ساخت تصویر امنیتی

ehsan7xx

Member
میشه با mmb تصویر امنیتی ساخت ؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
منظورتون captcha هستش اونطوری که با PHP یا سایر زبان های تحت وب میشه ساخت نه نمیشه با بیلدر ساخت اما میشه چند تا تصویر کنار پروژه بذاری و بصورت تصادفی یکی رو نمایش و مقدارش رو با مقدار خودتون توی برنامه یا بانک اطلاعاتیتون مقایسش کنید

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
یه نمونه براتون ساختم
خودتون با تغییرات ساده میتونید خیلی جذاب ترش کنید
از تصویر ثابت استفاده نکردم و جوری طراحی کردم که بتونه مثل نمونه های موجود براتون به تعداد زیادی تصویر بسازه
و البته به بزرگ و کوچیک بودن حروف هم حساسه !!!:)
فونت هایی که داخلش بردم رو هم میتونید تغییر بدید !!
موفق باشید

attachment.php

پیوست ها

• pic.jpg
    pic.jpg
    41 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • captcha.zip
    350 کیلوبایت · بازدیدها: 210
آخرین ویرایش:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
استفاده از تصویر زمینه
روشی که بهش فکرنکردم درسته میشه از این روش هم استفاده کرد که البته این روش پیشنهاد هم میشه چون توی php این کار با ساخت کد و بعد ساخت تصویر کد انجام میشه باعث شد کلن این روش رو فراموش کنم ولی یه سوال دارم چرا میخواید از Captcha استفاده کنید؟چون تصویر امنیتی برای جلوگیری از ربات ها و برنامه های اسپمر و ... استفاده میشه

اگه میخواید کاربر این تصویر رو وارد کنه و اگه درست بود چیزی مثل فرم براتون Submit بشه باید بگم این کار کلن بی فایده هستش چون اگه یه نفر آدرس فایلی رو که فرم به اون Submit میشه رو داشته باشه خیلی راحت میتونه خارج از برنامه شما و فقط با یه فایل HTML مشابه فایل شما هرچیزی که میخواد و البته غیر معتبر به سرور شما بفرسته برای تامین امنیتش باید از روش های دیگه استفاده کنید اگه مقصودتون ارسال فرم هستش برای تامین امنیتش پ . خ بفرستید برای من تا راهنماییتون کنم چون این بحث به اینجا مربوط نمیشه و باید تحت سرور انجام بشه

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
سوای بحث های امنیتی میشه مشابه مثال با تغییر خصوصیات و متن اشیا تصاویر متغیر ساخت.

- میشه متن رو مدام تغییر داد.
- میشه رنگش رو مدام تغییر داد.
- میشه سایز فونتش و فونتش رو مدام تغییر داد.
- میشه پس زمینه اش خط های مورب و قر و قاطی کشید.
- میشه رنگ زمینه رو تغییر داد.
و...

پیوست ها

• Media1.rar
    662 بایت · بازدیدها: 58
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا