رویان جان من هیچ مخالفتی با اسلام در استفاده از عکس یک زن در اون نمی بینم.
درسته وقتی دانمارک میاد یک عکس از پیامبرمون بصورت کاریکاتور میذاره یا بعضی جاها آدم عکسهایی از خانومهای با چادر رو با حرکات مبتذل میبینه کاملا میگه مخالفت با اسلامه.چون اونها نمادهای ملی و دینی ما هستن.اما اگه بگیم عکس یک زن نیمه برهنه مخالفت با اسلام هستش پس نصف طرحهای داوینچی و خیلی نقاشهای دیگه هم مخالفت علنی با اسلام هستش.اما این فقط به طرز فکر ما بر میگرده.توی هندوستان معابدی هستن که توشون فقط و فقط از تصاویر زن و مرد اونهم بصورت کاملا برهنه استفاده شده.اما اونها اونجا رو مقدس می دونن.در صورتی که عکس زن برای ما شده آینه ی عذاب الهی.به نظر من هرکس باید هر طرح و هر عملی رو در محدوده ی همون مکان بسنجه.مگر اینکه از نمادی استفاده شده باشه که اون طرح رو به جای دیگه ربط بده.
با ماژور هم موافقم شما فقط خانومها رو میبینین.خوب بیشتر تبلیغات دنیا برای زنهاست و من هیچ سو استفاده ای هم در اون نمیبینم.مثلا شما که توقع نداری برای تبلیغ یک عطر زنانه بیان از یک مرد سبیل کلفت استفاده کنن که داره به خودش عطر زنانه میزنه؟!!!
ولی خوب برای عطرهای مردانه، برای تیغها و افتر شیوها هم از مردها استفاده شده.مثلا همون تبلیغ ژل اصلاح ژیلت، مردی هستش که بالا تنه اش لخته.ببینین.اونها برای تبلیغ سعی می کنن وضعیت ظاهری فرد تبلیغ کننده طوری باشه که کاربر در هنگام استفاده از اون ابزار داره.مثلا برای تبلیغ تیغهای زنانه ی ژیلت خوب پاها رو باید بصورت برهنه نشون بده.ولی فقط پاها رو نشون میده
یک گرافیست هم باید بتونه بدون هیچ قصدی به طرح نگاه کنه.یادمه سه سال پیش توی مجید آنلاین خودمون یکی از بچه ها آموزش تبدیل عکس به رسم خطی رو گذاشته بود.که این کار رو روی یک عکس زن برهنه از پشت سر انجام داده بود.بچه ها خیلی سرش بحث کردن و گفتن باید قفل بشه و این حرفها.اما بقول بنده خدا تو مو میبینی و من پیچش مو.شما عکس زن برهنه رو میبینی و من آموزش تبدیل عکس به رسم خطی.تفاوتها اینجاست برادر
منهم با ممول موافقم.جای ناراحتی نداره
نمی دونم شما سو استفاده رو در چی میبینین.اما من ندیدم زنی که میاد تبلیغ می کنه ازش سو استفاده بشه.این خیلی راتیجه که یک مدل یا یک خواننده یا هنر پیشه برای تبلیغ یک وسبله فعالیت کنه.بعضی ها حتی شغل دومشون همینه.اما مجانی که این کار رو نمی کنن! پول میگیرن بجاش.بمیرم برای دیوید بکهام
چقدر ازش سو استفاده میشه( نصف ثروتش رو بخاطر تبلیغهایی که انجام میده به دست میاره) یا همین حمید گودرزی خودمون که تبلیغات ساعت هم میکرد اگه اشتباه نکنم.یا خیلی از فوتبالیست ها که هنوز بیلبوردشون در بعضی نقاط مشهد موجوده.سو استفاده موقعی بوجود میاد که طرف مقابل از کسی استفاده بکنه بدون اینکه اون طرف به حق و حقوقی که باید برسه، نرسه
خوشحال میشم جواب این حرفهام رو هم بشنوم.چقدر پر چونگی کردم فک ام درد گرفت
راستی تروریست جان شما کوتاه بیا برادر من.عزیز دل داریم بحث می کنیمدیگه.اما جدی ازتون ناراحت میشم اگه (هر چی میتونین.بگین)!!! چون ما گرافیست ایم.اینجا هم انجمن گرافیستهاست و باید یک تفاوتی بین ما و اون چترومهای یاهو که هر روز توش دعواست و همه رقم فحش و متلک به هم میگن داشته باشیم.
اما دلایل منطقی شما رو هم خوشحال میشم بشنوم
موفق باشید همگی