ساختمان تئاتر شهر شوآرين كشور آلمان

ea_utopia

Active Member
سلام بنیامین جان
به جمله ین توجه کن
من گفتم: توانایی های این دو موتور رندر
خوب
همونجوری که خودتون خوب می دونید وی ری می تونه خیلی ساده (از نظر تنظیم ) نور های جی آی رو در بیاره
اما این حرفتون رو( اگه درست برداشت کرده باشم) قبول ندارم که این ساده گی در کیفیت کار هم اثر می ذاره
خوب حال به نظر شما این توانایی نمی تونه عاملی باشه که وی ری در بین نیمه حرفه ای ها و جمع کثیری از حرفه ای ها طرف دار داشته باشه
من هیچگاه توانایی های منتال ری رو زیر سوال نبردم
منظورم از "توانایی ها" یک منظور کلی بود نه این که مثلا رندری که به وی ری میشه با منتال نمی شه به همون خوبی گرفت.

mamali132002

Active Member
ممنون بنیامین جون و آقا احسان .

راستی چرا حالا بحث این صحبتا شده. هرکس با توجه به نمونه کاری که میده ازت باید توقع داشت و روی حرفی که میزنه حساب باز کرد. کار آقا محمد هم خیلی قشنگ شده ولی منم با دوستان موافقم که میتونست خیلی بهتر از این باشه.

mental ray بدون شک بهترین سیستم رندر هستش. (البته بعد از renderman ) دوستان انیمیشن کار حتما به این مورد خوردن.
نمیشه قیاس کرد باز بستگی به کاربر داره اگر میبینید vray خیلی طرفدار داره چون خیلی راحت تر از منتال ری کاربر به نتیجه دلخواهش میرسه.
اگر بخوایم بازم قیاس کنیم من میگم بهترین سیستم رندر maxwell هستش البته اگر render farm داشته باشین.

همه چی به خود کاربر بر میگرده چقدر به کارش وارد باشه ... رفتار دوستان هم به نظرم با آقای ساعتچی اصلا درست نیستش. ایشون جز کاربرهای خیلی خوب انجمن هستن و وجودشون لازم هستش. این رفتار باعث میشه که ایشون تصمیم بگیرن دیگه اینجا نیان و نمونه کار نذارن.

به هر حال کاری نکنیم که user های خوب انجمن از اینجا برن ... دوستانه تر هم میشد با ایشون صحبت کرد.

ea_utopia

Active Member
mamaliجان سلام
خیلی جالبه شما عنوان می کنید: mental ray بدون شک بهترین سیستم رندر هستش. (البته بعد از renderman )
بعد بلا فاصله میگید که نمی شه قیاس کرد
و باز می گید: اگر بخوایم بازم قیاس کنیم من میگم بهترین سیستم رندر maxwell هستش البته اگر render farm داشته باشین.
و دوباره بلا فاصله میگید : همه چی به خود کاربر بر میگرده چقدر به کارش وارد باشه
آخرش چی به چی بستگی داره؟
در مورد آقا محمد هم باید بگم اگه شما از ابتدا در جریان بحث بودید؛ ایشون خواستن که رک باشیم حتی کلام ایشون از کلام ما هم تند تر بود
اما نمی دونم چرا خودشون که گفته بودن از بحث جدی و خشک بدشون میاد ؛یهو همه چیز رو گذاشتن و رفتن.البته بهتره بگم که برداشتن و رفتن چون همه ی پست ها ر و پاک کردن
من در توانایی های ایشون شکی ندارم و اینو حتی توی پست ها هم اشاره کردم.اما این دلیل نمی شه اگه حرفی بدون منطق زد تایید کنم و اگر در کلامش توهین یا خود بزرگ بینی بود سکوت
.اگه پست های ایشون رو نخوندید و ندارید می تونم براتون سند کنم

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
mamaliجان سلام
خیلی جالبه شما عنوان نمی کنید: mental ray بدون شک بهترین سیستم رندر هستش. (البته بعد از renderman )
بعد بلا فاصله میگید که نمی شه قیاس کرد
و باز می گید: اگر بخوایم بازم قیاس کنیم من میگم بهترین سیستم رندر maxwell هستش البته اگر render farm داشته باشین.
و دوباره بلا فاصله میگید : همه چی به خود کاربر بر میگرده چقدر به کارش وارد باشه
آخرش چی به چی بستگی داره؟
در مورد آقا محمد هم باید بگم اگه شما از ابتدا در جریان بحث بودید؛ ایشون خواستن که رک باشیم حتی کلام ایشون از کلام ما هم تند تر بود
اما نمی دونم چرا خودشون که گفته بودن از بحث جدی و خشک بدشون میاد ؛یهو همه چیز رو گذاشتن و رفتن.البته بهتره بگم که برداشتن و رفتن چون همه ی پست ها ر و پاک کردن
من در توانایی های ایشون شکی ندارم و اینو حتی توی پست ها هم اشاره کردم.اما این دلیل نمی شه اگه حرفی بدون منطق زد تایید کنم و اگر در کلامش توهین یا خود بزرگ بینی بود سکوت
.اگه پست های ایشون رو نخوندید و ندارید می تونم براتون سند کنم

آقا ممنون از لطفت . راستیتش من خودم عادتمه که اینجوری پست میزنم حقیقتش خودم هم نمیدونم چی بگم ولی فقط به اندازه یک آدم بی شور و فهم میگم که رفتار شما باعث میشه افراد انجمن فراری بشن.
من هیچ وقت از حرفام منظوری ندارم و شما هم استاد بنده هستین و منم هیچ ادعایی ندارم و نخواهم داشت فقط نظرم رو میگم.. اگر حرفام چرت و پرت هستش باشه چشم من دیگه تو اینجا پست نمیزنم تا شما از خوندنشون اذیت نشید.

بازم ببخشید که با پستام شما رو رنجوندم دیگه هم فقط مطالب شما رو میخونم و تو هیچ بحثی هم شرکت نمیکنم. چون با این الفاظ شما احساس میکنم تحقیر دارم میشم.
دلیلی که اینجا رو خیلی دوست داشتم به خاطر جمع دوستانه و بچه های بی ادعای این انجمن بود ولی گویا همه چی تغییر کرده.

ea_utopia

Active Member
ببین مملی جان
دقیقا بحث از جایی شروع شده که یکی معلوماتی که داره یا نداره رو به رخ بقیه کشید
من مبتدی هستم
هیچ ادعایی هم ندارم
حتی قدر مبتدی ترین عضو این سایت هم با مکس کار نکردم و از مکس نمی دونم و وقتشو ندارم
وارد بحث شدم چون حس کردم یکی می خواد شعور بقیه رو زیر سوال ببره
چرا با گرفتن حالت منفعلانه میدون رو ترک کنیم
دوستم؛ عزیزم
من حرفی از خودم رو پس نمی گیرم چون هیچ منظوری توی حرفام نبوده
در جواب به شما هم فقط پست خودتون رو کپی کردم ؛وقتی پست شما رو خوندم واقعا نفهمیدم چی به چیه
حتی توی او پست من از شما تشکر هم کردم
شاید تاثیر پست های قبلی روی من باعث شده ناخود آگاه کنترل نشده جواب شما رو بدم
اگه این حس که من خواستم شما رو تحقیر کنم در شما به وجود اومده همینجا معذرت خواهی می کنم
اما دوست من اگر من وارد این بحث شدم فقط به خاطر اعضائ سایت بوده ؛ حالا چی شده که ما به جون هم افتادیم خدا عالمه ؛ کاش مطالب این پست پاک نشده بود تا همه در جریان این موضوع بودیم

آخرین ویرایش:

ea_utopia

Active Member
mamali جان
من پست شما رو بار ها و بار ها خوندم
و همینطور پست خودم رو
پست من کا ملا مربوط می شد به بحث و اینکه گفته بودم از حرفای شما چیزی نفهمیدم
از کجای حرف هام بر داشت کردید که من گفتم شما آدم بی شعوری هستید؟؟؟
و کجای این سایت می تونید پستی پیدا کنید که من توی اون ادعایی داشته ام
همیشه نمونه ی کار ی گذاشتم و نظر خواستم.نه کمتر نه بیشتر.
من نمی فهمم شما چرا گفتید:
بازم ببخشید که با پستام شما رو رنجوندم دیگه هم فقط مطالب شما رو میخونم و تو هیچ بحثی هم شرکت نمیکنم. چون با این الفاظ شما احساس میکنم تحقیر دارم میشم.
کی گفته که من رنجیدم؟
از کجا چنین برداشتی کردید؟
اگه منظورتون منم که ادعایی دارم ؛اشتباه می کنید
تنها چیزی که اینجا تغییر کرده جنبه ی نقد پذیریه؛ شما اکه حرفی زدید باید جنبه ی نقد شدن حرفتون رو هم داشته باشید
من هیچگونه توهینی به شما نکرد و در عجبم که چرا شما اینقدر رنجیدید
دوستم ؛ عزیزم ؛ برادرم ؛ قبول کن که یه کم زیادی جوش آوردی یا این که من باید قبول کنم که این سایت جای نقد نیست.
خیلی از نوشته های شما رنجیدم چون دلیل جوش آوردن شما رو نمی فهمم
بحث جدی بود و هیچ ربطی به شعور و فهم شخصی نمی شد
شاید همون بهتر بود که کسی این پست رو ادامه می داد که بچه های این سایت رو هنرجوی خودش خطاب می کرد و داعیه ی کمک به جامعه ی هنری داشت اونوقت شاید نه من اینجوری خودم رو خسته می کردم که از شعور همهمون دفاع کنم نه شما رنجیده می شدی.
قبل از این که شما تصمیمتون قطعی بشه که توی هیچ بحثی شرکت نکنید من قول می دم دیگه منو توی این سایت نبینید.
از همه ی بچه های این سایت هم همینجا تشکر می کنم که خیلی چیزا یادم دادن

آخرین ویرایش:

ehsan_3dmax

Active Member
این حرفا چیه میزنید شما دوتا؟ از شما 2 نفر که تو کارتون حرفه ای هستید دیگه انتظار نداشتم.
بخاطر این کاری که کردید جریمه میشید به نوشتن یک آموزش! در هر موضوعی تو ایام عید. خداییش اگه بگید نه دیگه هیچی.
این آقای ساعتچی هم بهتره قبل از اینکه در مورد دیگران قضاوت کنه و به همه توهین کنه، اول به خودش نگاه کنه تا بفهمه چه خبره!؟
موفق باشید عزیزان.

salam be dostane aziz
vaghean che bahse dagh va jazabio pish gereftid
man aval az hame az un aghaee ke khodeshono ostad khatab va baghiaro shagerd seda mikardan yek gelegi daram va un inke ostad jan CHERA AGHEL KONAD KARI KE BAZ ARAD PASHIMANI
va soale digee ee ke az mahzare ostade khodam daram ine ke shoma dar saite ton msaatchi ye chizaee rajebe teorie noro in sohbata va mosahebeye majalate kharejio ina gofte bodid vali man hanoz tahavoli dar sathe keifiate khorojiaye mamlekat nemibinam

hade aghal dar sathe ostan

begzarim ye matlabe jaleb dar rabete ba RENDER ENGINE baraton daram bad nist gosh konid

avalan ke khedmate tamame dostane khodam arz konam ke in ke faghad render engine dar keifiate kar tasir dare ke bi shake vali in be in mani nist ke faghad render engine moheme

shoma kheili ghabl tar az render engine bayad yek model saz yek material maker yek lighter ye animator ya .... dige bashid dar yek kare bozorg tamame avamel hastand ke kar ro bala mibarand ke namoneye anha dar karhaye khareji dide mishe

ama khedmate dostane gerami begam ke tebghe BENCH MARK i ke dar Julay 2006 dar morede render engine ha gerefte shod che az nazare kare ANIMATION che tak frame avaline jayegah be V-ray dovomin be FINAL RENDER S-1 makhsosan(FTOON)ke bishtarin rotbaro dar 2D render ha avord bad BRAZIl va chaharom MENTAL RAY va panjom MAXWELL
va sheshom AMERTO ke render engine NVIDIA hastesh

albate in ro motezaker besham ke MENTALLRAY dar bakhshe cinema AVAL shod

va khedmate un daste ostad haee ke analiz ham mikonan arz konam ke mentalray az jomle zaman bar tarin render engine ha ba damaneye shenasaee kam dar morede pelagin haye digast va in moshkel dar iran hast bekhatere in ke MENTAL RAY mesle MAX ye software MADAR hast va sorcesh tory tarahi shode ke hame tebghe niaze betonan dar un barname nevisi karde va estefade konan
hala age ostad dar zamineye SCRIPT ham tabahor daran ke fabaha

vali bayad bedonid ke mentalray az ghadimi tarin render engine ha bode va avalin bar baraye filme TERMINATOR neveshte va bahre bardari shode . ba tashakor ERSHAD

آخرین ویرایش:

ea_utopia

Active Member
ارشاد جان
از توضیحات کاملتون کمال تشکر رو دارم
ایشالا توی این سایت بیشتر ببینیمتون
موفق باشید

saeid3d

Member
منم همين مشكل رو دارم
عكس رو نمي تونم ببينم
حتي آموزش فارسي رو