SajjadKhati
کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلامی مجدد
استاد ، این فایلی را که پیوست میکنم ، در Resource نوشتم که حاوی تمپلیت هه.
بعد هم این کمبوباکس را تعریف کردم که از اون تمپلیت استفاده میکنه :
همون قضیه ی کمبوباکس قبلی هه حالا ویرایشاتی انجام دادم .
وقتی Foreground ئه کمبوباکسِ myComboBox (کمبوباکس بالا) را تغییر میدم ، رنگ آیتم های کمبوباکس هم تغییر میکنه (یعنی رنگ اون هایی که در پنجره ی popup لیست شدن هم تغییر میکنه . منظورم رنگ بخش ToggleButton یا TextBox ئه کمبوباکس نیست) .
در صورتی که من هر جا را میبینم ، کدی ننوشتم که با تغییر Foreground ئه کمبوباکسِ myComboBox ، رنگ آیتم ها (رنگ آیتم های درون popup) هم تغییر کنه . کدوم بخش از کد باعث میشه که این اتفاق بیافته؟
البته من هم قصدم همین هست که رنگ آیتم های popup هم همین جوری به Foreground اش متصل بشه اما نمیدونم کدوم بخش از کد ، باعث این اتفاق میشه .
همچنین اینکه استاد وقتی روی کمبوباکس کلیک میکنم ، بین بخش ToggleButton و بخش popup ، یه فاصله ی حدود 5 پیکسل وجود داره که باز هم نمیدونم کدوم بخش از کد باعث ایجاد این فاصله شد و هر چی میگردم ، کدی که مربوط به این قضیه باشه را پیدا نمیکنم . کدوم بخش از کد باعث این قضیه شد و بخوام فاصله بین شون نباشه ، چی کار کنم؟
ممنون استاد .
استاد ، این فایلی را که پیوست میکنم ، در Resource نوشتم که حاوی تمپلیت هه.
بعد هم این کمبوباکس را تعریف کردم که از اون تمپلیت استفاده میکنه :
XML:
<ComboBox x:Name="myComboBox" Style="{StaticResource SimpleComboBox}" Height="28" Margin="10,592,0,0" VerticalAlignment="Top" Width="201" SelectedIndex="0" HorizontalAlignment="Left" Background="#FF505050" BorderBrush="White" Foreground="White">
<System:String>salam</System:String>
<System:String>khobi?</System:String>
<System:String>chetori?</System:String>
<System:String>kojaee?</System:String>
</ComboBox>
همون قضیه ی کمبوباکس قبلی هه حالا ویرایشاتی انجام دادم .
وقتی Foreground ئه کمبوباکسِ myComboBox (کمبوباکس بالا) را تغییر میدم ، رنگ آیتم های کمبوباکس هم تغییر میکنه (یعنی رنگ اون هایی که در پنجره ی popup لیست شدن هم تغییر میکنه . منظورم رنگ بخش ToggleButton یا TextBox ئه کمبوباکس نیست) .
در صورتی که من هر جا را میبینم ، کدی ننوشتم که با تغییر Foreground ئه کمبوباکسِ myComboBox ، رنگ آیتم ها (رنگ آیتم های درون popup) هم تغییر کنه . کدوم بخش از کد باعث میشه که این اتفاق بیافته؟
البته من هم قصدم همین هست که رنگ آیتم های popup هم همین جوری به Foreground اش متصل بشه اما نمیدونم کدوم بخش از کد ، باعث این اتفاق میشه .
همچنین اینکه استاد وقتی روی کمبوباکس کلیک میکنم ، بین بخش ToggleButton و بخش popup ، یه فاصله ی حدود 5 پیکسل وجود داره که باز هم نمیدونم کدوم بخش از کد باعث ایجاد این فاصله شد و هر چی میگردم ، کدی که مربوط به این قضیه باشه را پیدا نمیکنم . کدوم بخش از کد باعث این قضیه شد و بخوام فاصله بین شون نباشه ، چی کار کنم؟
ممنون استاد .