ساخت ساب دامین

CaptanBlack

Member
اولا من اصلا قصد شلوغ کردن را به قول شما نداشتم ! و اون چیزایی که میدونستم را بیان کردم !

ثانیا شما اگر به post های ابتدایی Thread یه سری بزنی ! متوجه میشی من را ه حل را هم گفتم که میشه از طریق WMI (با زبانهای delphi و c++ به راحتی) و با wscript از طریق ASP یک subdomain در سرور ایجاد کرد [در صورتی که سرویس دهنده اجازه و دسترسی را بدهد] که این مسئله هم کاملا با تحقیق توی Google و MSDN بود !

ثالثا اصلا بحثی در رابطه با شی های COM و DLL های ویندوز (API و غیره) نبود که صحبت رجیستر بشه و به قول شما برسیم به حرف شما ! من عرض کردم که با از طریق COM و با استفاده از شی های ساخته شده با این تکنولوپی میشه خیلی سریعتر به مقصود رسید تا اینکه بشینید چند ساعت برنامه نویسی کنید .

رابعا شما باز هم توی استفاده از post دوم اشتباه کرده اید ! و کلمه صرفا را به کار می برید و از این غافل هستید که اگر ADO و ّFile System Object نبودند خود ASP چیزی از خودش نداره و شما با دستور create object اونها را میسازید و ازش استفاده میکنید ! اما آخرش میگید یک Web Application ساخته ام ! نه اینکه بگید برنامه صرفا Web Application هست یا نه ! کنترل پانل های مرسوم بازار Plesk و Cpanel و Host Controller به طور حتم Web APplication هستند فقط و فقط به صرف اینکه از زبانهای سمت سرور بر روی وب و یک Web Server استفاده میکنند !

و در آخر ! گرچه قصد توهین نداشتید ولی اظهار نظر با آنچه شما بیان کردید زمین تا آسمون تفاوت دارد ! و من برداشت خوبی از صحبتهای شما در Post های قبلی نسبت به خود نداشتم !

امیداوارم که بجای این صحبتها بتوانیم از اطلاعات یکدیگر برای موفقیتهای بیشتر شخصی خود استفاده کنیم !

با تشکر !

leg_big

Member
salam
bache ha
man mitoonam be hamego shoma komak konam
vali shart dare :D
behem Emial bezanid ta amoozesh ro Download konid

ادامه بدید.الان ما باید چی کار کنیم؟ دایرکتوری بسازیم؟ دسترسی بدیم؟ اصلا میشه؟ حتما باید admin بزاره؟ dll می خواد؟ شدنیه ولی سخته؟ چطوری؟ WMI میشه؟ خوب می گی که بسته؟ خوب اگه بخواد وا کنه یه سره dll رجیستر می کنی.....

روشن کنید توروخدا

Toxic_Frog

New Member
اینجوری نمی شه ؟ !؟ : تو صفحه های خطایی که هاست می ده این کار رو کرد . مثلا اگه ساب دومین وجود نداشت صفحه ای که اون خطا رو هندل می کنه بیاد ریدایرکت کنه به یه فلدر با نام همون ساب دومین .

جدیدترین ارسال ها

بالا