مي خواستم ياد بگيرم كه چگونه مي شود يك سرور خانگي كوچيك براي آپلود كردن فايل به هاست در Pc درست كرد؟
Hamid2day Active Member Jul 14, 2005 #1 مي خواستم ياد بگيرم كه چگونه مي شود يك سرور خانگي كوچيك براي آپلود كردن فايل به هاست در Pc درست كرد؟
حامد منصف Member Jul 14, 2005 #2 فكر كنم با وين اكس پي بشه ولي چجوري نميدونم اگه يكي لطف كنه بگه ممنون ميشم مخصوصا اگه بشه با php هم توش كار كرد
فكر كنم با وين اكس پي بشه ولي چجوري نميدونم اگه يكي لطف كنه بگه ممنون ميشم مخصوصا اگه بشه با php هم توش كار كرد
iman_ebru Active Member Jul 14, 2005 #3 حامد منصف گفت: فكر كنم با وين اكس پي بشه ولي چجوري نميدونم اگه يكي لطف كنه بگه ممنون ميشم مخصوصا اگه بشه با php هم توش كار كرد کلیک کنید تا باز شود... ربطی به سیستم عامل نداره. اول جستجو کنید بعد سوال
حامد منصف گفت: فكر كنم با وين اكس پي بشه ولي چجوري نميدونم اگه يكي لطف كنه بگه ممنون ميشم مخصوصا اگه بشه با php هم توش كار كرد کلیک کنید تا باز شود... ربطی به سیستم عامل نداره. اول جستجو کنید بعد سوال
Hamid2day Active Member Jul 15, 2005 #4 مدیر آقا ، مدیر آقا همه این لینک ها به زبان بیگانه هست ! تا بیایم بفهمیم که چیه... اما از این بابت ممنون مطمئن باش به درد می خوره برای من حمید
مدیر آقا ، مدیر آقا همه این لینک ها به زبان بیگانه هست ! تا بیایم بفهمیم که چیه... اما از این بابت ممنون مطمئن باش به درد می خوره برای من حمید
M mela1 New Member Nov 9, 2012 #7 داشتم تو گوگل می گشتم که این تاپیک رو دیدم گفتم جواب رو بدم که اگه کسی اومد بی جواب نره.اگر بخواهید یک سرور خانگی کامل راه اندازی کنید می تونید از نرم افزار Appserv استفاده کنید با نصب این برنامه دقیقا می توانید از آن به عنوان یک هاست استفاده کنید و هیچ تفاوتی با هاست هایی که شرکت های میزبان هاست می دهند ندارد فقط از نظر ایمنی و سرعت اینترنت باید کامپیوتر خود را تقویت کنید.این برنامه رو می تونید از لین زیر هم دانلود کنید این ورژن 2.6.0 هست اگر کسی ورژن دیگه ای هم می شناسه که بهتره,اینجا بنویسه تا بقیه هم استفاده کنند. http://www.appdownload.ir/windows/internet/internet-tools/172-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-Appserv-2-6-0-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1.html
داشتم تو گوگل می گشتم که این تاپیک رو دیدم گفتم جواب رو بدم که اگه کسی اومد بی جواب نره.اگر بخواهید یک سرور خانگی کامل راه اندازی کنید می تونید از نرم افزار Appserv استفاده کنید با نصب این برنامه دقیقا می توانید از آن به عنوان یک هاست استفاده کنید و هیچ تفاوتی با هاست هایی که شرکت های میزبان هاست می دهند ندارد فقط از نظر ایمنی و سرعت اینترنت باید کامپیوتر خود را تقویت کنید.این برنامه رو می تونید از لین زیر هم دانلود کنید این ورژن 2.6.0 هست اگر کسی ورژن دیگه ای هم می شناسه که بهتره,اینجا بنویسه تا بقیه هم استفاده کنند. http://www.appdownload.ir/windows/internet/internet-tools/172-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-Appserv-2-6-0-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1.html