سلام !
اين اهميتي نداره که شما ميگي چيزي بي منطق هست ! چون فقط ميگي و نميتوني مثال نقض بزني و ردش کني دوست عزيز !
لطفا اول کامل يک post را بخونيد و بعدش به چيزي بخنديد تا شما نخواهيد توي دو تا post جوابش را بدي !
در رابطه با تحقيق ! هم بايد بگم من خودم بار ها شي COM نوشته ام و ميدونم که در زمان Register شدنشون توي سيستم ! ميشه مثل يک فايل exe به راحتي ازشون استفاده کرد و چيزي به نام permision وجود نداره ! مگه اينکه منظور شما permission هاي Administrator در رابطه با DNS Server باشه !
دوست عزيز !DLL شما هم که ميگي چيزي ازش سر در نمياري ! همون API هاي ويندوز هستند که از فايلهاي Library ويندوز فراخوني ميشوند و باهاشون هر کاري بخواي ميتوني بکني ! و هر چيزي هم که بخواي ميتوني توي سايتMSDN گير بياري از اين روتين ها !
ساخت subdomain به راحتي آب خوردن هستش ! من در مورد لينوکس چون هيچي نميدونم چيزي نگفتم و يک Source معرفي کردم ! اما توي ويندوز به راحتي اين کار انجام ميشه (با يک نرم افزار ساده که با هر زباني ميتوني بنويسي مثل C++ يا Delphi )
اگر منظورت از Header همون Host Header هستش حرفت درسته و منافاتي با اون چيزائي که من گفتم نداره !
چون موضوع کنترل پانل مطرح شد منم گفتم ميشه از Source اون کنترل پانلها که شما مثل اينکه تا حالا Cpanel و Plesk و Host Controler و بقيه را نديدي که از php و asp دارند استفاده ميکنند ! پس پسر گل ! اينا هم Webapplication هتسند ! و حرف شما کاملا بدون تحقيق که هيچي بدون حتي آگاهي ابتدائي گفته شده !
اما opensource - من کي گفتم Host بصورت opensource هست ! شما پا برهنه ميدوي وسط بحث بدون اينکه post هاي قبلي را خونده باشي ! من منظورم اين بود لينوکس با استفاده از Apachea که کاملا open source هستش و php که کاملا opensource هستش کار ميکنند و يادگيري چگونگي طرز کار اونها خيلي ساده تر از IIS و ASP هستش که بايد براشون پول بدي و opensopurce هم نيستند !
شما اگه اينجوري که از تحقيق حرف ميزني - مرد عمل هستي ! بيا بگو چطور مشکل ايشون حل ميشه ! نه اينکه بگي چيزي گير نمياري و شما چرا اينطور حرف زدي و از اين حرفا ...
از همه کاربران و مدير به خاطر حرفهاي تندي که زدم معذرت ميخوام ولي لازم بود !!!!!!
موفق باشيد !