سئوال من مربوط به پلاگین MMBTray هستش.

splinter cell

Well-Known Member
با سلام به دوستان
سئوال من مربوط به پلاگین MMBTray هستش.
من احتیاج دارم توی دو صفحه از پروِژه ام از اون استفاده کنم اما مشکل اینه که وقتی اینکارو میکنم یعنی توی دوصفحه پلاگ این رو قرار میدم یک میستطیل سبز رنگ روی صفحه ظاهر میشه و هیچ طوری هم نمیشه اونو ورداشت چون اصلا وجود خارجی نداره!و سئوال دیگه ام اینه که آیا امکانش هست اونو توی مستر پیج گذاشت که از همه جا قابل دسترس باشه؟وچطوری؟لطفا دوستان راهنمایی کنن که بدونیم جریان چیه؟.مرسی

silvercover

کاربر متخصص
Mmb قادر نیست که از پلاگ این ها توی مستر پیج استفاده کنه. توی هر صفحه باید جداگانه پلاگین رو ضمیمه کنید. یعنی اگر دو صفحه دارین باید دو نسخه ازپلاگین که نام هاشون فرق داره رو استفاده کنید.

splinter cell

Well-Known Member
من همین کارو کردم یعنی توی هرصفحه یکبار اونو با یک نام جدید وارد کردم.امابازم اون مستطیل سبز رنگ ظاهر میشه!!
لطفا خودتون هم امتحان کنید و توی دوصفحه پشت سر هم این پلاگ اینو قرار بدین و اصلا هیچ دستوری هم که وارد نکنید.بازم این مشکل پیش میاد. حالا چرا؟؟؟نمیدونم.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
من اين مشكل رو با پلاگين xp proccessbar داشتم كه حل نشد...
به نظر من بهترين راه حل استفاده از يه پلاگين ديگه هستش...مثله Small Plugin

فكر مي‌كنم اگه شما خود شئ پلاگين رو از محدوده پروژه خارج كنيد مشكل برطرف شه... يعني در محيط اصلي نباشه...منظورم مختصات منفي هستش...

موفق باشيد...

تا بعد...!

آخرین ویرایش:
سلام ....

میشه بگین شما به چه فرامینی از این پلاگین نیاز دارین ؟

چون شاید یک پلاگین دیگه باشه که بتونه نیاز شما رو برطرف بکنه و این مشکل هم نداشته باشه .

یا حق ....

splinter cell

Well-Known Member
میخوام از بالن ها برای نمایش پیغام و نام تراک های صوتی استفاده کنم

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
معرفي پلاگين براي حل مشكل شما

خوب اين كار رو ميتوني با يه پلاگين ديگه كه اسمش tray پلاگينه استفاده كني من قبلا اين پلاگين رو تو تالار گذاشتم اينم آدرس اون پست:
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?p=490249#post490249
اميدوارم تونستم باشم كمك كنم

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
در ضمن قبل از ايجاد مبحث جديد هم لطف كن يه سرچي تو تالار بكن چون من اين رو علاوه بر اون مبحثي كه ادرسش رو گذاشتم توي بحث پلاگين هاي مالتي مديا بيلدر هم گذاشته بودم ولي اميدوارم مشكلت حل شده باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا