AliReza Bahrami
مدیر انجمن
سلام خدمت همگیه دوستان
خیلی از دوستان این سوال را داشتند که چطوری آیکون های شرکت Adobe را ایجاد میکنند؟
این هم آموزش ساخت آیکون شیک Ps4 که خیلی ساده و جالب انگیزه
شروع میکنیم دوستان
ابتدا یک سند 500x500px ایجاد کنید
سپس یک لایه به نام Icon ایجاد کنید و ابزار Rectangular Marquee Tool را انتخاب و تنظیماتش را مثل زیر انجام بدید
حالا این سلکشن را با رنگ مشکی fill کنید ، سپس کلیدهایCTRL+X ، ctrl+A و ctrl+V را بزنید تا در دقیقا در مرکز قرار بگیره!
روی آیکون دبل کلیک کنید یا راست کلیک Blending Options و تنظیمات هر قسمت را مثل شکل انجام بدید
خوب باید شکلتون شبیه تصویر زیر شده باشه
حالا یک لایه ی جدید به نام Gradient ایجاد کنید
رنگ Foreground را #6fb3fc قرار بدید
ابزار Gradient Tool را انتخاب و تنظیماتش را مثل شکل قرار بدید
حالا کلید ctrl را نگه دارید و روی لایه icon کلیک کنید نت سلکت شود سپس مثل شکل shift را نگه دارید و از بالا تا نقطه ای که مشخص شده در شکل آنرا drag کنید
شکل بدست اومده باید شبیه شکل زیر باشد
حالا نوبت اضافه کردن تکست Ps هست که من از فونت Myriad Pro
استقاده کردم ، آنرا با رنگ مشکی بنویسید
برای سنتر شدن آن روی آن راست کلیک و گزینه Rasterize را انتخاب کنید و کلید ctrl+A سپس ctrl+x و ctrl+v را بزنید
و opacity لایه Ps را روی 70% قرار بدید
حالا لایه ی icon را انتخاب کنید و ctrl را پایین نگه دارید و روی لایه Ps کلیک کنید و کلید delete را فشار دهید!
همین کار را برای لایه ی gradiant انجام دهید
حالا روی شکل زوم کنید و اون قسمت اضافی را سلکت و delete کنید
این هم نتیجه ی کار
موفق باشید
خیلی از دوستان این سوال را داشتند که چطوری آیکون های شرکت Adobe را ایجاد میکنند؟

این هم آموزش ساخت آیکون شیک Ps4 که خیلی ساده و جالب انگیزه

شروع میکنیم دوستان

ابتدا یک سند 500x500px ایجاد کنید
سپس یک لایه به نام Icon ایجاد کنید و ابزار Rectangular Marquee Tool را انتخاب و تنظیماتش را مثل زیر انجام بدید

حالا این سلکشن را با رنگ مشکی fill کنید ، سپس کلیدهایCTRL+X ، ctrl+A و ctrl+V را بزنید تا در دقیقا در مرکز قرار بگیره!

روی آیکون دبل کلیک کنید یا راست کلیک Blending Options و تنظیمات هر قسمت را مثل شکل انجام بدید

خوب باید شکلتون شبیه تصویر زیر شده باشه

حالا یک لایه ی جدید به نام Gradient ایجاد کنید
رنگ Foreground را #6fb3fc قرار بدید
ابزار Gradient Tool را انتخاب و تنظیماتش را مثل شکل قرار بدید

حالا کلید ctrl را نگه دارید و روی لایه icon کلیک کنید نت سلکت شود سپس مثل شکل shift را نگه دارید و از بالا تا نقطه ای که مشخص شده در شکل آنرا drag کنید

شکل بدست اومده باید شبیه شکل زیر باشد

حالا نوبت اضافه کردن تکست Ps هست که من از فونت Myriad Pro
استقاده کردم ، آنرا با رنگ مشکی بنویسید

برای سنتر شدن آن روی آن راست کلیک و گزینه Rasterize را انتخاب کنید و کلید ctrl+A سپس ctrl+x و ctrl+v را بزنید
و opacity لایه Ps را روی 70% قرار بدید
حالا لایه ی icon را انتخاب کنید و ctrl را پایین نگه دارید و روی لایه Ps کلیک کنید و کلید delete را فشار دهید!

همین کار را برای لایه ی gradiant انجام دهید
حالا روی شکل زوم کنید و اون قسمت اضافی را سلکت و delete کنید

این هم نتیجه ی کار

موفق باشید

آخرین ویرایش: