سؤال در مورد اتوران فوري لطفا

infoh

Member
سلام من يك سي دي اتوران ساخته ام كه وقتي سي دي را براي اجرا در سي دي رام مي گذارم مي خواهد برنامه فلش پلير را از اينترنت دانلود كند چطوري مي شود از اين كار جلوگيري كرد در ضمن اكثر كار من با فلش است و فقط اتوران را با مولتي مديا بيلدر ساخته ام ممنون

silvercover

کاربر متخصص
با چه فلشی ساختین کلیپ ها رو و به چه Flash Player نیاز هست؟

موقع کامپایل در MMB چه تنظیماتی میزنین؟

infoh

Member
سلام
با فلش Mx . و به چند فلش پلير متفاوت نياز هست از 5تا7 چون تعداد فلشها زياد و متفاوت هست . موقع كامپايل كردن هم فلش پلير را هم امبدد كردم هم بدون امبدد كردن.

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
این فلش ها وقتی توی Mmb ران میشن میخان به نت وصل شن؟
یا نه جداگانه هم همینطوری هستن؟

تنظیمات خاص یا اسکریپت خاصی ننوشتین؟

infoh

Member
با سلام ممنون از جواب
به صورت جداگانه هم كه اجرا مي شوند مي خواهند كه فلش را دانلود كنند.
نه اكريپت خاصي هم ننوشتم

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
خب اگه جداگانه میخاد این کار ( دانلود) رو انجام بده، پس ربطی به Mmb نداره. شما میتونین توی انجمن فلش پیگیری کنین.

infoh

Member
سلام
ببخشيد شايد من سوال شما را درست متوجه نشدم خود فلشها به تنهايي مشكلي براي اجرا شدن ندارند ولي وقتي داخل اتوران قرار مي گيرند برنامه mmb مي خواهد به اينترنت وصل شود
در ضمن ممنون از جواب

infoh

Member
سلام
من هنوز منتظرم اگر كسي جواب سوال من را بلده ممنون مي شم كه جواب بده.

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
آیا فلش ها رو خودتون ساختین؟

مطمئن هستید که هیچ جا مسیر به سمت وب نمیدید؟

silvercover

کاربر متخصص
اگه ممکن هست سرس فلش و Mmb رو بزارین... اگر که نه. متاسفانه کاری از دست من ساخته نیست.

hossein_mmb

Member
چطوره در اولين باری که برنامه تون اجرا ميشه آخرين ورژن flash player نصب بشه ( اتوماتيک ) تا در نوبتهای بعدی نياز به نصب نباشه. سوال مهم : فلش ها نشون داده ميشن و نياز به کانکت شدن وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟؟

infoh

Member
با سلام ممنون از جواب شما
چطور اين كار را انجام بدهم ( در اولين باری که برنامه تون اجرا ميشه آخرين ورژن flash player نصب بشه ( اتوماتيک ) تا در نوبتهای بعدی نياز به نصب نباشه )
بعد از زدن دكمه كنسل فلشها نشون داده مي شوند
يك نكته مهمتر اينكه اين مسئله در مورد همه سيستم ها صادق نيست و با امتحاني كه من كردم از حدود 15سيستم در يك مورد اين اتفاق افتاد
و در آخر معذرت مي خواهم كه با وجود جواب به موقع شما من دير به شما جواب دادم

infoh

Member
سلام ممنون
ببخشيد كه دير پيغام شما را مي خوانم اخه اينترنتم يه كمي مشكل داره بازم ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا