سلام دوستان آیا در برنامه mmb میشه چندین راست کلیک تعریف کنیم؟ یعنی مثلا روی یه نوشته وقتی راست کلیک می کنیم یه منویی ظاهر شه و وقتی که خارج از محدوده اون راست کلیک می کنیم یه منوی دیگه. این در مرحله اول و در مرحله دوم چند تا اسکریپت تایمر هم میشه استفاده کرد؟
ممنون اگه جواب بدید
بله میتونید با پلاگین هایی مثل SmallPlagin این منوها رو طراحی کنید و نمایششون بدید. شما تا 1000 تایمر رو می تونید همزمان استفاده کنید، البته به شرطی که در دستور ScriptTimer به هر اسکریپت یک تایمر منحصربفرد نسبت بدید.
آقا ممنون حالا توی مثال دومMedia1 یه نوشته مثلا my computer اضافه می کنیم و یه شی دیگه Rectangle حالا میخوام روی my computer وقتی راست کلیک کنیم این شی ظاهر شه و بیرون فضای my computer راست کلیک کنیم اون منوی قبلی ظاهر شه
خب تا الان یه همچین چیزی(پیوست) درست شده یکی 4 تا مشکل دارم اگه دوستان لطف کنن بگن چجوری حل میشه ممنون میشم
1- وقتی که روی خود Mycomputer میریم یک بار کلیک میکنیم (روی اسم My computer نه روی شکل و آیکنش) Rename شه
2- وقتی که روی My computer راست کلیک میکنیم منوی CBK_Menu یا همون راست کلیک اصلی مخفی شه و برعکس وقتی روی صفحه راست کلیک میکنیم منوی My computer بره
3- وقتی که My computer رو جابجا می کنیم همه جای صفحه نره مثل آیکنای خود ویندوز یه جای خاص بره یعنی بصورت لاین لاین یا جعبه جعبه بایسته
4- چطوری میشه برای هر منو مثل My computer یه کلید F2 تعریف کرد من میخوام وقتی روی آیکن My Computer کلیک کردم و F2 رو زدم فقط My Computer - Rename شه و مثلا یه آیکن دیگه هم درست کردم روی اونم راست کلیک کردم و F2 رو زدم حالا فقط اون Rename شه
اینا رو هر کدوم تونستید جواب بدید ولی از همه مهمتر سوال دومیمه ممنون