ساخت آبشار کوچک برای حوضچه

elya3

Well-Known Member
سلام دوستان یه آبشار کوچیک و سبک که به طبیعی نزدیک باشه میخوام به نظرتون بهترین و سبک ترین راه چیه؟ با مکس کار میکنم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
من شخضا از آرچ مدل 22 میگیرم. یه جریان آب ساده
فواره نداره یا باید با سیستم ذره ای بسازی که دردسر داره

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام،

دوست عزیز دقیقا متوجه نشدم منظورتون فواره آب هست یا جریان آبی که از طبقات آبنما در داخل حوضچه
به سمت پایین حرکت میکنه با این حال راه های زیادی برای ساخت هر دو موضوع وجود داره...

برای ساخت فواره میتونی:

1- از پلاگین RPC و گالری مربوط به فواره های اون استفاده کنی که خیلی ساده و نسبتا طبیعی به نظر میرسه

2- میتونی بعد از رندر به راحتی از طریق تصاویر برش خورده ( Cutout ) مربوط به فواره و یا قلم های فواره آماده فتوشاپ

که در اینترنت موجوده تصویر فواره رو روی کار مونتاژ کنی

***** اینا راحت تریناش****

3- میتونی به یه استوانه با تراکم face های بالا به راحتی از طریق اعمال اصلاح کننده های noise,taper,bend و نهایتا اعمال یه متریال آب
به هدف برسی _ البته با همین روش میشه ریزش آب رو از طبقات مختلف آبنما شبیه سازی کرد فقط میبایست از استوانه عریض تری استفاده
بکنی و سطوح بالا و پایین استوانه رو حذف کنی _

4- اگه حال و حوصله داری همونطور که عارف جان فرمودند بری سراغ Particle و بعدش از طریق Blob Mesh و یا Frost یه پوسته حسابی براش بسازی
و با یه متریال آب حسابی بترکونی

5- البته نرم افزارهای fluid simulator بمونه واسه وقتی که قراره حسابی خیس بشی

امیدوارم مفید بوده باشه

با این حال اگه مشکلت حل نشد یه نمونه تصویر از ایده ای که داری زیر همین پست قرار بده شاید بتونم کمک بیشتری بکنم

موفق باشید

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
fluid simulator
سلام. این چی هست؟ برای مکس پلاگین یا اسکریپت هست؟

elya3

Well-Known Member
مرسی از دوستان من یه حوض کوچیک دارم که میخوام یه فواره کوچیک وسطش داشته باشم به نظرم همون

mo-hammad

Active Member
اگر کارت تک فریم هست و میتونی با فتوشاپ کار کنی میتونی خیلی سبک و راحت بدون دردسر و زمان رندر و... یه فواره ی کاملا طبیعی از آب در بیاری

Hidden Dragon

کاربر فعال
fluid simulator
سلام. این چی هست؟ برای مکس پلاگین یا اسکریپت هست؟

با سلام،

عارف جان منظورم از Fluid Simulator اسم مشخص یک نرم افزار نبوده بلکه دسته ای از نرم افزارها و پلاگین های شبیه ساز مایعات

از گزینه های ساده ای مثل Glue 3d ، متوسط الحال مثل Phonix fd و یا نرم افزارهای حرفه ای مثل RealFlow و NAIAD

بود البته تازگی ها بعضی نرم افزارها ی جدیدم دارن برای Realflow شاخ میشن مثل Flux البته موضوع به اینجا ختم نمیشه و

شرکت هایی مثل Nvidia بدجوری گیر داده به محاسبه مایعات از طریق Gpu و بصورت Realtim با کیفیت قابل قبول و میدونیکه

خدا نکنه تیشه Nvidia به جایی گیر کنه تا آخرش میره جلو....

اون بالا که نوشتم Fluid Simulator برای این بود که خداییش اصلا با تایپ کردن حال نمیکنم اما دیگه چون شما سوال فرمودید

اطاعت امر کردم و تا ته دیگ مطلب رو تایپ کردم ... تا چه در نظر آید....

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا