SajjadKhati
کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلامی مجدد
خیلی ممنون استاد .
پس ، در کل منظور شما اینه که ، استراکچر (یا کلاسِ) تنظیمات ، یا باید در View و یا در Model و حتی درون یک برنامه ، میتونه دو تا استراکچرِ تنظیمات باشه که یکی اش در View و یکی دیگه در Model باشه ؟
درست متوجه شدم؟
الان در عکس پست 932 که از برنامه گذاشتم ، عکسِ (سربرگِ) اول و سوم ، به Model ئه برنامه ام مربوط میشه و روی اونها تاثیر میذاره دیگه . درست میگم؟
هر چند Binding از View به Model ام انجام میشه تا مشخص بشه تنظیمات ، چطور تنظیم شدن (یعنی فرضا گزینه ی اول که "اجرای برنامه زمان شروع ویندوز" هست ، آیا تیک داره یا نه و ...) اما تنظیمات این دو سربرگ ، فقط جنبه ی نمایشی در View دارن اما تاثیرشون توی Model هست .
یعنی شما میگید برای این دو سربرگ ، استراکچری برای این تنظیمات (مربوط به این دو سربرگ) را در Model ایجاد کنم؟
و همچنین سربرگ (عکس) دوم ، توی ظاهر یا View ئه برنامه ام تاثیر داره (یعنی انتخاب استایل ، روی View ئه برنامه ام تاثیر داره) .
منظور شما اینه که یه استراکچرِ دیگه از تنظیمات ، درون لایه ی View برای سربرگ دوم ام بسازم؟
اگه آره ، این جوری ، کار یه کم پیچیده نمیشه؟
============
بعد اینکه استاد ، اول ، اصلا به نظرتون من معادل هر فیلد در استراکچرِ تنظیمات ، پروپرتیِ متناظرش را در کلاس مورد نظرم داشته باشم یا نه؟
فرضا (در اون فایل Visio) که پروپرتیِ ExceptionDrives در کلاسِ InternalHardDriveCollection بود ، من بیام در این کلاس ، پروپرتیِ ExceptionDrives تعریف کنم یا اینکه لازم نیست و مستقیما مقدارش را از استراکچرِ تنظیماتم در مواقع مورد نیاز فراخونی کنم؟
با توجه به اینکه اولا پروپرتی نیاز دارم تا این پروپرتی ام در Model را به View ام Binding کنم و دوما این پروپرتی ها (مثل پروپرتیِ ExceptionDrives در کلاسِ InternalHardDriveCollection) ، جزء مشخصه و ویژگیِ خودِ همون کلاس هست ، نظر خودم اینه که به همین منوال پیش برم . یعنی متناظرِ فیلدهای استراکچر ، پروپرتیِ مورد نظر را در کلاس مورد نظرم ایجاد کنم (نظرم ، همون روالی که در فایل Visio نوشتم ، هست) .
درست میگم؟
یه مورد دیگه این بود که فرضا بجای اینکه بیام در متد مورد نظر در هر کلاس (متد با نام UpdateSettingRelatedProperties در اون فایل Visio) ، بعد از به روزرسانیِ مقادیر پروپرتی مورد نظر در اون کلاس ، بعدش بیام این مقادیر را در این متد ، در دیتابیس ذخیره کنم ، بجاش یه متدی در خودِ استراکچرِ تنظیمات بسازم و از اونجا در دیتابیس ذخیره کنم .
نظرتون در این رابطه چیه؟ در استراکچر تنظیمات ، متدی بسازم یا در همون کلاس (با متد UpdateSettingRelatedProperties) برای ذخیره سازی در دیتابیس ؟
نظر من اینه که در همون کلاس این کار را انجام بدم (همون روالی که در اون فایل Visio نوشتم) .
سلامی مجدد .
بخش اول از سئوال را اندکی ویرایش میکنم :
ویرایش :
الان در عکس پست 932 که از برنامه گذاشتم ، عکسِ (سربرگِ) اول و سوم ، اغلب گزینه های این دو عکس ، به Model ئه برنامه ام مربوط میشه و روی اونها تاثیر میذاره دیگه . درست میگم؟
هر چند Binding از View به Model ام انجام میشه تا مشخص بشه تنظیمات ، چطور تنظیم شدن (یعنی فرضا گزینه ی زیرِ کمبوباکس که بکاپ گیری اتوماتیک هست و استثناعات درایو و ...) اما تنظیمات این دو سربرگ ، فقط جنبه ی نمایشی در View دارن اما تاثیرشون توی Model هست .
یعنی شما میگید برای این دو سربرگ ، استراکچری برای این تنظیمات (مربوط به این دو سربرگ) را در Model ایجاد کنم؟
و همچنین سربرگ (عکس) دوم ، توی ظاهر یا View ئه برنامه ام تاثیر داره (یعنی انتخاب استایل ، روی View ئه برنامه ام تاثیر داره) . همچنین دو گزینه ی اول از عکس اول در View ام تاثیر داره (گزینه ی اجرای برنامه زمان شروع ویندوز) .
منظور شما اینه که یه استراکچرِ دیگه از تنظیمات ، درون لایه ی View برای سربرگ دوم ام بسازم؟
اگه آره ، این جوری ، کار یه کم پیچیده نمیشه؟