saalek110
Well-Known Member
آموزش ساخت بازی با کانواس و جاوا اسکریپت
شما هم می توانید مثل من یک هاست مجانی بگیرید و بازی های خود را اونجا آپلود کنید و لینک بازیهای ساخته شده خود را به دیگران بدهید تا بازی کنند...یا بازی چند نفره بسازید....
برای توضیح در مورد چگونگی ثبت نام در هاست های مجانی و لینک اونها و طرز کار کردن با اونها به تاپیک زیر یا تاپیکهای مرتبط دیگر مراجعه کنید:
forum.majidonline.com
یا این تاپیک:
forum.majidonline.com
شما هم می توانید مثل من یک هاست مجانی بگیرید و بازی های خود را اونجا آپلود کنید و لینک بازیهای ساخته شده خود را به دیگران بدهید تا بازی کنند...یا بازی چند نفره بسازید....
برای توضیح در مورد چگونگی ثبت نام در هاست های مجانی و لینک اونها و طرز کار کردن با اونها به تاپیک زیر یا تاپیکهای مرتبط دیگر مراجعه کنید:
سایت خود را بسازید ، به روش saalek110
سایت خود را بسازید ، به روش saalek110 در این روش شما فقط html و css یاد می گیرید که خیلی خیلی ساده است و در همین تاپیک مقداریش آموزش داده می شود. کدهای php کدش به شکل آماده در اختیار شما قرار می گیرد. جاوا اسکریپت هم خیلی کم استفاده شده و کدش آماده در پست ها قرار داده می شود. طرز استفاده از...
یا این تاپیک:
ورژن یک سایت ساز منتشر شد ، بسته سایت ساز ، تاپیک سایت خود را بسازید
ورژن یک سایت ساز منتشر شد ، بسته سایت ساز ، تاپیک سایت خود را بسازید تاپیک فعلی یک تاپیک با موضوع تون کوین، نات کوین بود که چون اعتقادی به رمزارزها ندارم ، پستهایش را ادیت کردم تا برای کار فعلی مورد استفاده قرار گیرد.برای همینه تاریخ این پست مال یکی دو سال پیشه.
آخرین ویرایش: