ساختار لوگو برنامه ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

terrorist

Banned
والا من یکی که تا به حال توجهی به این عکسهای پشت سی دی نکردم....
نمیدونم جناب عالی چطور شده که به این عکس ها توجه کردی ؟ و حالا خودمونیم ما که نمیدونیم بعد از این عکس چه اتفاقی برای شما افتاده که اینقدر این عکس نظرتونو جلب کرده..ولی خیلی جالبه که شما همچین ذهن خلاقی داشتید که بتونید زیر اون دوربین رو هم ببینید....
واقعا جالبه که میشه برای همچین مطالبی هم تاپیک زد.....
ساراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا کمک کن مجید انلاین داره از مجید آنلاینی خارج میشه.
عوامل نفوذی دارن اینجارو خراب می کنن.
آخه این بحث مزخرف چرا قفل نمیشه....
اگه قفل نشه...م دیدی نتونستم جلوی خودمو بگیرم و هر چی تونستم ...مینویسما..

NAKOOT

Well-Known Member
پس شما هم با استفاده ابزاری از خانمها موافقید ..
این موضوع رو هم به من ربط ندید . این موضوع به صورت عام مطرحه و این عامل تنها باعث انحرف نمیشه .

راستی ما هیچ دشمنی با هم نداریم و فقط داریم با هم صحبت میکنیما . :oops:

بابا یکی بیاد اینجا این بحث رو قفل کنه این کلمه ها مالایرانه نه جای دیگه به خدا همون قدر که از زن ها تو تبلیغات استفاده میشه از مرد ها هم میشه ولی چشم جناب عالی گلاشو میچینه

چرا فکر می کنید که اگه یک شرکت اومده عکس یک خانم رو برای تبلیغ محصولش گذاشته حتما به سیاست ربط داره و به قول معروف کار کار آمریکاست!!!به قول دوست خوبمون MAJOR همونقدر که از خانم ها برای تبلیغ استفاده می شه از آقایون هم استفاده می شه ... ولی به جاش ... هر محصولی شرایطی رو برای تبلیغ داره ... مثلا شرکت فیلیپس نمی آد برای تبلیغ ریش تراش از یک خانم استفاده کنه!!! و در مقابل شرکتی که رنگ مو می سازه برای تبلیغ از آقایون استفاده نمی کنه...درسته؟! مثلا برنامه ای مثل 3DMax یا Maya از شخصیت های افسانه ای و تخیلی بیشتر استفاده می کنه تا قدرت برنامه خودش رو به رخ بکشه ... اگر هم می بینی فتوشاپ و امثالهم از یک خانم استفاده می کنه دلیل داره ... شما عکس رو فقط می بینی ولی نگاه نمی کنی که با همون نرم افزار روی صورت طرف و محیط اطرافش کار می کنن تا قدرت برنامشون رو نشون بدن ... وگرنه مطمئن باش از عکس یک دختر یا پسر کک و مکی هم می شد استفاده کرد ...
چه قدر حرف زدم ... ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم ...
یا حق ...

hamid ir

Well-Known Member
چرا فکر می کنید که اگه یک شرکت اومده عکس یک خانم رو برای تبلیغ محصولش گذاشته حتما به سیاست ربط داره و به قول معروف کار کار آمریکاست!!!به قول دوست خوبمون MAJOR همونقدر که از خانم ها برای تبلیغ استفاده می شه از آقایون هم استفاده می شه ... ولی به جاش ... هر محصولی شرایطی رو برای تبلیغ داره ... مثلا شرکت فیلیپس نمی آد برای تبلیغ ریش تراش از یک خانم استفاده کنه!!! و در مقابل شرکتی که رنگ مو می سازه برای تبلیغ از آقایون استفاده نمی کنه...درسته؟! مثلا برنامه ای مثل 3DMax یا Maya از شخصیت های افسانه ای و تخیلی بیشتر استفاده می کنه تا قدرت برنامه خودش رو به رخ بکشه ... اگر هم می بینی فتوشاپ و امثالهم از یک خانم استفاده می کنه دلیل داره ... شما عکس رو فقط می بینی ولی نگاه نمی کنی که با همون نرم افزار روی صورت طرف و محیط اطرافش کار می کنن تا قدرت برنامشون رو نشون بدن ... وگرنه مطمئن باش از عکس یک دختر یا پسر کک و مکی هم می شد استفاده کرد ...
چه قدر حرف زدم ... ببخشید اگه سرتون رو درد آوردم ...
یا حق ...
تا حدودی موافقم ولی هیچوقت منکر این نشیم که امروزه خیلی جاها و خیلی از شرکتها از شخصیت زن برای تبلیغاتشون استفاده و بعضی جاها سو استفاده میکنن

memol_515

Active Member
سارا کجایی؟ یواش یواش منم دارم قاطی میکنم !
ما که زنیم باید بهمون بربخوره، که نخورده! آخه این عکس چشه که من نمیفهمم؟
شما هم اگه واقعآ این عکسها اذیتت میکنه، نگاه نکن بهشون! یا به عنوان یه گرافیست( ... ! ) توی کارات از عکس زن استفاده نکن!
در ضمن، فکر کنم بعد از یه سری حرفها، یه سری از بچه ها( از جمله خودم)، جدآ از یه سری سطوح پایین تفکر به ستوه اومدن که دارن جواب میدن!وگرنه خانم یا آقای محترم، همچین بحث مهم و جذابی هم نیست که فکر میکنی دیر مطرح شده و ...

(هی میگم سر نزنم به این تاپیک...!)

memol

آخرین ویرایش:

thekhosrow

Member
290.gif

hamid ir

Well-Known Member
من هنوزم که هنوزه نفهمیدم ایراد این تاپیک چیه
یه بحث سادست

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چه جالب! الان اين تاپيك رو تو صفحه اول بخش گالري ديدم و چون از ديشب نتونستم به سايت سر بزنم و ديشب نديده بودمش فكر كردم تاپيك قديميه كه 3 صفحه پست داره ولي تاريخ اولين پستش مربوط ميشد به ديروز!

خوب. به نظر من كه بحث بحث جالبيه. لااقلش معلوم ميشه كه اينجا چه كسايي اونطوري كه خودشون وانمود ميكنن اهل تبليغات و كاراي تبليغاتي هستن يا نه.

البته اگر بخوايم درستش رو حساب كنيم بجاي اين پستي كه من الان دارم مينويسم بايد بنويسم (قفل - سار)! چون بعضي از دوستان واقعا نشون دادن كه جنبه بحثهاي مهم و حساس رو ندارن ولي چون بنظرم رسيد بحث ميتونه جالب باشه موردي در ادامه دادنش بصورت منطقي و دوستانه نميبينم. ولي اگر قرار باشه به صورت بي احترامي و ... باشه خيلي زود قفل ميشه. بحث هيچ موردي نداره و موضوعش هم منطقيه. اون دوستاني كه فكر ميكنن طرز تفكر صاحب تاپيك مورد داره و طرز تفكر خودشون درسته خوب بيان با منطق و دليل ثابت كنن ديگه اينطور رفتار كردن نداره.

حالا بريم سر موضوع تاپيك:
اول اينكه اون بچه هايي كه واقعا تو بحث تبليغات و شيوه هاي تبليغاتي باشن بايد بدونن كه تو دنياي امروز شركتا حاضرن نصف درآمد ساليانشون رو هم خرج تبليغات كنن چون ميدونن كه سال بعد چند برابرش رو ميتونن از راه همين تبليغات بدست بيارن.
شركت Ulead‌ كه موضوع شروع كننده اين تاپيك بوده يه شركت توليد نرم افزارهاي مالتي مدياي نيمه حرفه اي و آماتور هست. يعني طبق گفته خود شركت، محصولات اين شركت بيشتر جنبه استفاده خانگي و نيمه حرفه اي دارن. برنامه هايي مثل مديا استاديو يا ويدئو استاديو يا فتوايمپكت برنامه هايي هستن كه بيشترين كسايي كه ازشون استفاده ميكنن كاربراي خونگي هستن. شما هيچ جايي نميبينيد كه براي ميكس يه فيلم سينمايي از مديااستاديو استفاده بشه! پس لازمه كه اين شركت به يه شكلي نشون بده كه اين محصولات براي مصارف خونگيه. عكس اون خانمي كه روي پك اين برنامه هست نشون دهنده همين موضوعه. البته مشخصه كه شركت به هيچ وجه قصد توهين به فرهنگ و ... رو نداشته. همين عكسي رو كه روي پك اين برنامه ميبينيم روزي 100 بار داريم تو تلويزيون ميبينيم. در ضمن عكس روي پك برنامه فتوايمپكت هم عكس يه آقاييه كه وضعيت ظاهري خيلي مناسبي هم نداره! پس نميشه دليل اينكار رو توهين يا بي فرهنگي دونست.

اما در مورد استفاده از خانمها در تبليغات. خدا رو شكر صدا و سيماي خود ايران در زمينه تبيغات از هيچ جاي دنيا كم نمياره! بهتره يه نگاهي به تبليغات تلويزيون بندازيد. تبيغاتي مثل انواع يخچال فريزرها - انواع ماكاروني ها - دستكشهاي ظرف شوئي و ... كه تو اونها از خانمهايي با ظاهري كاملا خوب و قشنگ استفاده ميشه. جديدترين مدل لباسها و مانتوها رو دارن و حتي يادمه تو يكي از تبليغات مدل ابروهاي يكي از اين خانمها جديدترين مدل ابرو بود!
حالا از اون طرف. تبليغاتي مثل تبليغ فروشگاههاي كت و شلوار - تبليغ اتومبيل و ... از آقايون استفاده ميشه.
پس نميشه گفت تمام دنيا جمع شدن كه جووناي ايران رو منحرف كنن. مطمئن باشيد اگر كسي بخواد منحرف بشه حتي با همين تبليغات داخلي خودمون هم ميتونه منحرف بشه.

ببخشيد كه خيلي بحث طولاني شد ولي لازم ديدم اولا بحث رو جهتش رو برگردونم سر جاي اصليش.

در مورد سادگي طرحهاي اين پك ها پرسيده بوديد. يه نگاهي به آرمهاي معروف دنيا بندازيد. آرمي مثل Nike . چيزي به جز يه علامت تيك هست؟! ولي همون علامت ساده اونقدر محبوبيت و معروفيت داره كه شايد كمتر شركتي تونسته باشه چنين معروفيتي بدست بياره. خيلي جاها گفتن كلي حرف با يه طرح ساده خيلي سخته.

بچه ها فكر ميكنم ميشه اين بحث رو خيلي خوب دنبال كرد و نتيجه خوبي هم گرفت. پس خواهشا بدون هيچ توهين و تحقيري نسبت به هم و نسبت به هر حزب و گروه و ... فقط نظرتون رو بگيد.

موفق باشيد.

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
عزیزانی که علاقه پیدا کردند پستهای رنگارنگ بدن و بعد هم چند تا چند تا تنکس آخر پست همدیگه بزنن لطف کنن موقعیت و معنی و مفهوم تاپیک رو بهتر درک کنند و سعی کنن بیشتر بخونن تا بنویسن .
در ضمن یه قولی هم بهتون میدم که پنج ، شش روزی خدمتتون هستم چون راستشو بخواین فعلا سرم خلوته . پس خیالتون راحت باشه ..

در مورد این لوگو هم باید بگم که منظور من این نبوده که لوگو این شرکت باعث انحراف میشه و یا به قصد انحراف تولید شده چون راههای بسیار بهتر و پرکاربردتری وجود داره . این نوع عوامل بیشتر زمینه انحراف را فراهم میکنند تا خود منحرف کننده باشند . فراهم کردن زمینه انحراف یعنی باعث میشه تا این نوع تصاویر برای ما عادی بشه . موقعی که عادی شد متوجه میشیم که این تصویر که معمولیه . بعد تصاویر بدتر حکم این تصویر در حال رو پیدا میکنه و اونها هم عادی میشن . نتیجتا از تصاویر خارج و وارد حیطه دیگری میشه و الی آخر تا اینکه همه چیز میشه معمولی ..
اگر میگید اشتباهه آخر همین پست رو هم بخونید ..

الان برای نسخه های خانگی و غیر خانگی از خانمها استفاده میشه پس به نظر من دلیل خوبی نبوده که این شرکت آورده . ویندوز اکس پی هم نسخه خانگی داره ولی تو اون اصلا از این خبرا نیست .

