ساختار لوگو برنامه ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid ir

Well-Known Member
حمید گفتم سو استفاده چی معنی میده.ببین.این برای اونها یه چیز جا افتاده است.درسته.اگه دیالوگ وکارها رو بهشون نمی گفتن و می گفتن یهو برین جلوی دوربین حرف تو درست بود.اما وقتی خود بازیگر مخالفتی با این عمل نداره( علاوه بر اینکه از لحاظ مالی هم تامینه و نمیتونی بگی بخاطر پول در مضیقه است و برای همین اینکار رو کرده) دیگه این اسمش سو استفاده نمیشه.خیلی چیزها رو هم اینجا نمیشه گفت ولی خودمون می دونیم که نظرمون در رابطه با برخی شغلهایی که بعضی بازیگراشون دارن چیه.
ماندانا خانوم یه چیزایی هستش که نمیشه اینجا گفت ولی بحث مالی خیلی چیزارو عوض میکنه.
بعنوان یک زن هیچ خوشم نمیاد دم به دقیقه بشنوم که از زنها سو استفاده میشه
فکر نمیکردم بسته فکر کنی
مشکلی نیست.من بحثو تموم میکنم

--------------

دفعه ی آخریه که توی بحثی در این فروم شرکت میکنم
موفق باشید

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
احساس کردم یه سری از دوستان شدیدا دارن خجالت میکشن . گفتم یه توضیح مختصر بدم
عزیزان گناه حرف دیگران رو به نام شما نمیزنند پس ناراحت نباشید همینکه شما افتخار پستهای خودتون رو به دوش میکشید کافیه ..

نکنه فکر می کنید تنها دین دنیا اسلام هستش ... و اگر کسی از این تصاویر استفاده کنه حتما می خواد اسلام ستیزی
کنه...نه عزیز دل برادر ... یکم بازتر به موضوع نگاه کن ...

والا میترسم یکم بازتر به موضوع نگاه کنم تعداد پستهای خجالت کشیدن بره بالا ..

ببینید من خیلی ساده بهتون میگم :: یعنی شما میگید به قصد علاقه و دوستی و علاقه مفرطی که به اسلام دارند از این تصویر استفاده کردند . منتظر جواب شما هستم ؟
بعد هم انشاالله شما تا آخر اون پست رو خوندین . چونکه این مطلب ادامه داشته و به هم مرتبط بوده .

بعد هم نمیدونم چرا بعضی از دوستان فکر کردند هر تاپیکی که بحثش مورد پسندشون نبود باید قفل بشه .
کسی به اجبار داخل این تاپیک نمیاد . پس کسی که از این مبحث خوشش نمیاد داخل تاپیک نیاد .
فکر کنم روشن حرفم رو زدم ..

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
دوستان خوب من همه تاج سر من هستید ..
هدف ایجاد این تاپیک بوجود آوردن کدورت نبوده . دوست دارم کسی بحث رو ترک نکنه ..

Mandana

Active Member
نه حمید.توی مسنجر هم بهت گفتم.شماها فکر می کنین من نظرم رو دارم تحمیل می کنم.من با دلیل حرفم رو عنوان می کنم.شما هم خو حرفتو با دلیل و برهان بگو.منکه اینجا از کسی طلب ندارم
من از همگی عذر میخوام.قصدم ناراحت کردن کسی نبود.ما خانومها باید ناراحت بشیم که نمیشیم.نمی دونم چرا بقیه بهشون بر میخوره!!!!
بهر حال منهم بحث رو ترک می کنم
موفق باشید

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
اجازه بدید یه استراحتی بکنیم ::.

:roll: :neutral:

Love_Juice.jpg

• Like
Reactions: Mds

memol_515

Active Member
منم از این به بعد مشکلی توی درس معارف ام داشتم، حتمآ توی قسمت نظرخواهی و گالری انجمن گرافیک پیکسلی مطرح خواهم کرد!
ما که دیگه کشیدیم کنار، چون واقعآ فکر میکنم این دوست گرامی خیلی حالشون خوشه!!! اومدن حال ما رو (البته چند نفری!) رو هم خوش کنن!
رویان جان، ایشالا دفعه دیگه اومدی، یکی از طرحات رو بذار نظر بدیم! تازه یاد هم میگیریم، طرح غیر اخلاقی نزنیم!
اگه یکی فهمید این بحث کجاش گرافیکیه به منم بگه بفهمم!

