ساخت برنامه مدیریت کافی نت

atpf

Active Member
سلام دوستان عزیز
من صاحب یه کافینت هستم که با محصولات ncomputer (پت) راه اندازی کردم و هیچ برنامه ای برای مدیریتش گیرم نیومده به جز یه برنامه که اونم هم انگلیسیه و هم خیلی شلوغه و نامرتب خودم قبلا یه برنامه ساختم امامیشه گفت فقط برا مدیریت زمان روی سروره و محاسبه نرخ کارکرد و میخوام اگه دوستان همت کنن و راهنمایی کنن کاملش کنم.
البته اینو هم اضافه کنم که تو همین برنامه مدیریت زمان هم به مشکلایی برخوردم که یه جورای غیر استانداردی حلش کردم.
فایل سورسش رو میذارم کمک کنید.
من مشکل اصلیم اینه که نمیدونم چطوری سروروم رو با کلاینت هام مرتبط کنم.
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.

پیوست ها

• Cafe payam.rar
    668.5 کیلوبایت · بازدیدها: 158

silvercover

کاربر متخصص
خب مسلما شما یک شبکه محلی برای کافی نت خودتون برپا کردین. آی پی سیستمی که شما پشتش می شنید و شبکه رو مدیریت می کنید چی هست؟ ای میشه سرور شما. یعنی باید یک برنامه بر روی این سرور بنویسید.

آدرس اتصال به سرور هم بر روی هر یک از سیستم ها میشه همین آی پی بالا. آیا شما نمونه همراه پلاگین رو دقیقا بررسی کردید؟

atpf

Active Member
خب مسلما شما یک شبکه محلی برای کافی نت خودتون برپا کردین. آی پی سیستمی که شما پشتش می شنید و شبکه رو مدیریت می کنید چی هست؟ ای میشه سرور شما. یعنی باید یک برنامه بر روی این سرور بنویسید.

آدرس اتصال به سرور هم بر روی هر یک از سیستم ها میشه همین آی پی بالا. آیا شما نمونه همراه پلاگین رو دقیقا بررسی کردید؟

اول به خاطر این توضیحاتت خیلی ممنونم.:rose:
ولی من یه مشکل دارم اونم اینکه هر بار که برنامه کلاینت اجرا میشه یه آدرس میده و این آدرس به ترتیب اجرای برنامه میره جلو یعنی اگه من پنج تا برنامه کلاینت رو روی پنج تا از کلاینت هام اجرا کنم به ترتیبی که اجرا میکنم آدرس بهم میده این یعنی اگه یه مشتری بیاد اول بشینه یوزر شماره 3 برنامه همون آدرسی روبه من میده که قبلا برا یوزر یک داده بود.

البته راه حلش رو به صورت تئوری بلدم اما نمی دونم چطوری باید عملیش کنم:
تئوری من: اینه که برنامه کلاینت باید جوری طراحی بشه که یوزر سیستم روبرای برنامه سرور بفرسته.

m javad

کاربر متخصص
ولی من یه مشکل دارم اونم اینکه هر بار که برنامه کلاینت اجرا میشه یه آدرس میده و این آدرس به ترتیب اجرای برنامه میره جلو یعنی اگه من پنج تا برنامه کلاینت رو روی پنج تا از کلاینت هام اجرا کنم به ترتیبی که اجرا میکنم آدرس بهم میده این یعنی اگه یه مشتری بیاد اول بشینه یوزر شماره 3 برنامه همون آدرسی روبه من میده که قبلا برا یوزر یک داده بود.

البته راه حلش رو به صورت تئوری بلدم اما نمی دونم چطوری باید عملیش کنم:
تئوری من: اینه که برنامه کلاینت باید جوری طراحی بشه که یوزر سیستم روبرای برنامه سرور بفرسته.
شما یه تعداد محدود یوزر دارید
پس پیدا کردن روش آدرس دهی به این کلاینت ها نباید سخت باشه
با توجه به این که آدرس تکراری هم اختصاص نمیده
هر بار که برنامه کلاینت اجرا میشه یه آدرس میده و این آدرس به ترتیب اجرای برنامه میره جلو یعنی
این یعنی هر آدرس به هر یوزر اختصاص نداره (میشه کاریش کرد که داشته باشه ، ولی نداشته باشه درست تر هست)
سیستم از اولین یوزر شروع به چک میکنه و با یک شرط که اگر آدرس اون در حال استفاده نبود آدرس دهی میکنه
اگر در حال اسفاده نبود که کد رو اختصاص میده
اگرم در حال استفاده بود میره سراغ بعدی
به همین خاطر این مورد پیش میاد که یه بار این آدرس رو مثلا به یوزر 2 داده و مثلا یه بار دیگه به 5

atpf

Active Member
چرا دوست عزیز آی پی سرور ثابته.
ولی من می خام وقتی یه نفر ميشينه پای یکی از سیستم هام و روشنش می کنه خود برنامه سرور بهم بگه که کدوم کلاینتم الان در حال استفاده است و در خواست هایی که از کلاینت هام ارسال میشه تشخیص داده بشه که از کدوم سیستم ارسال شده.
البته اينو هم می دونم که برنامه خودش تشخیص میده که از کدوم آی پیه.
اما مشکلم اینجاست که برنامه تشخیص نمی ده این آی پی مال کدوم یوزره.

silvercover

کاربر متخصص
خب راه حل خیلی ساده هست. پلاگین Network می تونه نام ماشین رو بگیره و برای سرور ارسال کنه. کامنت داخل شی اسکریپت SendData در مثال client همراه بسته پلاگین رو ببنید.

کافیه شما در ابتدای اجرا شدن کلاینت وقتی که به سرور متصل شدید نام کلاینت رو برای سرور ارسال کنید. اینطوری سرور اطلاعاتی همچون آی پی، شناسه عددی، و نام ماشین کلاینت رو خواهد داشت و شما می تونین بین سیستم ها تمایز ایجاد کنید.

گذشته از این ها توسط سایر پلاگین ها باز می تونید پا رو فراتر بذارید و علاوه بر گرفتن نام ماشین، نام کاربری فعلی رو هم بگیرید و برای سرور ارسال کنید. پلاگین MiscY قادر هست این قبیل اطلاعات رو دریافت کنه.

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
میخواستم یه خواهشی کنم از حامد عزیز شاید جاش اینجا نباشه ولی دیگه نخواستم پیام خصوصی بدم

اگه حامد عزیز وقت داشتن و صلاح دونستن انجام بدن

میخواستم بگم ممنون میشم شما بیایید و نمونه مثال هایی رو به صورت مجزا برای هر قسمت از تمامی قابلیت های این پلاگین درست کنید و در اختیار دوستان قرار بدید اینجوری خیلی خوبه و دوستان هم راحتر میتونن از این پلاگین استفاده کنن که واقعا مورد نیاز هست بخصوص برای من که همیشه توی کارهام به دردم میخوره

اگر صلاح دونستین و وقتش رو داشتین ممنون میشم اینکار رو انجام بدید.

atpf

Active Member
سلام بچه ها ممنون از نظراتتون:rose:
میخواستم بگم منم با نظر محمود موافقم.
این حتی خودش یه روش موثر برای آموزش کد نویسی به حساب میاد و در ضمن به معرفی هر چه بهتر پلاگینتون هم کمک میکنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا