خوب ..
راستشو بخواین خیلی خسته شدم .
فقط به من بگو هدفت چیه ؟! اگه دوست داری دست جمعی ایمیل می زنیم به هرچی شرکت می گیم بیا بخاطر ما عکس یه خانم محجبه رو بندازید رو box کاراتون ...
آخه اینا یعنی چی . من این همه پست دادم و مفصل هر مورد رو توضیح دادم که اینو بگم .
هدف من چیه ؟ نمیدونم شاید هدفم اینه که شما رو منحرف کنم . حتما همینه دیگه نه ..
یا اگه چیز دیگه ایه به من بگید تا خودم هم بدونم .
پس خودت بمون تو این تاپیک برای خودت پست بزن شاید به نتیجه ای رسیدی ...
شما تصور کردید اگه من گفتم کسی تاپیک رو ترک نکنه از ترس خالی شدن تاپیک این حرف رو زدم .
دوست من بخاطر اینکه مبادا دلخوری ما بین عزیزانمون باقی بمونه .
دوستان خوب من همه تاج سر من هستید ..
هدف ایجاد این تاپیک بوجود آوردن کدورت نبوده . دوست دارم کسی بحث رو ترک نکنه ..
واقعا جالبه که بخاطر جمله بالا به شما برخورده .
اینکه یک سری از دست من رنجیدند .
راستشو بخواین من دلیل این رنجیدن رو متوجه نمیشم . تا بوده بی احترامی به من شده اونوقت بقیه رنجیدند .
لطف کنی موردی که باعث رنجیدن شده رو هم بگی ممنون میشم .
عزیزان این عنوان تاپیکه :
سلام ..
نظرتون در مورد لوگوها و یا مضامینی که در بعضی برنامه ها وجود داره که با دین و فرهنگ ما مغایرت داره چیه . اصلا مغایرت داره یا نه ؟ و کلا با چه هدف و سیاستی طراحی میشه .
.. یعنی چطوره که شرکتهای بزرگ که تعدادی از آنها هم برنامه های بزرگ طراحی و گرافیکی رو میسازند با این همه امکانات و سرمایه و پرسنل مجرب و گرافیست بجای استفاده از افکتهای زیبا و گوناگونی که در برنامه های خودشان وجود داره از یک تصویر ساده با حداقل افکت استفاده میکنند ..
مطلب چند پست قبل خودم :
در مورد این لوگو هم باید بگم که منظور من این نبوده که لوگو این شرکت باعث انحراف میشه و یا به قصد انحراف تولید شده چون راههای بسیار بهتر و پرکاربردتری وجود داره .
به نظر شما جملات بالا یعنی این لوگو با اهداف سیاسی تولید شده یا اینکه امریکا و اروپا و .. حمله کردند تا اسلام رو نابود کنند.
در عنوان تاپیک هم که مطرح شده با چه هدف و سیاستی ...
منظور از سیاست آینده نگری هستش نه اینکه هر جا اسم سیاست بیاد یاد امریکا و نفوذ و این حرفها بیفتیم .
من گفتم این لوگو مخالف آن دینیه که ما قبولش داریم . نگفتم که با این هدف طراحی شده ..
چرا فکر میکنی که هدف اونها ما و اسلام هستش ... تو رو خدا جای دیگه این حرف ها رو نزنید که اگه دو تا خارجی که فارسی بلدن بخونن آبرومون رفته ...
کپی از پست قبلی خودم:
ما همه قبول داریم که کاملترین دین رو انتخاب کردیم پس دلیلی وجود نداره که ادیان دیگه رو که معمولا دچار تغییر و تحول شدن و از اون قالب اصلی خودشون فاصله گرفتند الگوی خودمون قرار بدیم .
اینکه در معابد هندوستان یک سری رفتارها وجود داره دلیل درست بودن اون کارها نیست ..
به همین دلیله که باید تصاویری که با فرهنگ و مذهب دیگه ای تولید شده با ملاکهای خود ما ارزیابی بشه ..
عزیزه من به پیر به پیغمبر به مقدساتت قسم ،دین و فرهنگ و تفکرات و همه چیز اونا با ما فرق می کنه ... فرهنگ اونا، آداب رسوم اونا این ها رو می طلبه ... مسئله ما نیستیم ...
پیشنهاد دوستانه من به شما اینه که مطالب رو بهتر و بیشتر مطالعه کنید .
جو تاپیک هم زمین فوتبال نیست که هر کی دلش خواست روش بدوه .
احساس میکنم یه عدد فقط قصد بهم زدن تاپیک رو دارند .
بخاطر اینکه تاپیک به نتیجه ای برسه تا حالا ادامه دادم . وگرنه به من هم خیلی خوش نمیگذره . نمیدونم هم تا کی میتونم ادامه بدم .
هر عزیزی هم تو بحث شرکت کرد قدمش رو چشم اگر هم رفت ، به امید دیدار ..