ساخت بازی با جاوا اسکریپت

saalek110

Well-Known Member
بحث کانواس یا بازی ساز:
سالک: این پست نظر من است ، و بر مبنای مطالب سایت یا کتابی نیست.

شاید استفاده از کانواس ، سریعترین راه رسم دو بعدی باشد ، ولی بعدش چیزی دیگه نیست ، مثلا برخورد دو شی را خودتون باید طراحی کنید، یا فیزیک و چیزهای دیگر....
ولی شاید کانواس برای کارهای ساده مناسب تر از بازی ساز باشه. چون بازی ساز نیاز به یادگیری داره. شایدم باید با خود جاوا اسکریپت بازی ساز خودتون را خودتون بسازید.

ادیت مدتها بعد ، اواخر سال ۱۴۰۲ ، سالک: من یک تاپیک برای ساخت بازی با کانواس و جاوا اسکریپت زدم.. لینکش در پستهای دیگر هست ، خوبه ، بازیهای خوبی میشه ساخت.. نظرم نسبت به اون موقع که این پست را نوشتم عوض شده.

اگرم بازی ساز را انتخاب کنید ، اینکه کدام بازی ساز بهتره برای شما ، مطرح میشه.

دوستان اگر نظری دارید بنویسید.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
سلام.
من دارم با ۳ بازی ساز بابیلون و phaser و p5 الان کار می کنم.
پی ۵ با همون فایل ۴ مگایی خودش اجرا میشه و این جالبه برام ولی با فایرفاکس اجرا میشه و با کروم اجرا نمیشه.
فعلا ، نمی دونم امکانات p5 چیه و چقدر امکاناتش با phaser فرق داره.
بابیلون هم که یک بازی ساز ۳ بعدی است و با این دو تا فعلا مقایسه نمی کنم.

آخرین ویرایش:
اگر چه لبه های کناری بسیار نازک هستند، اما بالا و پایین آن کمی چاق است. خوشبختانه، لپ تاپ اچ پی استوک 745 G6 با قرار دادن یک سیستم تشخیص چهره IR در این لپ تاپ موجب شده است که بسیار سریع و حتی در محیط های کم نور کار کند. برای شناخت هر چه بیشتر قیمت لپ تاپ استوک در ادامه با ما همراه باشید.

saalek110

Well-Known Member
تاپیک مرتبط:

saalek110

Well-Known Member
بحث کانواس یا بازی ساز:
سالک: این پست نظر من است ، و بر مبنای مطالب سایت یا کتابی نیست.

شاید استفاده از کانواس ، سریعترین راه رسم دو بعدی باشد ، ولی بعدش چیزی دیگه نیست ، مثلا برخورد دو شی را خودتون باید طراحی کنید، یا فیزیک و چیزهای دیگر....
ولی شاید کانواس برای کارهای ساده مناسب تر از بازی ساز باشه. چون بازی ساز نیاز به یادگیری داره. شایدم باید با خود جاوا اسکریپت بازی ساز خودتون را خودتون بسازید.

ادیت مدتها بعد ، اواخر سال ۱۴۰۲ ، سالک: من یک تاپیک برای ساخت بازی با کانواس و جاوا اسکریپت زدم.. لینکش در پستهای دیگر هست ، خوبه ، بازیهای خوبی میشه ساخت.. نظرم نسبت به اون موقع که این پست را نوشتم عوض شده.

اگرم بازی ساز را انتخاب کنید ، اینکه کدام بازی ساز بهتره برای شما ، مطرح میشه.

دوستان اگر نظری دارید بنویسید.

برخورد فقط یک خط کد است...
ایجاد فیزیک هم با نوشتن یک سری معادله میسر است...
در تاپیک ساخت بازی با کانواس و جاوا اسکریپت معادله برخورد یک نوپ سنگین با یک توپ سنگین هست.

جاذبه هم یک عدد است که به سرعت اضافه میشه و سرعت به y اضافه میشه. و ساده است.

من حالا فکر می کنم با کد دست آدم باز است برای هر کاری... و با نگاه به سورس ها و آموزش ها ، چیزهای زیادی سریع یاد می گیریم.

جدیدترین ارسال ها

بالا