saeid-xplod گفت:
ميل خودته دوست عزيز ! من خيلي وقته ديگه آموزش نميزارم ! چون جنبش نبود ! اگه كسي اومده بود چيزي ياد بگيره به يه عكس معمولي كه هيچ مشكل اخلاقي نداشت گير نميداد !
شما بزاري بري يا من مشكل حل نميشه ! ما بايد ياد بگيريم به هم ديگه احترام بزاريم !
هم من اشتباه كردم و هم شما !
خوشحالم كه مدير بخش اين تاپيك رو قفل نكرد ! چون شايد بقيه از اين به بعد رعايت كنن !
من از روز اول با شما هيچ كار نداشتم... يعني با هيچ كسي كاري نداشتم ...
توي اون پستي كه به عليرضا دادم نه اسمي از شما بردم و نه كس ديگه اي فقط به علي رضا صحبت كردم .. چون يكي از دوستان خيلي قديمي من هست (منظورم توي خارج از مجيد آنلاين هست) و خواستم شوخي با اين دوست عزيز كنم كه شما خودت رو انداختي وسط و بعدش به من ميگي اشتباه كردم ؟
به من هم هيچ ارتباطي نداره كه شما آموزش ميذاريد و مشكل اخلاقي داره و اگه يه روزي خواستيد آموزش بذاريد سعي كنيد از عكس هايي كه مشكل اخلاقي ندارند استفاده كنيد ...
من به هر كسي كه توي فروم برخورد كردم احترام گذاشتم .... با هيچ كسي هم مشكل نداشتم و ندارم .. شما با اون پستي كه دادي تمام اعصاب من رو خورد كردي ...
saeid-xplod نوشته اصلي ارسال شده توسط
داداش کی به تو گفتی تو کار همه باید دخالت کنی !؟
اخه اینجا صاحاب داره ! مدیر هم که خدا داده واسه همین کارها ! من نمیدونم تو چقدر وقت گذاشتی به امضای علیرضا گیر بدی !؟ ولی چون خودم هم ادمینم و هم مدیر امثال تو رو که خودشون رو واسه مدیر لوس میکنن زیاد دیدم ! و حالم از همشون به هم میخوره ! یه مشت آدم تهی مغز که ...
برو خودت رو درست کن ! نمیخواد کاسه داغتر از آش بشی !
اگه ميخوايد مشكل يا چيزي به كسي بگيد سعي كنيد از پي ام خصوصي يا براي اون طرف ايميل كنيد و نه در تاپيك به نقد و انتقاد بپردازيد ....
در مورد مدير و اين حرفا .. من خودم مدير چنتا سايت هستم و اين رو خوب ميدونم كساني هستن كه براي خودشون چاپلوسي ميكنن و من از اون جور آدم هايي نيستم كه شما فكرش رو كرديد ...
حرمت هر كسي براي خودش مقدسه ... سعي كنيد توي زندگي به هيچ كسي بر حرمتي نكنيد ...
ختم كلام رو عرض كنم : اگه ميبيني زير بعضي از پست هام اسمي از شهرام ميبرم فقط و فقط براي اينكه شهرام رو خيلي دوست دارم ... نه شهرام بلكه خيلي ها هستن كه توي فروم ازشون خاطره دارم ... مهرداد - آبتين (مرحوم) سايان - بابك - مصطفي - ايمان - ميثم و ...
در مورد اون تذكر هايي كه آقا الكي پست نديد اينه كه دوست من : شهرام يا مهرداد 24 ساعته توي فروم نيستن كه تمام اعمال ديگران رو زير نظر بگيرن ... من و شما و .... بايد يه خورده كمك اين آقايون كنيم كه راحت تر بتونن كارشون رو انجام بدن و نظم و ... حاكم بشه بر فروم.
چند روز پيش توي اين تاپيك فردي بي موقع و بي جا تبليغ وبلاگ خودش رو كرد و من نتونستم تحمل كنم چون قبلاً هم اومده بود همونجا تبليغ وبلاگش رو كرده بود .... با اجاره مديريت وبلاگش رو در دست گرفتم.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=266291#post266291
باز ميگم ديگه از اين كارها نميكنم و قسم ميخورم بار آخرم بود .... و فقط و فقط خواستم به اين عزيز درسي داده باشم.
دوست عزيز با شما هم مشكلي ندارم و سعي كنيد توي زندگي يه خورده جوانب كار رو در نظر بگيريد و بعد به كسي بتوپيد ....
:: مخلص شما بارزام