امضا منم قشنکه ها :D :lol: چشه مگه ؟؟؟:cry: :cry:
arashonline Well-Known Member Oct 11, 2006 #64 خب من همينجابرنده رو اعلام ميكنم :: برنده نهايي كاربر arashonline هست ! جايزه به ايشان داده ميشود
arashonline Well-Known Member Oct 12, 2006 #66 نه بابا شوخي بود من كه لايقش نيستم حالا ماله چه كاربريه !!!؟؟
d@nyal Member Oct 13, 2006 #68 پس چی شد؟ کلیک کنید تا باز شود... متاسفانه صاحب این پست یادش رفته که یه همچین پستی توی اینجا داره ! آقا ! ایه بشید که این تاپیک رو ختمش بیارید . اوکی ؟ P.a.y.t.o.n جان هستی ؟
پس چی شد؟ کلیک کنید تا باز شود... متاسفانه صاحب این پست یادش رفته که یه همچین پستی توی اینجا داره ! آقا ! ایه بشید که این تاپیک رو ختمش بیارید . اوکی ؟ P.a.y.t.o.n جان هستی ؟
d@nyal Member Oct 14, 2006 #71 اون مال 60 سال پیشه... کلیک کنید تا باز شود... چی مال 60 سال پیشه ؟ ! منظورتو نمی فهمم دانیال... کلیک کنید تا باز شود... من منظورم همون سه پست صفحه ی 6 هستش !
اون مال 60 سال پیشه... کلیک کنید تا باز شود... چی مال 60 سال پیشه ؟ ! منظورتو نمی فهمم دانیال... کلیک کنید تا باز شود... من منظورم همون سه پست صفحه ی 6 هستش !
D.c0d.r Member Oct 26, 2006 #74 ایول خیلییییییییییی حال کردم اخر سر کار گذاشتن بود و...عزیزان شا واقعآ بیکارید خودتون با اینکه میدونید سر کار بازی بود بازم میاید پست میدید .... این پست به نظر من پاک شه بهتره :razz: :razz: :razz:
ایول خیلییییییییییی حال کردم اخر سر کار گذاشتن بود و...عزیزان شا واقعآ بیکارید خودتون با اینکه میدونید سر کار بازی بود بازم میاید پست میدید .... این پست به نظر من پاک شه بهتره :razz: :razz: :razz:
vatanmusic Well-Known Member Oct 26, 2006 #75 به نظر من هيچ كس امضاش قشنگ نيست وللللللللللللللللللللللللللل كنين بابا برين بگيرين بخوابين نصف شبي دنبال امضاي قشنگ مي گردين من كه رفتم بخوابم شب خوش
به نظر من هيچ كس امضاش قشنگ نيست وللللللللللللللللللللللللللل كنين بابا برين بگيرين بخوابين نصف شبي دنبال امضاي قشنگ مي گردين من كه رفتم بخوابم شب خوش
SME Banned Oct 27, 2006 #76 ببخشید ... نبودم دوستان... من هنوز سر حرفم هستم... ولی شما رو به خدا نظر بدید که کدوم یکی از امضاها قشنگتر هستش!
ببخشید ... نبودم دوستان... من هنوز سر حرفم هستم... ولی شما رو به خدا نظر بدید که کدوم یکی از امضاها قشنگتر هستش!