زلزله شد !!!

iranexplorer.net

Active Member
خونه ما همش زنگ میزنن میگن شماها خوبین؟

توی دلشون میگن " شماها زنده اید؟ "...

چالوس و نوشهر کاملا آروم هست و مردم دارن زندگی عادی خودشونو میکنن... خبر خاصی نیست....

موفق باشید

H-assan

Well-Known Member
15 نفر در جاده مردن
60 نفر توي پادگان مردان آباد مدوا شدن

iman_flash

Active Member
اخبار ساري به گزارش ايمانا
موقع زلزله ملت عين مورو ملخ ريختن تو خيابونا... اين خانوما هم كه با خيال راحت با تاپ و شلوارك اومدن بيرون و جالب اينجاست كه تا يكي 2 ساعت پس از زلزله همه همينطوري بيرون موندن... يه سري از جووناي بي جنبه هم از موقعيت استفاده كردن با ماشين ريختن تو خيابونا...
تلفات جاني فكر نميكنم خود شهر ساري داده باشه اگرم باشه ممكنه مجروحيت كم بر اثر اذدحام جمعيت يا موقع فرار باشه... مثلا داداش خودم موقع پايين رفتن تو راه‌پله پاش پيچ گرفت...
تصادفات جاده‌اي و ريزش كوه در جاده هاي شمالي مشكلاتي ايجاد كرده... تونل شماره 5 جاده چالوس فرو ريخته ولي خوشبختانه كسي در تونل نبوده
غروبي كه يه سر رفتم تو شهر بيمارستانها هم آنچنان خبر از مجروحين زياد نميدن... بعضي از مردم هم بساتشونو تو پاركها پهن كردن خيليا هم ميگن امشب تو پارك يا حياط ميخوابيم
تلفنها هم اينجا به خاطر ترافيك بالا جواب كرده مخصوصا موبايل كه اصلا نميشه تماس گرفت من الان به زور اومدم كانكت شدم...

starboy_tehran گفت:
ايمان جان اين // يك روز مانده // رو چه حسابي هست ؟
ميشه توضيح بدي ؟؟؟؟
والا هنوز تحقيقاتم در اين مورد تموم نشده ولي اينو برحسب يكسري فرمولهاي رياضي و جغرافيايي از 30 روز پيش بدست آوردم كه حالا بايد بيشتر روش كار بشه... :lol:

بابا شمام كليد كرديا من همينجوري الكي تو امضام نوشتم 30 روز هر روزم يكي كم كردم تا ببينم وقتي صفر شد چه اتفاق خاصي ميوفته... حالا يكش كه اينجوري شد خدا صفرشو به خير بگذرونه 8O 8O
خلاصه اگه ديگه نديدمتون حلالمون كنيد :cry:

MrMohi

Active Member
نوشهر ، ايرنا : هشتم خرداد۱۳۸۳ برابر با۲۸ م۲۰۰۴ي بخشدار بخش "بلده " شهرستان نور در استان مازندران گفت : ۵۰ درصد از ساختمانهاى ادارى و مسکوني اين بخش ، بر اثر زمين لرزه عصر امروز (جمعه ) بين ۳۰ تا۱۰۰ درصد تخريب شده است . "جان الله عبدى "، امشب (جمعه شب) به ايرنا گفت : کليه دامداريهاى منطقه نيز بين ۵۰ تا۸۰ درصد خسارت ديده است . وى افزود : در اين بخش ، بر اثر زمين لرزه ،۱۰ نفر مجروح شده اند و خوشبختانه تاکنون کسي جان خود را از دست نداده است . بخشدار بلده ، اضافه کرد : مخابرات اين بخش دچار اختلال شده و ريزش کوه همچنان ادامه دارد و برخي راه هاى منطقه بسته شده است . وى گفت : گروه هاى امدادى به مناطق آسيب ديده اعزام شده است . "معصوم معصومي " معاون فرماندارى نور نيز گفت : زمين لرزه در بخش بلده اين شهرستان که مرکز زمين لرزه امروز است ، تلفات جاني نداشته است . وى افزود : ريزش کوه در جاده هاى کوهستاني همچنان ادامه دارد. وى اضافه کرد : بر اثر زمين لرزه ، هفت نفر که مشغول کار بودند، از روى داربست افتادند و مجروح شدند. معاون فرماندار نور گفت : ستاد حوادث غير مترقبه و کليه دستگاه هاى ادارى و امدادرساني شهرستان ضمن امداد رساني به مناطق زلزله زده ، در آماده باش به سر مي برند. وى کشته شدن پنج نفر در يک حادثه رانندگي در اين شهرستان در عصر امروز را تاييد کرد. گفته مي شود که اين حادثه همزمان با زلزله و بر اثر لرزش زمين بوقوع پيوسته است . زمين لرزه اى به شدت ۵ / ۵ ريشتر ساعت ۱۸ و هشت دقيقه امروز بخش وسيعي از شمال کشور را لرزاند. موسسه ژئوفيزيک دانشگاه تهران ، مرکز اين زمين لرزه را منطقه بلده شهرستان نور اعلام کرده است .

MrMohi

Active Member
خيابانهاي تهران مملو از جمعيت امشب كه از سر كار به منزل باز ميگشتم حدود يكساعت و نيم در ترافيك و راه بندان گير كردم و الان كه ساعت حدود 15 : 11 شب است خود را به منزل رساندم . نكته جالبي كه بايد به آن اشاره كنم اين است تعداد زيادي از بسيجيها به خيابانها آمده و با كساني كه شروع به بوغ زدنهاي ممتد و در يكجا جمع ميشوند برخورد ميكنند و خودم شاهد درگيري آنها با تعدادي از جوانان بودم كه با باتوم به جان آنها افتاده بودند . خلاصه اينكه ما تا لحظاتي ديگر همراه با خانواده خود از ترس زلزله بعدي تهران را به مقصد شيراز ترك خواهيم كرد چون واقعا با حادثه تلخ بم واقعا خواب به چشمانمان نخواهد آمد . ----------------------------------------- طع شدن ارتباط تلفني با اکثر نقاط کشور بعد از وقوع زمين لرزه امروز در ساعت17.30 که خبر وقوع زمين لرزه نسبتا شديد را از شبکه خبر شنيديم جهت اطلاع از خانواده و بستگان شروع به شماره گيري کرديم ولي متاسفانه تا الان که ساعت 23.00 ميباشد موفق به برقراري ارتباط با شهرهاي تهران-تبريز-قزوين-زنجان نشده ايم با تماسهايي که با مرکز تلفن هلند گرفتيم اين مشکل ارتباط را از طرف ايران و مخابرات ايران اعلام نمودند اميد به اينکه اين مشکل سريعا حل شود تا خانواده هاي که در خارج از کشور زندگي ميکنند بتوانند با اقوام و دوستان خود تماس گرفته و از شدت نگراني و وحشت حاصله از اين زمين لرزه در آيند. ---------------------------------------- راه بندان در عوارضي ورودي بزرگراه تهران _قم تماسي كه حدود 10 دقيقه پيش از طريق گوشي همراه با پدر و مادرم كه در حال رفتن به شهرستان هستند ( از ترس زلزله )داشتم حدود يكساعت در قسمت عوارضي ورودي بزرگراه نهران _ قم در ترافيك سنگيني كه خودشان توصيف كردند مانده اند . اميد است كه مسئولين زيربط تمهيداتي بينديشند .

black-die

Active Member
من تو اتاقم پاي كامپيوتر بودم و تا خواستم بيام يه سر به فروم بزنم ديدم صندليم مثل اين تشكهاي بادي همراه با سقف داره بالا پايين ميره :lol:

اولش كلي ذوقمرگ شدم ... ولي بعدش كه ديدم مهمونا دارن ميدون طرف اتاق من كه برن زير 4 چوب فهميدم كه جديه :oops:

يه چند تا شيشه هم اين اطراف ريخت پايين ... مردومم كه از ترس را افتادن تو خيابونا تا الان كه من دارم اينجا مينويسم صداشون از بيرون مياد :!:
تلفون اين طرف هم كاملا ريخت به هم ( غرب تهران ) ... بعد از 45 دقيقه بعد از زلزله تونستم بيام اينترنت ...

ايران جان ما هم يه چند تا فاميل تو چالوس داريم :cry: ... هرچي زنگ زديم كسي برنميداشت ... اون طرفا چند نفر مردن ؟‌ :cry:

MrMohi

Active Member
انستيتوي زئوفيزيک و رصدخانه استراسبورگ فرانسه طي گزارشي اعلام کرد در منطقه البرز مرکزي گسلهاي فراواني وجود دارد که مشغول فعاليت هستند. زلزله اي که روز جمعه به وقوع پيوست مربوط به گسلهاي فعال شمال تهران بوده است. طول و عرض جغرافيائي زلزله دقيقا 36 درجه و 27 دقيقه شمالي و 51 درجه و 57 دقيقه شرقي است. عمق زلزله , 26.1 کيلومتري زمين بوده و فاصله مستقيم ان با تهران 69 کيلومتر است.

MrMohi

Active Member
مطالب خوانندگان پيک ايران در خصوص زلزله امروز

زلزله در منطقه 5 برج بلند 25 طبقه ارمان در باغ فيض
برج ضد زلزله ارمان که بنا به گفته مسيولان سازنده تا 8 ريشتر مقاوم بوده و هست به شدت لرزيد و ترک خورد و مردم سراسيمه حتي با لباس زير به حياط و خيابان يورش بردند در اثر برخورد 1دستگاه رنو5 به رانندگي 1خانم در جلو ي امام زاده در باغ فيض با 2 موتور سوار موتور سوران مجروح شدند اين برج ما که ضد زلزله داشت خراب ميشد تکان به حدي بود که حتي قادر به فرار نبوديم و اسانسور از کار افتاده و خطوط موبايل هم تلفن عمومي از کار افتاده بود. ------------------------------------------------------- ازدهام و راهبندان در شهرک غرب زمين لرزه يا پس لرزه هائی که امروز عصر در منطقه ما ( شهرک غرب ) به وقوع پيوست باعث شد که با خانواده خود به خيابان برويم . در خيابانهی شهک غرب راه بندان ايجاد شده و مردم به خيابانها هجوم آورده اند در بعضی از نقاط اتومبيل شروع به بوق زدن ممتد کردند و دقيقا مانند اعتراضات مردمی در سال گذشته شده .

black-die

Active Member
مستر جان اين برج ارمان پايين خونه ماست ... منم يه چيزايي شنيدم ولي وقت نكردم برم ببينم ...

MrMohi

Active Member
تو این شرایط بهتره دور و بره ساختمون های بلند و برجها نباشید ... چون اگه تو همون لحظه زلزله بگیره (شانسه دیگه یهو دیدی همون موقع که داشتی اون دورو برا چرخ میزدی گرفت ! ... البته خدا نکنه ...) با آوار شدن و نشست کردن برجها و ساختمونهای بلند تا شعاع زیادی رو تخریب میکنه ... اصلا همین ریختن برجها 10-12 ریشتر موج زلزله ایجاد میکنه ... خوب اگه تو اون لحظه 1 نفر اون دورو برا باشه احتمال زنده موندنش خیلی خیلی کمه ...

MrMohi

Active Member
iman_flash گفت:
موقع زلزله ملت عين مورو ملخ ريختن تو خيابونا... اين خانوما هم كه با خيال راحت با تاپ و شلوارك اومدن بيرون و جالب اينجاست كه تا يكي 2 ساعت پس از زلزله همه همينطوري بيرون موندن...

شمام الان اونجا داری عشق و صفا میکنی دیگه ... اینم یکی از خوبیهای زلزله ست دیگه ... محله مام همین جوری بلکم بدتر بود ... یه سری خانوما که چه عرض کنم
:oops:
با یه وضعیتی اومده بودن بیرون ... نمیتونم توصیف کنم ... میترسم بخاطر مسائل اخلاقی تاپیکو ببندن ...
فقط بگم 3 تا از دخترهای همسایه که از قضا موقع زلزله در استخر و جکوزی تشریف داشتن با مایو تشریف آوردن بیرون خونه ... فقط یه حوله رو دوششون بود که تا نصف بالا تنشون رو پوشونده بود ... بعدش هم یکسری پسرای محل غش کردن و رفتن تو کما ... بقیه خانوما هم از اینا کم نداشتن ... این زلزله هم بدجوری ملتو از خونه هاشون میکشه بیرونا ...
8O 8O 8O

MrMohi

Active Member
گزارشگر تلويزيون سي ان ان از تهران گفت امواج زلزله اي که در شمال ايران به وقوع پيوست و باعث شکستن شيشه هاي خانه ها در تهران گرديد با خسارات و تلفات زيادي همراه است. برخي روستاها در استانهاي قزوين و مازندران بطور کامل ويران شده اند. زمين لرزه روز جمعه تا کنون 16 پس لرزه نيز داشته است که بيش از پيش باعث نگراني و وحشت ساکنان اين مناطق شده است. خبرگزاري رويتر نيز به نقل از مرکز زلزله نگاري امريکا اعلام کرد قدرت زلزله امروز در شمال ايران 6.2 ريشتر بوده است. قدرت زلزله فاجعه بار بم نيز همين ميزان بود.

Iran_mamp_z.jpg

black-die

Active Member
MrMohi گفت:
iman_flash گفت:
موقع زلزله ملت عين مورو ملخ ريختن تو خيابونا... اين خانوما هم كه با خيال راحت با تاپ و شلوارك اومدن بيرون و جالب اينجاست كه تا يكي 2 ساعت پس از زلزله همه همينطوري بيرون موندن...

شمام الان اونجا داری عشق و صفا میکنی دیگه ... اینم یکی از خوبیهای زلزله ست دیگه ... محله مام همین جوری بلکم بدتر بود ... یه سری خانوما که چه عرض کنم
با یه وضعیتی اومده بودن بیرون ... نمیتونم توصیف کنم ... میترسم بخاطر مسائل اخلاقی تاپیکو ببندن ...
فقط بگم 3 تا از دخترهای همسایه که از قضا موقع زلزله در استخر و جکوزی تشریف داشتن با مایو تشریف آوردن بیرون خونه ... فقط یه حوله رو دوششون بود که تا نصف بالا تنشون رو پوشونده بود ... بعدش هم یکسری پسرای محل غش کردن و رفتن تو کما ... بقیه خانوما هم از اینا کم نداشتن ... این زلزله هم بدجوری ملتو از خونه هاشون میکشه بیرونا ...
8O 8O 8O

اقا بگو محلتون كجاست كه سره زلزله بعدي 3سوت خودمو برسونم :wink: (‌ شوخو بود براي تقويت روحيه :lol: :lol: )‌
ابته اگه بگي شايد اومدما :twisted: :oops: :wink:

rahincom

Member
من كه موقع زلزله پاي كامپيوتر نشسته بودم. هيچ كاري هم نكردم

نه اومدم بيرون نه ... فقط مانيتور و كيس رو گرفتم يه وقت رو زمين نيفتن :wink:

من نمي دونم شما ها چرا به خودتون زحمت داديد اومديد بيرون خونه !!! آخه اگه كسي قسمتش باشه كه بميره بياد بيرون خونه نمي ميره 8O

iRWEBDES

Active Member
منم وقتي زلزله اومد ؛ تازه از خواب بيدار شده بودم و بعد از زلزله رفتم تو كوچه با مادر و برادر و زن برادرم ؛ اونا نشستن ما هم به بر بچ يه بسكتبال زديم !
بعد با ماشين رفتيم شهرك و سعادت آباد رو بالا پايين كرديم ...
شب ساعت 1:30 اومدم محل و همين الآن اومدم خونه ...
شب رو نخوابيدم دارم ميميرم از خواب ...
ما بريم بخوابيم ...
خداحافظ ...
اگه زلزله اومد و مرديم حلالمون كنيد ...

ghasedak_

Member
black-die گفت:
MrMohi گفت:
iman_flash گفت:

8O 8O 8O

اقا بگو محلتون كجاست كه سره زلزله بعدي 3سوت خودمو برسونم :wink: (‌ شوخو بود براي تقويت روحيه :lol: :lol: )‌

آقا همين كارا رو مي كنين ديگه كه زلزله مياد :wink:

black-die

Active Member
ghasedak_ گفت:
black-die گفت:
MrMohi گفت:
iman_flash گفت:

8O 8O 8O

آقا همين كارا رو مي كنين ديگه كه زلزله مياد :wink:

آره داداش اين زلزله كه اومد تقصير ما بوده حتما :wink:

Pooriya_Online

Active Member
MrMohi گفت:
iman_flash گفت:

8O 8O 8O

عجب عشق و حالي كردي اون وسط تو. بابا ايول :lol: :wink:

محله ما (تهران پارس) هم بدتر از همه جا. انگار منتظر بودن زلزله بشه... :oops: :lol:

ولي به دليلي كه موهي جون گفت از گفتن جزپيات معذورم :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا