زلزله 5.8 ريشتري در گرگان

امروز صبح حدود ساعت 1:30 صبح زلزله اي با قدرت 5.8 ريشتر شهر گرگان و اطراف آن را لرزاند. اين زلزله كه در ساعات اوليه صبح آغاز شد خواب را از چشمان گرگاني ها گرفت. اهالي گرگان كه برخي از آنها نيز در خواب بودند سراسيمه از خانه هايشان خارج گشتند و تاصبح در خيابان بودند زيرا كه گرگاني ها نا خداگاه به ياد زلزله فجيع بـــم افتادند و از بيم اينكه نكند دوبار غافلگير شوند تا صبح در مناطق امن بسر بردند.

در اين بين بايد از زحمات بچه هاي حلال احمر و نيروي انتظامي نهايت تشكر بعمل آيد زيرا كه تا صبح در خيابانها به حالت آماده باش مشغول گشت زني بودند كه خداي ناكرده اتفاق ناگواري روي ندهد. لازم بذكر است كه زلزله امروز صبح بالغ بر 20 ‍‍پس لرزه داشت كه خود عاملي بود تا وحشت در بين اهالي شهر حاكم شود و تا صبح خواب را از مردم بگيرد.

همشهرياني كه در منازل آپارتماي زندگي مي كردند در همان لحظات اول از آپارتمان هاي خود خارج شده و بسوي مناطق امن رهسپار شدند و صحبت هايي كه طي چند ساعت گذشته با برخي از آنها داشتم حاكي از اين بود كه به امن بودن خانه هايشان در مقابل زلزله اصلا اطمينان نداشته و ندارند زيرا كه در هيچكدام از آنها اصول ايميني در مقابل زلزله رعايت نشده و صرفا سرپناهي است كه در آن زندگي مي كنند. به اميد اينكه مسولان مربوط با عنايت به اين مهم خصوصا در شهر هاي پرجمعيت از فجايع ناگوار جلوگيري نمايند.

و از همين جا يه پيشنهاد به مسولان سايت مي كنم و اون هم اينكه اگه براشون امكان داره يه چيزي مثلا مثل باشگاه خبرنگاران مجيد آنلاين رو راه اندازي كند تا خبر هاي توپ و دست اول به رويت دوستان برسه

Maxton

Active Member
ممنون..فکر خوبیه...خدا به همه رحم کنه با این سیستم مدیریت ساخت و ساز کشوری...

اگه اين كار انجام بشه بنظر من اخباري كه در كل سايت بصورت پراكنده ارسال مي شه مي تونه نظم بيشتري به خودش بگيره

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
آقا شوخي اميدوارم هيچ اتفاقي واسه كسي نيفتاده باشه

مخصوصا دادشه عزيزم ابوذر

يا علي

a Truth Seeking

Active Member
فكر خوبيه من هم موافقم.البته بعد از بازشدن انجمن گفتگوي آزاد.
راستي اين زمين لرزه بالاخره 12 مجروح داشت يا 60 مجروح؟

siavash-tanha

Well-Known Member
hanswercom گفت:
<شوخي>ابوذر كي ميميري هم مارو راحت كني هم خودتو؟

مهدي جان دستت درد نكنه :roll:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

محمد جان من كه حدود 50 تا شنيدم حالا چقدر صحت داره يا نداره منم بيخبرم

مخلصم

Maxton

Active Member
ابوذر جان ولی عجب تیکه سنگینی بود...ببخشید اگر ناراحت شدی پستمو ویرایش می کنم..شرمنده...

Maxton

Active Member
ابوذر جان ویرایشش کردم...ببخشید اگر ناراحت شدی...منظور بدی نداشتم...

جدیدترین ارسال ها

بالا