چیزی چطوری روی هر جا که کلیک میشه این لودینگ اتفاق میوفته یعنی چه تنظیماتی رو باید انجام بدیم ؟ آخه من جاوام خوب نیست :-?

mosi20

Active Member
الان نمیتونم مثال بزنم.ایشالا ۲-۳ روز دیگه مینویسم
با این فانکشن ajax_link() تمام لینکهایی که آژاکس هستند را مجبور میکنه که موقع کلیک کردن تابع do_ajax اجرا بشه و داخل این تابع میرم do_load راصدا میزنم

جدیدترین ارسال ها

بالا