چیزی که عجیبه اینه که چطوره که در کشور مسلمان چیزی که عملا داره مخالفت خودش رو با اسلام و پیامبر و خدا با عدم رعایت پوشش مناسب نشون میده و این رو با اولین نگاه به این لوگو میشه مشاهده کرد ، عجیبترین و زشت ترین کار نقد این لوگو به حساب میاد ؟
میدونید چرا ؟ چون عادی شده ..

Mandana

Active Member
رویان جان من هیچ مخالفتی با اسلام در استفاده از عکس یک زن در اون نمی بینم.
306.gif
درسته وقتی دانمارک میاد یک عکس از پیامبرمون بصورت کاریکاتور میذاره یا بعضی جاها آدم عکسهایی از خانومهای با چادر رو با حرکات مبتذل میبینه کاملا میگه مخالفت با اسلامه.چون اونها نمادهای ملی و دینی ما هستن.اما اگه بگیم عکس یک زن نیمه برهنه مخالفت با اسلام هستش پس نصف طرحهای داوینچی و خیلی نقاشهای دیگه هم مخالفت علنی با اسلام هستش.اما این فقط به طرز فکر ما بر میگرده.توی هندوستان معابدی هستن که توشون فقط و فقط از تصاویر زن و مرد اونهم بصورت کاملا برهنه استفاده شده.اما اونها اونجا رو مقدس می دونن.در صورتی که عکس زن برای ما شده آینه ی عذاب الهی.به نظر من هرکس باید هر طرح و هر عملی رو در محدوده ی همون مکان بسنجه.مگر اینکه از نمادی استفاده شده باشه که اون طرح رو به جای دیگه ربط بده.

با ماژور هم موافقم شما فقط خانومها رو میبینین.خوب بیشتر تبلیغات دنیا برای زنهاست و من هیچ سو استفاده ای هم در اون نمیبینم.مثلا شما که توقع نداری برای تبلیغ یک عطر زنانه بیان از یک مرد سبیل کلفت استفاده کنن که داره به خودش عطر زنانه میزنه؟!!!
ولی خوب برای عطرهای مردانه، برای تیغها و افتر شیوها هم از مردها استفاده شده.مثلا همون تبلیغ ژل اصلاح ژیلت، مردی هستش که بالا تنه اش لخته.ببینین.اونها برای تبلیغ سعی می کنن وضعیت ظاهری فرد تبلیغ کننده طوری باشه که کاربر در هنگام استفاده از اون ابزار داره.مثلا برای تبلیغ تیغهای زنانه ی ژیلت خوب پاها رو باید بصورت برهنه نشون بده.ولی فقط پاها رو نشون میده
یک گرافیست هم باید بتونه بدون هیچ قصدی به طرح نگاه کنه.یادمه سه سال پیش توی مجید آنلاین خودمون یکی از بچه ها آموزش تبدیل عکس به رسم خطی رو گذاشته بود.که این کار رو روی یک عکس زن برهنه از پشت سر انجام داده بود.بچه ها خیلی سرش بحث کردن و گفتن باید قفل بشه و این حرفها.اما بقول بنده خدا تو مو میبینی و من پیچش مو.شما عکس زن برهنه رو میبینی و من آموزش تبدیل عکس به رسم خطی.تفاوتها اینجاست برادر
منهم با ممول موافقم.جای ناراحتی نداره
نمی دونم شما سو استفاده رو در چی میبینین.اما من ندیدم زنی که میاد تبلیغ می کنه ازش سو استفاده بشه.این خیلی راتیجه که یک مدل یا یک خواننده یا هنر پیشه برای تبلیغ یک وسبله فعالیت کنه.بعضی ها حتی شغل دومشون همینه.اما مجانی که این کار رو نمی کنن! پول میگیرن بجاش.بمیرم برای دیوید بکهام
SEVeyesB08.th.gif
چقدر ازش سو استفاده میشه( نصف ثروتش رو بخاطر تبلیغهایی که انجام میده به دست میاره) یا همین حمید گودرزی خودمون که تبلیغات ساعت هم میکرد اگه اشتباه نکنم.یا خیلی از فوتبالیست ها که هنوز بیلبوردشون در بعضی نقاط مشهد موجوده.سو استفاده موقعی بوجود میاد که طرف مقابل از کسی استفاده بکنه بدون اینکه اون طرف به حق و حقوقی که باید برسه، نرسه
خوشحال میشم جواب این حرفهام رو هم بشنوم.چقدر پر چونگی کردم فک ام درد گرفت
SEVeyesB01.th.gif

راستی تروریست جان شما کوتاه بیا برادر من.عزیز دل داریم بحث می کنیمدیگه.اما جدی ازتون ناراحت میشم اگه (هر چی میتونین.بگین)!!! چون ما گرافیست ایم.اینجا هم انجمن گرافیستهاست و باید یک تفاوتی بین ما و اون چترومهای یاهو که هر روز توش دعواست و همه رقم فحش و متلک به هم میگن داشته باشیم.
اما دلایل منطقی شما رو هم خوشحال میشم بشنوم
موفق باشید همگی
flowers.gif

hamid ir

Well-Known Member
خوب شما اگه تبلیغات اکثر جاهای دنیا رو ببینید متوجه حرفم میشید
خوب بیشتر تبلیغات دنیا برای زنهاست و من هیچ سو استفاده ای هم در اون نمیبینم.مثلا شما که توقع نداری برای تبلیغ یک عطر زنانه بیان از یک مرد سبیل کلفت استفاده کنن که داره به خودش عطر زنانه میزنه؟!!!
من به این مورد گفتم سو استفاده؟؟؟!!!
مثال میزنم
شما شبکه های ماهواره ای رو نیگا کنی ماشالله پر تبلیغ که تو خیلیاشون اگه دقت کنی به مورد سو استفاده پی میبری
مثلاً یه تبلیغی هستش برای یه کت و شلوار مردونست که اگه مثلاً بگیم این تبلیغ 20 ثانیه هستش 12 ثانیه این تبلیغ رو فقط یه خاونمه ظاهرش بماند با این کت ور میره و بعدش میاد میکنه تنه آقاهه و بعدش...!!!!
یا مثلاً تبلیغ یه شامپو مردونه بود که اگه اشتباه نکنم اسم شامپوش رزینه بود .روش یه عکس مرده که زنه با دیدن این شامپو حال و هواش عوض میشه!!! و حرکاتی میکنه.اصلاً تو این تبلیغ مرد نمیبینی
یا مثلاً یه تبلیغ بود برای شکلات صبحونه.زن صبح اول وقت که بلند میشه لباس ش که بماند(رنگ پوست بود
grinning-smiley-047.gif
) بعدش یکمی این خاونمو نشون میده بعدشم شکلات صبحونه رو میدن دستشو ون یه انگشت از این میخوره
اینا به نظرتون سو استفاده نیست
از این تبلیغا تا دلتون بخواد هست البته نمونش تو ایران خیلی کمتره
اگه خواستید بازم مثال میزنم براتون

آخرین ویرایش:

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
قبول دارید که در اسلام پوشش واجب شده و این واجب شدن به دلیل اهمیت این موضوع بوده و از طرف دیگه در بعضی از تصاویر حداقل پوشش هم رعایت نمیشه . به نظر شما این موافقت با اسلامه یا مخالفت ؟
حالا این تصویر میخواد مربوط به نصف یا کل طرحهای داوینچی باشه .

مخالفت با یک گروه یا حزب میتونه به چند روش صورت بگیره . یکی استفاده از امکاناتیه که عملا منافات خودش با قوانین اون گروه رو نشون بده . دیگه اینکه عوامل داخلی در خود آن گروه خواسته یا ناخواسته مخالفت خودشون رو نشون بدن و سوم اینکه از داخل و خارج به منتخب و سردسته اون گروه اهانت بشه.

شما شک نکنید که همه اینها مخالفت با اون گروهه اما به ترتیب درجه مخالفت بیشتر و بیشتر میشه که در خود اسلام ما هم برخورد با همه اونها یکسان نیست ..

ما همه قبول داریم که کاملترین دین رو انتخاب کردیم پس دلیلی وجود نداره که ادیان دیگه رو که معمولا دچار تغییر و تحول شدن و از اون قالب اصلی خودشون فاصله گرفتند الگوی خودمون قرار بدیم .
اینکه در معابد هندوستان یک سری رفتارها وجود داره دلیل درست بودن اون کارها نیست ..
به همین دلیله که باید تصاویری که با فرهنگ و مذهب دیگه ای تولید شده با ملاکهای خود ما ارزیابی بشه ..

