ساخت خزه روي چوب و ...

Sherlock_Holmes

Active Member
اين يارو نرم افزاره سنگينه، يا من دارم اشتباهي جلو ميرم؟؟؟
اين نرم افزار سبك هم كه باشه بازم تو داري اشتباهي جلو ميري...!!
gigglesmile.gif

.
مشكل چيه؟ ببين خزه ها رو زياد بذاري رشد كنن خيلي سنگين ميشه.. اگه براي تست و اينا ميخوي كوچيك كوچيك تست كن...

DIMO

Active Member
مشكل چيه؟ ببين خزه ها رو زياد بذاري رشد كنن خيلي سنگين ميشه.. اگه براي تست و اينا ميخوي كوچيك كوچيك تست كن...

ها؟؟؟

بابا اون کلید grow رو که فشار میدی نذار زیاد پیچکت رشد کنه اون گزینه living Branch رو پایین grow میبینی اون میزان رشد پیچک رو نشون میده اگه برا تست میخوای 70 تا 90 گزینه خوبی برای تسته البته به سیستم جنابعالی هم بستگی داره ها اگر سیستم ضعیف باشه همین 70 یا 90 رو هم کم میاره.:D:lol:

Dimo سالهاست داري باهاش كار ميكني اونوقت نبايد معرفيش كني به ما؟!

:shock: اوه......اوه................من کی گفتم که سالهاست دارم با این برنامه کار میکنم:neutral::sad::mad:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من یه عمره که دارم با این برنامه کار میکنم

بابا 4،3 ماه کمتره که این برنامه اومده...........4،3 مه هم خودش یه عمره دیگه:neutral::neutral:......!!!!؟؟

آقا جون اون موقع من هم شانسی یه سری به سایت 51render زدم و این برنامه رو هم دیدم و ادامه ماجرا......!!!!
وقتی من تو قسمت پلاگین همین سایت میرم و میبینم که شرلوک جان خود تو برای معرفی یه پلاگین این سایت رو مرجع خوبی اعلام میکنی من هم کف دستم رو بو کرده بودم که تو و بقیه دوستان عزیز به این سایت سر نمیزنید:sad::neutral:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ولی چشم ازین به بعد چیزه تازه ای اگر اومد اعلام میکنم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:oops::wink::lol::-?:D:)

آخرین ویرایش:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
خيلي برنامه خوبي بود دستتون درد نكنه
راستي اميد جان وقتي دكمه grow رو ميزنم خيلي وقتها عمل نميكنه چرا؟
ميتوني يه توضيح هم درباره گزينه هاي ديگه برنامه بدي؟
كاشكي بجز پيچك گل و سنبل و ... هم درست ميكرد !!!! چه باحال :lol:

ولی چشم ازین به بعد چیزه تازه ای اگر اومد اعلام میکنم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما اين كارو بكن

آخرین ویرایش:

roohollah

Banned
ديمو جان، ما رو كشتي:-?
آموزشش رو بساز ديگه:cry:
مگه چند تا دكمه داره!!!:neutral:

DIMO

Active Member
ديمو جان، ما رو كشتي:-?
آموزشش رو بساز ديگه:cry:
مگه چند تا دكمه داره!!!:neutral:

اگه تو وبقیه بچه ها میدونین واقعاً لازمه؟چشم ولی اگر فکر میکنین که ساده است وچیزی نداره که دیگه هیچ.:lol:

آخرین ویرایش:

کاربر باتجربه
اگه تو وبقیه بچه ها میدونین واقعاً لازمه؟چشم ولی اگر فکر میکنین که ساده است وچیزی نداره که دیگه هیچ.

آره آقا اميد اگه يه آموزش ازش بزاري همگي ممنونت ميشيم

tarfand2006

New Member
می تونی از ابزار Scatter استفاده کنی
Create/Geometry/Compound Object/ Scatter
یه مودل از خزه تو به جسم مورد نظرت اتصال بده بعد تکثیرش کن

Sherlock_Holmes

Active Member
اگه تو وبقیه بچه ها میدونین واقعاً لازمه؟چشم ولی اگر فکر میکنین که ساده است وچیزی نداره که دیگه هیچ
آره آموزش بذار... يه توضيح درباه همه دكمه ها و روش import و export ها و كلا مرورش كن ديگه... ممنون ميشيم همه...
ضمنا درباره متريال دهيش هم صحبت كن...

DIMO

Active Member
ممنوننننننننننننننننننننن ننننننننن
چارتريييييييييييييييييييي ييييييييم

خواهش میکنم قربانت:)

آره آقا اميد اگه يه آموزش ازش بزاري همگي ممنونت ميشيم

آره آموزش بذار... يه توضيح درباه همه دكمه ها و روش import و export ها و كلا مرورش كن ديگه... ممنون ميشيم همه...
ضمنا درباره متريال دهيش هم صحبت كن...

باشه چشم،:wink:فقط یه سوال میخوام بدونم تکه تکه درستش کنم و up کنم یا چند وقت دیگه کامل و دسته بندی شدش رو بذارم چون تو این دو هفته وقت آزاد زیادی ندارم که صرف این کار کنم ؟

فعلاً با محیطش آشنا بشین تا بعد. اگر هم که کارتون لنگشه که تقسیم بندیش میکنم و up میکنم.

این نوشته با توجه به مفهویه که من ازش در هنگام کار درک کردم در صورت مشاهده هرگونه اشتباه خوشحال میشم اونو به من گوشزد کنین. :)

پیوست ها

• Ivy_Generator_tut.JPG
    Ivy_Generator_tut.JPG
    117.5 کیلوبایت · بازدیدها: 45
آخرین ویرایش:

DIMO

Active Member
خواهش میکنم،پس کاملش میکنم و بعد up میکنم.:) چون واقعاً وقت ندارم.:sad:

آخرین ویرایش:

کاربر باتجربه
بچه ها من تو اين نرم افزار خوردم به مشكل
وقتي يه آبجكت واردش ميكنم بعد دكمه grow رو ميزنم عمل نميكنه، اولش درست بود ها ولي الان ... :sad:
نميدونم نكنه خودم خرابش كردم
البته بعضي وقتا شانسي عمل ميكنه
ميتونيد كمكم كنيد؟

DIMO

Active Member
تنضیمات نحوه رشد پیچک رو قبلاً دستکاری کرده بودی یانه؟

DIMO

Active Member
اون مکعب سبز رو میبینی یا نه؟ درضمن اون عکسی که بالا گذاشتم رو یه نگاهی بنداز ببین تنضیمات تو شبیه به اون هست یا نه چون تنضیمات اون عکس پایه واصلیه.

کاربر باتجربه
مكعب سبز؟! نه نميبينم
توي اون عكسي كه گذاشتي هم مكعب سبز نيست
كجا بايد دنبالش بگردم
تنظيماتشم با اين عكس ست كردم مثل همينه مشكلي نداره

Sherlock_Holmes

Active Member
همين ديگه... وسط صحنه جايي كه ميخواي پيچك از اونجا شروع به رشد كنه بايد كليك كني تا يه مكعب سبز ايجاد بشه...

I-like-DDD

Well-Known Member
سلام به دوستان.من یه تازه واردم هرکاری میکنم این پیچک هارو نمیتونم تو مکس بیارم.من با مکس یه دیوار ساختم بردم تو اون برنامه بعد روش پیچک گذاشتم بعد اینکه اکسپورتش کردم نمیتونم تو مکس اینپورت کنم یعنی ایمپورت میشه ولی چیزی معلوم نیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا