زمان آینده:
در تمامی زبانها زمان آینده کاربردهای خاص خود را دارد و به شکل مستقلی مورد استفاده قرار میگیرد. بدیهی است که زمان آینده برخلاف زمان حال و گذشته گرامر چندان پیچیده و سنگینی ندارد و به طور معمول در هر زبانی تا حد ممکن ساده و بدون پیچیدگی خاصی به کار میرود. به طور خلاصه
زمان آینده در زبان آلمانی به دو حالت آینده ساده و آینده کامل به کار برده میشود. در این مطلب قصد داریم با زمان آینده آشنا شویم و ببینیم تفاوتهای زمان آینده ساده و کامل چیست.
زمان آینده ساده و کاربردهای آن
در زبان آلمانی برای استفاده از آینده ساده الگوی مشخصی وجود دارد که در ادامه به ساختار آن خواهیم پرداخت. از زمان اینده عموما برای اشاره به اتفاقی که قرار است رخ دهد استفاده میشود. اتفاقی که هنوز به وقوع نپیوسته و در جمله به کمک فعل مورد نظر به این واقع اشاره میشود. اما لزوما کاربرد آینده ساده در یک اتفاق خلاصه نمیشود و میتواند یک فرض یا گمان را به تصویر بکشد، اینکه تصوراتی ادامه دار از یک چیز در ذهن باشد.
ساختار زمان آینده ساده
برای ساخت یک جمله با زمان آینده ساده در زبان آلمانی اولین کار صرف فعل Werden است که باید با توجه به فاعل جمله صرف شود و با آن مطابقت داشته باشد. همچنین فعل مذکور پس از صرف باید در جایگاه دوم (Position II) قرار گیرد. فعل Werden به عنوان یک فعل کمکی در ساخت زمان آینده به ما کمک میکند. شاید معادل فعل کمکی Werden در زبان انگلیسی will باشد. البته این مسئله در همه موارد صدق نمیکند ولی برای بیان مطلب کار را ساده میکند.
دومین قدم برای ساخت یک جمله در زمان آینده ساده قرار دادن فعل ثانویه در حالت مصدری (infinitiv) است. این به این معنا است که برای ساخت یک جمله در زمان آینده به زبان آلمانی لازم است فعل مذکور را تغییر داده و از حالت فعل به مصدر تبدیل کنیم که در مثالها با این ساختار آشنا خواهیم شد.
صرف فعل Werden در زیر آورده شدهاست:
شخص فاعل جمله
اول شخص مفرد ich werde
دوم شخص مفرد du wirst
سوم شخص مفرد er wird
اول شخص جمع wir werden
دوم شخص جمع ihr werdet
سوم شخص جمع sie warden
دوم شخص محترمانه Sie warden
مثال ۱:
.Ich werde dort ein Hotel suchen
.I will look for a hotel there
من در آنجا به دنبال هتل خواهم گشت.
مثال ۲:
.Ich werde das Geschirr spülen
.I will do the dishes
من ظرفها را خواهم شست.
مثال ۳:
.Ich werde morgen fliegen
.I will fly tomorrow
من فردا پرواز خواهم کرد.
منبع:
در تمامی زبانها زمان آینده کاربردهای خاص خود را دارد و به شکل مستقلی مورد استفاده قرار میگیرد. بدیهی است که زمان آینده برخلاف زمان حال و گذشته گرامر
maktabkhooneh.org