خوش باشید
memol

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
حالا که اینجوره منم بحث و ترک میکنم ..

الان همه کیف کردند .. :mrgreen: یعنی میشه بره ..

ولی نه من هستم :cry: .

دوستم ندارم کسی از جمع ما کم بشه .

NAKOOT

Well-Known Member
ببینید من خیلی ساده بهتون میگم :: یعنی شما میگید به قصد علاقه و دوستی و علاقه مفرطی که به اسلام دارند از این تصویر استفاده کردند . منتظر جواب شما هستم ؟
چرا فکر میکنی که هدف اونها ما و اسلام هستش ... تو رو خدا جای دیگه این حرف ها رو نزنید که اگه دو تا خارجی که فارسی بلدن بخونن آبرومون رفته ... عزیزه من به پیر به پیغمبر به مقدساتت قسم ،دین و فرهنگ و تفکرات و همه چیز اونا با ما فرق می کنه ... فرهنگ اونا، آداب رسوم اونا این ها رو می طلبه ... مسئله ما نیستیم ... وگرنه روی بسته های نرم افزاری شون خیلی معذرت می خوام، عکس **** می ذاشتن ...

من نمی دونم شما چه هدفی دارید ولی بدونید خیلی ها از دست شما رنجیدن ...
پس لطفا نگو :

فقط به من بگو هدفت چیه ؟! اگه دوست داری دست جمعی ایمیل می زنیم به هرچی شرکت می گیم بیا بخاطر ما عکس یه خانم محجبه رو بندازید رو box کاراتون ...
منظور من از این جمله زیر سئوال بردن حجاب نیست!!
پس خودت بمون تو این تاپیک برای خودت پست بزن شاید به نتیجه ای رسیدی ...
ماندانا خوب حرفی زد ... اول خودمون رو تغییر بدیم بعد دنیا رو ...
یا حق ...

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
خوب ..
راستشو بخواین خیلی خسته شدم .

فقط به من بگو هدفت چیه ؟! اگه دوست داری دست جمعی ایمیل می زنیم به هرچی شرکت می گیم بیا بخاطر ما عکس یه خانم محجبه رو بندازید رو box کاراتون ...
آخه اینا یعنی چی . من این همه پست دادم و مفصل هر مورد رو توضیح دادم که اینو بگم .
هدف من چیه ؟ نمیدونم شاید هدفم اینه که شما رو منحرف کنم . حتما همینه دیگه نه ..
یا اگه چیز دیگه ایه به من بگید تا خودم هم بدونم .

پس خودت بمون تو این تاپیک برای خودت پست بزن شاید به نتیجه ای رسیدی ...
شما تصور کردید اگه من گفتم کسی تاپیک رو ترک نکنه از ترس خالی شدن تاپیک این حرف رو زدم .
دوست من بخاطر اینکه مبادا دلخوری ما بین عزیزانمون باقی بمونه .

واقعا جالبه که بخاطر جمله بالا به شما برخورده .

اینکه یک سری از دست من رنجیدند .
راستشو بخواین من دلیل این رنجیدن رو متوجه نمیشم . تا بوده بی احترامی به من شده اونوقت بقیه رنجیدند .
لطف کنی موردی که باعث رنجیدن شده رو هم بگی ممنون میشم .

عزیزان این عنوان تاپیکه :

سلام ..
نظرتون در مورد لوگوها و یا مضامینی که در بعضی برنامه ها وجود داره که با دین و فرهنگ ما مغایرت داره چیه . اصلا مغایرت داره یا نه ؟ و کلا با چه هدف و سیاستی طراحی میشه .

.. یعنی چطوره که شرکتهای بزرگ که تعدادی از آنها هم برنامه های بزرگ طراحی و گرافیکی رو میسازند با این همه امکانات و سرمایه و پرسنل مجرب و گرافیست بجای استفاده از افکتهای زیبا و گوناگونی که در برنامه های خودشان وجود داره از یک تصویر ساده با حداقل افکت استفاده میکنند ..

مطلب چند پست قبل خودم :
در مورد این لوگو هم باید بگم که منظور من این نبوده که لوگو این شرکت باعث انحراف میشه و یا به قصد انحراف تولید شده چون راههای بسیار بهتر و پرکاربردتری وجود داره .

به نظر شما جملات بالا یعنی این لوگو با اهداف سیاسی تولید شده یا اینکه امریکا و اروپا و .. حمله کردند تا اسلام رو نابود کنند.
در عنوان تاپیک هم که مطرح شده با چه هدف و سیاستی ...
منظور از سیاست آینده نگری هستش نه اینکه هر جا اسم سیاست بیاد یاد امریکا و نفوذ و این حرفها بیفتیم .
من گفتم این لوگو مخالف آن دینیه که ما قبولش داریم . نگفتم که با این هدف طراحی شده ..

چرا فکر میکنی که هدف اونها ما و اسلام هستش ... تو رو خدا جای دیگه این حرف ها رو نزنید که اگه دو تا خارجی که فارسی بلدن بخونن آبرومون رفته ...

کپی از پست قبلی خودم:
ما همه قبول داریم که کاملترین دین رو انتخاب کردیم پس دلیلی وجود نداره که ادیان دیگه رو که معمولا دچار تغییر و تحول شدن و از اون قالب اصلی خودشون فاصله گرفتند الگوی خودمون قرار بدیم .
اینکه در معابد هندوستان یک سری رفتارها وجود داره دلیل درست بودن اون کارها نیست ..
به همین دلیله که باید تصاویری که با فرهنگ و مذهب دیگه ای تولید شده با ملاکهای خود ما ارزیابی بشه ..

عزیزه من به پیر به پیغمبر به مقدساتت قسم ،دین و فرهنگ و تفکرات و همه چیز اونا با ما فرق می کنه ... فرهنگ اونا، آداب رسوم اونا این ها رو می طلبه ... مسئله ما نیستیم ...

پیشنهاد دوستانه من به شما اینه که مطالب رو بهتر و بیشتر مطالعه کنید .
جو تاپیک هم زمین فوتبال نیست که هر کی دلش خواست روش بدوه .
احساس میکنم یه عدد فقط قصد بهم زدن تاپیک رو دارند .
بخاطر اینکه تاپیک به نتیجه ای برسه تا حالا ادامه دادم . وگرنه به من هم خیلی خوش نمیگذره . نمیدونم هم تا کی میتونم ادامه بدم .
هر عزیزی هم تو بحث شرکت کرد قدمش رو چشم اگر هم رفت ، به امید دیدار ..

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
تنها هدفي كه اين تاپيك تا اينجا باقي مونده اينه كه ثابت كنم اون حرفي كه بعضي از بچه ها تو انجمن پيشنهادات زدن كه مديرا هيچي نشده تاپيك قفل ميكنن و ... رو نقض كرده باشم.

مائده جونم در مورد اين كه اين موضوع به گرافيك مربوطه يا نه بايد بگم عزيزم موضوع تبليغات به اين انجمن مربوط ميشه. يعني ماهيت اصلي اين تاپيك اگر منحرف نميشد ميتونست جالب باشه ولي با اين اوضاع ديگه حق با شماست هيچ ربطي نداره!

به عنوان آخرين بازم حرف ماندانا جون رو تكرار ميكنم چون واقعا حرف درستي زد. بجاي اينكه سعي كنيم دنيا رو اصلاح كنيم (به روش خودمون!) سعي كنيم خودمون رو اصلاح كنيم (اينجا ديگه با روش خودمون!) بعد ميبينيم كه دنيا هم اينطوري ميتونه اصلاح بشه. به نظر من امروزه اصل دين فراموش شده و داريم خيلي فرعي ميريم.

ببينيد اگر شما بخوايد اينقدر حساسيت نسبت به موضوعات دور و برتون داشته باشيد پس اصلا نبايد از هيچ نرم افزاري استفاده كنيد. اگر شما ميگيد اين شركتا قصد توهين دارن پس چه بهتر كه ما هم تحريمشون كنيم! پس بيايد ديگه از هيچ نرم افزاري كه چنين قصدي داره استفاده نكنيم. اصلا از ويندوز و كيبورد و ... هم استفاده نكنيم چون شركتاي سازنده اونا تو آمريكا يا كشوراي اروپايي هستن. ولي تو دنياي امروز بايد در عين تفاوت فرهنگي و ديني اتحاد داشت وگرنه هيچي.

به هر حال ادامه اين بحث رو چيزي جز كدورت بين بچه ها نميبينم. خيلي دوست داشتم اين بحث در عين آرامش دنبال بشه ولي خوب جو طوري شده كه باعث دلخوري ميشه. ختم جلسه اعلام ميشه!!

قفل - سارا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا