ساختن كانكشن براي sql در Data Sources ODBC

naeim_crack

Active Member
سلام

آقا من مي خوام واسه يكسري از اطلاعات كه با sql هستن يك كانكشن در Data Sources ويندوز بسازم من اين كار ها رو مي كنم اما اون قسمت اخر رو ديگه نمي دونم چي كار كنم ميشه بگين بايد چه جوري كانكشن بسازم
مرسي

mazoolagh

Active Member
فكر ميكنم ترتيب عكسها از پايين به بالا باشد. به هر حال آيا اسم sql server (ها) در فيلد كركره اي سوم يا همان Which SQL Server ... ظاهر ميشود يا نه؟

hoom

Active Member
همه مراحل درستن. برای Name یه اسم بدین که بعدش توی برنامتون صداش میکنید. Description رو مهم نیست میتونید خالی بذارین. برای سرور هم یه نقطه . بذارین یعنی فایلهای برنامه و دیتابیس سرور روی یه کامپیوتر هستند

ارادتمند

hoom

Active Member
naeim_crack گفت:
سلام

نقطه هم گذاشتم اما وقتي دكمه test رو مي زنم خطا ميده

چه خطایی میده؟ شاید یوزر و پسوردتون اشتباهه. درضمن چک کنید که همه سرویسهای SQL Server در حال اجرا هستند. برای این کار روی آیکون اون کنار ساعت کلیک کنید و اونجا میبینید کدام استاپ و کدام درحال اجرا هستند

naeim_crack

Active Member
سلام
ميشه در مورد يوزر و پسورد توضيح بديد من يه يوزر و پسورد براي باك اطلاعاتي در phpmyadmin ساختم اينم وارد مي كنم conction failed مي ده ميشه بيشتر توضيح بديد

hoom

Active Member
آهان پس يعني دارين از mySQL استفاده ميكنيد ولي چرا SQL Server رو انتخاب ميكنيد؟ براي استفاده از mySQL بايد درايور ODBC اون رو نصب كنيد كه از اينجا ميشه گرفتش : http://www.mysql.com/products/connector/odbc/

بعدش توي ليستتون يه mySQL ODBC 3.51 Driver ميبنيد اون رو انتخاب كنيد و پارامترهاي اون رو وارد كنيد. اينطوري همه چيز حاضره

naeim_crack

Active Member
سلام
درسته البته هنوز فايل رو نصب نكردم ولي فكر كنم مشگل همين باشه
از راهنماييت خيلي ممنون
مرسي

جدیدترین ارسال ها

بالا