نظر دوستان شرط انتخاب بهترین هستش.
bamshad Well-Known Member Aug 21, 2006 #42 امضای من رو هم الان داشته باشید چیزهای باحالی توش گذاشتم جایزه ام رو بدید می خوام برم
alireza-metal Active Member Aug 21, 2006 #44 امضای منم که دیگه .... -- البته هر کسی نمیپسنده مثل سبکشه --- امید وارم متال بازان عزیز بپسندند - مخلص همه شما
امضای منم که دیگه .... -- البته هر کسی نمیپسنده مثل سبکشه --- امید وارم متال بازان عزیز بپسندند - مخلص همه شما
bamshad Well-Known Member Aug 22, 2006 #48 spsgorgan گفت: شعرش قشنگه ولي فكر كنم جمله هاش يكم بوي 30يا3ت ميده :دي کلیک کنید تا باز شود... بابا به اصلش دقت کن شبیه یک کشتی شده 30یا3ست رو بی خیالش ولی خدایی من توی عمرم این دو بیتی رو فقط حفظ هستم همیشه هم باحاش حال میکنم
spsgorgan گفت: شعرش قشنگه ولي فكر كنم جمله هاش يكم بوي 30يا3ت ميده :دي کلیک کنید تا باز شود... بابا به اصلش دقت کن شبیه یک کشتی شده 30یا3ست رو بی خیالش ولی خدایی من توی عمرم این دو بیتی رو فقط حفظ هستم همیشه هم باحاش حال میکنم
arashonline Well-Known Member Aug 22, 2006 #49 danial_psv1 گفت: پس امضای من چی..... کلیک کنید تا باز شود... امضاي شما كه حرف نداره...!
danial_psv1 Member Aug 22, 2006 #50 arashonline گفت: امضاي شما كه حرف نداره...! کلیک کنید تا باز شود... ما کوچیکیم.
d@nyal Member Aug 22, 2006 #51 آقا اگه این شکلی ره تا سال بعد هم نتایج مشخص نمیشه ! من می گم ، یکی مدیر بشه ، (مثلا همون کسی که این تاپیک رو زده ) ، یک تاریخ تعیین کنید برای آخرین مهلت ثبت در این مسابقه . " مثلا "10 شهریور . هر کی خواست ، می یاد عین خودمون اعلام وجود می کنه ! در نهایت ، با رسیدن روز موعود ، با همکاری یه مدیر ، این تاپیک قفل میشه ، در عوش همون روز یه تاپیک نظر سنجی بر اساس آی دی افراد خواهیم زد . خب دیگه ! چند روز هم مهلت برای نظر خواهی و در نهایت ... خب نظرتون چیه ؟؟
آقا اگه این شکلی ره تا سال بعد هم نتایج مشخص نمیشه ! من می گم ، یکی مدیر بشه ، (مثلا همون کسی که این تاپیک رو زده ) ، یک تاریخ تعیین کنید برای آخرین مهلت ثبت در این مسابقه . " مثلا "10 شهریور . هر کی خواست ، می یاد عین خودمون اعلام وجود می کنه ! در نهایت ، با رسیدن روز موعود ، با همکاری یه مدیر ، این تاپیک قفل میشه ، در عوش همون روز یه تاپیک نظر سنجی بر اساس آی دی افراد خواهیم زد . خب دیگه ! چند روز هم مهلت برای نظر خواهی و در نهایت ... خب نظرتون چیه ؟؟
SME Banned Aug 22, 2006 #52 دانیال نظرت خیلی خوب بود. پس آخرین مهلت ==> 15 شهریور همه افرادی که تو ای تاپیک پست بدن تو مسابقه هستند. زود باشید شرکت کنید. راستی کسی نمیخاد اسپانسر بشه؟
دانیال نظرت خیلی خوب بود. پس آخرین مهلت ==> 15 شهریور همه افرادی که تو ای تاپیک پست بدن تو مسابقه هستند. زود باشید شرکت کنید. راستی کسی نمیخاد اسپانسر بشه؟
Navid4d Member Sep 17, 2006 #59 من به امضای وب نویس رای میدم //// همونی که از فونت والدیسنی استفاده کرده بود ...