من میدونم ، هدف هر تبلیغ ایجاب میکنه که از چه امکانات و وسایلی استفاده کنه .
منظور شما اینه که هر جا از تصویر یک خانم یا آقا با ظواهر و خصوصیات مختلف استفاده بشه بجا استفاده شده ؟
مثلا برای نشون دادن خونگی بودن یک نرم افزار ، حتما باید از یک خانم استفاده بشه تا مشخص بشه که این نرم افزار خونگییه ؟

شما تصور نکنید سوء استفاده یعنی از یک خانم در تبلیغی استفاده کنن و بعد دستمزدی به اون ندن.
درسته این هم سوء استفاده هست ولی منظور این نیست .
اینکه از امکانات متفاوت یک فرد نسبت به دیگران به اون شکلی که کارگردان یک تبلیغ صلاح بدونه که حالا این میتونه با ، بی احترامی ، خرد کردن شخصیت و کوچک کردن آن فرد باشه . این میشه سوء استفاده .
و این هم در صورتیه که تو کتابی خوندم آبروی انسانها پیش خدا از کعبه هم عزیزتره .. :roll:

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
اجازه بدید یک مقدار فنی تر هم به موضوع نگاه کنیم ..

در مورد کارهای ساده شما شک نکنید که کار در مورد آنها اگر از کارهای شلوغ و پر حجم بیشتر نباشد کمتر نیست. در کارهای ساده ساختار به گونه ای است که باید توجه به یک چیز یا موضوع جلب بشه که آن موضوع بایستی تعریفی از خصوصیات و اهداف شرکت رو در خودش داشته باشه . بعضی از این طرحها مثل نایک طرحی بسیار ساده دارند که مضمون خاصی نداره ولی دارای شکلی بسیار ساده هست که به راحتی به خاطر سپرده میشه برای این نوع لوگو احتیاج به یک تبلیغ مکمل هست که توضیحات لازم مربوط به شرکت رو به اون طرح ساده اضافه کنه در نتیجه علامت نایک با توضیحاتی که بهش اضافه شد تو ذهنا میمونه .

dr.mysql

New Member
واقعا که با این طرز تفکرات 1600 سال پیش از ایرانی بودن خودم خجالت میکشم......

یه زمانی ایرانیان با فرهنگ ترین مردم دنیا بودن.

ولی ببینید الان با این طرز تفکرات به کجا کشوندنش.
متاسفم

NAKOOT

Well-Known Member
بابا بیاید اینو قفل کنید آدم خجالت میکشه

سارا لطفا بیا این تاپیک رو درش رو تخته کن ... متاسفانه خیلی از موضوع پرت شدیم ...
برای خودمون متاسفم که نمی تونیم یک بحث رو به نتیجه برسونیم ...
آقای royan شما که می گی
قبول دارید که در اسلام پوشش واجب شده و این واجب شدن به دلیل اهمیت این موضوع بوده و از طرف دیگه در بعضی از تصاویر حداقل پوشش هم رعایت نمیشه . به نظر شما این موافقت با اسلامه یا مخالفت ؟
نکنه فکر می کنید تنها دین دنیا اسلام هستش ... و اگر کسی از این تصاویر استفاده کنه حتما می خواد اسلام ستیزی
کنه...نه عزیز دل برادر ... یکم بازتر به موضوع نگاه کن ...

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
بابا یکم جنبه ی فضای باز داشته باشید همینه همیشه سوارتونند ها(منظور کلیه.به کسی بر نخوره)
یه بار هم که مدیران خودشون را نگه داشتند هی تحریکشون کنید
شما خودتون را بزنید به اون راه که اصلا همچین تاپیکی هست

hes_r

Member
والا همونطور که ماندانا خانوم تو پست اول گفت سادگی این طرحا دلنشین تره

ولی من تو کفم پسرا که خیلی از دخترا خوشگلترین چرا عکس مرد نمیذارن

Mandana

Active Member
حمید گفتم سو استفاده چی معنی میده.ببین.این برای اونها یه چیز جا افتاده است.درسته.اگه دیالوگ وکارها رو بهشون نمی گفتن و می گفتن یهو برین جلوی دوربین حرف تو درست بود.اما وقتی خود بازیگر مخالفتی با این عمل نداره( علاوه بر اینکه از لحاظ مالی هم تامینه و نمیتونی بگی بخاطر پول در مضیقه است و برای همین اینکار رو کرده) دیگه این اسمش سو استفاده نمیشه.خیلی چیزها رو هم اینجا نمیشه گفت ولی خودمون می دونیم که نظرمون در رابطه با برخی شغلهایی که بعضی بازیگراشون دارن چیه.
ببینین.تفاوت فرهنگی و دینی خیلی چیزها رو شامل میشه.شما نمی تونی بگی چون اسلام گفته باید حجاب رو رعایت کنیم باید همه ی مردم جهان با حجاب باشند.همونطور که خودتون می دونین خداوند هم خودش در قران گفته در دین اجباری نیست.هر کس به دین خود.همونطور که در تاپیک حلال و حروم بحث کردیم و نتیجه ای هم در بر نداشت.مشکل بعضی از ما اینه که عوض اینکه خودمون رو عوض کنیم میخوایم دنیا رو عوض کنیم.این کار جز اینکه ناامیدی و بی حوصلگی در زندگی فردیمون به دنبال داشته باشه هیچ نتیجه ی دیگه ای نداره.من همون اول هم که تاپیک رو دیدم مطمئن بودم خیلی ها مخالفت می کنند.ماژور و شهرام گل، بذارین بحث ادامه پیدا کنه.هر چند من شخصا از اولش هم ازین بحث چندان خوشم نیومد.بعنوان یک زن هیچ خوشم نمیاد دم به دقیقه بشنوم که از زنها سو استفاده میشه.دیروز به قصد قفل کردن تاپیک اومدم اما دیدم سارا میخواد ادامه پیدا کنه پس منهم میگم ادامه اش میدیم.اما بچه ها لطف کنین کمی منطقی تر به قضیه نگاه کنین
با شهرام هم صد در صد موافقم.
رویان جان برمیگردیم به بحث فنی مون! شما میگین نایک حتما یک مکملی داشته تا به خاطرها سپرده بشه.خوب هیچ تبلیغی بدون مکمل نیست.شما همین علامت X رو که میبینین یاد چی می افتین؟( پاک یادت نره) هر شرکتی علاوه بر آرم خودش یک شعار خاص هم داره که این دو همدیگه رو تکمیل می کنن.مثلا اگه از اول میگفتن پاک یادت نره و بعد علامت ضربدر رو به مردم نشون میدادن به نظر من جذبه ی زیادی نداشت.برای همین این دو رو به صورت مکمل همدیگه در یک تبلیغ استفاده می کنن.
حالا فتوایمپکت هم بعنوان علامت مشخصه ی پکهاش از عکس یک زن استفاده کرده تا ماندگار تر باشه.هر چند من دفعه ی اولی که جذب فتوایمپکت شدم بخاطر سو استفاده ای بود که از اون آقای دوربین به دست شده بود!!!! میبینین؟نتیجه هر دو عکس یکسانه.این ما هستیم که با ذهن خودمون عکس العمل بقیه رو نسبت به اون تبلیغ یا علامت خاص پیشگویی می کنیم.
به نظرم بهتره در مورد اسلام ستیزی هم با تفکر بیشتری به قضیه نگاه کنیم.ما در درجه اول یک ایرانیو یک مسلمانیم.اما از همه ی اینها بالاتر انسان هستیم و بزرگترین موهبتی که خدا در وجود یک انسان قرار داده قدرت تفکر اونه( این کتاب بینش سال دم هم بالاخره توی زندگی عمومی ام به یک دردی خورد ها
aww.gif
)
موفق باشید.همگی

بعد از اینکه پست زدم دیدم حسام و محمد حسین جواب دادن.اینهم جواب اونها(ویرایش):
در ضمن حسام کی گفته پسرا از دخترا خوشگلترن؟
spock.gif
بیشتر از عکس زن بخاطر این استفاده میشه که جذابیت بیشتری نسبت به مردها داره.محمد حسین بابت دفاعیه ات هم ممنونم
toyou.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا