SajjadKhati
کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
مشکل رو خودتون ایجاد کرده اید، بجای اینکه بر اساس Style کنترل پیش برید، به میل خودتون یک Style ناسازگار طراحی کرده اید که یک TextBox عادی داخلش داره و برای کلید های مکان نما هیچ برنامه ای نداره. در Style پیشفرض کنترل ئه ببینید نوع المنتی که برای PART_TextBox استفاده کرده چیه؟ از نوع TextBox ساده است؟
خیلی ممنون استاد .
بله ، نوعش یه چیز دیگه هست .
توی کلاس UpDownBase ، اتریباتسِ TemplatePart ، نوعش را TextBox مشخص کرده بود ، فکر کردم نوع TextBox بدم ، کفایت میکنه .
حالا بیشتر بررسی میکنم .
بهترین کد یعنی چی؟ بهترین کد تعریف مشخصی داره؟
XML:<Trigger Property="IsFocused" Value="True"> <Setter TargetName="tabItemBorder" Property="BorderBrush" Value="{Binding RelativeSource={RelativeSource AncestorType=TabControl}, Path=Foreground}"/> </Trigger>
خیلی ممنون استاد .
اما بخاطر تشابه خیلی زیاد نام ای که برای Border ها در دو تمپلیتِ نوع TabControl و TabItem گذاشتم ، احتمالا اشتباه متوجه شدین که مقصرش خودممم .
المنتِ tabItemsBorder که گفته بودم ، در تمپلیتِ TabControl تعریف شده . اونی که در تمپلیتِ TabItem تعریف شده ، نامش tabItemBorder هست که خیلی نام گذاریش رو شبیه هم گذاشتم (اونی که در TabControl تعریف شده ، tabItems هست که یه s بیشتر داره) .
الان اگه TargetName مون ، پروپرتیِ tabItemsBorder در تمپلیتِ TabControl باشه ، کاری میشه کرد (به همین روش کدی که شما دادید) یا اینکه با فلگ کردن بشه کاری کرد؟