ساخت دکمه/xml

فقق

Banned
سلام من یک سوالی داشتم xml آیا کدهای آن برای زیبا کردن فرم در اپلیکیشن به کار می رود .اصلا به چه درد می خورد ؟؟؟
و اینکه من چطور می تونم دکمه ای بسازم که نور دکمه خاموش باشه و وقتی کرسر موس روی دکمه می رود آرام آرام دکمه روشن شه ؟؟مثل shoutdon که وقتی وارد صفحه خاموش کردن می شیم نور صفحه آرام آرام خاموش و می شه ؟؟؟؟؟؟​

the_king

مدیرکل انجمن
سلام من یک سوالی داشتم xml آیا کدهای آن برای زیبا کردن فرم در اپلیکیشن به کار می رود .اصلا به چه درد می خورد ؟؟؟
و اینکه من چطور می تونم دکمه ای بسازم که نور دکمه خاموش باشه و وقتی کرسر موس روی دکمه می رود آرام آرام دکمه روشن شه ؟؟مثل shoutdon که وقتی وارد صفحه خاموش کردن می شیم نور صفحه آرام آرام خاموش و می شه ؟؟؟؟؟؟​

لطفا سوالات متفاوت رو تاپیک های جداگانه بنویسید.

XML صرفا یک قالب کلی نگارش داده بصورت متنی است، یک ساختار ساده و مشخص داره که در خیلی از موارد
ازش استفاده میشه، مثلا این متن با قالب XML نوشته شده :
HTML:
<Start />
<DataName>firstname</DataName>
<DataValue>ali</DataValue>
<Finish />
یه قالب متنی به تنهایی چیزی رو زیبا نمی کنه، ممکنه یک برنامه از XML برای ذخیره سازی تنظیمات اش
استفاده کنه و برنامه دیگری به عنوان فایل خروجی گزارش هایش. اینکه داخلش چه داده ای ذخیره بشه کاملا
وابسته به نیاز برنامه نویسه، XML فقط نحوه تعریف کردن تگ ها و محتویات این تگ ها رو مشخص می کنه،
اما اینکه چه تگ هایی تعریف شوند و معنی شان چی باشه در XML مشخص نشده.

جدیدترین ارسال ها

بالا