اخبار ساري به گزارش ايمانا
موقع زلزله ملت عين مورو ملخ ريختن تو خيابونا... اين خانوما هم كه با خيال راحت با تاپ و شلوارك اومدن بيرون و جالب اينجاست كه تا يكي 2 ساعت پس از زلزله همه همينطوري بيرون موندن... يه سري از جووناي بي جنبه هم از موقعيت استفاده كردن با ماشين ريختن تو خيابونا...
تلفات جاني فكر نميكنم خود شهر ساري داده باشه اگرم باشه ممكنه مجروحيت كم بر اثر اذدحام جمعيت يا موقع فرار باشه... مثلا داداش خودم موقع پايين رفتن تو راهپله پاش پيچ گرفت...
تصادفات جادهاي و ريزش كوه در جاده هاي شمالي مشكلاتي ايجاد كرده... تونل شماره 5 جاده چالوس فرو ريخته ولي خوشبختانه كسي در تونل نبوده
غروبي كه يه سر رفتم تو شهر بيمارستانها هم آنچنان خبر از مجروحين زياد نميدن... بعضي از مردم هم بساتشونو تو پاركها پهن كردن خيليا هم ميگن امشب تو پارك يا حياط ميخوابيم
تلفنها هم اينجا به خاطر ترافيك بالا جواب كرده مخصوصا موبايل كه اصلا نميشه تماس گرفت من الان به زور اومدم كانكت شدم...
starboy_tehran گفت:
ايمان جان اين // يك روز مانده // رو چه حسابي هست ؟
ميشه توضيح بدي ؟؟؟؟
والا هنوز تحقيقاتم در اين مورد تموم نشده ولي اينو برحسب يكسري فرمولهاي رياضي و جغرافيايي از 30 روز پيش بدست آوردم كه حالا بايد بيشتر روش كار بشه...
بابا شمام كليد كرديا من همينجوري الكي تو امضام نوشتم 30 روز هر روزم يكي كم كردم تا ببينم وقتي صفر شد چه اتفاق خاصي ميوفته... حالا يكش كه اينجوري شد خدا صفرشو به خير بگذرونه 8O 8O
خلاصه اگه ديگه نديدمتون حلالمون كنيد