زخمی کردن شیشه مانیتور

hamidahmadi

Active Member
با سلام ،
مانیتور سامسونگی را که هنوز از خریدن آن یک ساعت هم نمی گذشت با انداختن کیس بر روی شیشه آن زخمی کردم آن هم یک زخم بزرگ. از همسایه امان که تعمیرگاه ماشین داشت پولیش گرفتم و بر روی آن کشیدم شد مثل روز اولش. حال سئوال من این است آیا بعد از مدتی زخم شیشه مانیتور من دوباره هویدا می شود ؟ یکی از بچه ها گفت پولیش بعد از یک مدت کدر میشود آیا این درست است؟ آیا شما راه حل دیگری پیشنهاد می کنید.
با تشکر منتظر راهنمائی شما هستم.

the_king

مدیرکل انجمن
دقیقا قسمت شیشه ای جلوی مانیتور را خش انداختید؟ از این جهت می پرسم که ضریب سختی شیشه حدود 5.5 است
و احتمالا بیشتر از آنکه ناحیه خراش را هموار کرده باشید آنرا با لایه ای از فیلم محافظ درون پولیش پر کرده اید.

کیس های کامپیوتر اصولا آلیاژی از آلومینیوم هستند که خودش به تنهایی یک ضریب سختی 2.75 دارد که قادر به خراش
روی شیشه نیست. البته اکسید آلومینیوم با ضریب سختی 9 از عهده اینکار بر می آید ولی به گمانم لایه اکسید موجود روی
کیس به آن اندازه ضخامت ندارد که برای این منظور کافی باشد.
بی جهت نیست که شیشه را با الماس (ضریب سختی 10) برش می دهند.

به هر حال اگر صفحه جلوی مانیتور به سختی شیشه است مطمئن باشید که خراش را حقیقتا از بین نبرده اید و به مرور
پدیدار خواهد شد. پولیش اتومبیل برای برطرف کردن موقتی خش های روی شیشه صرفا از آن جهت موثر است که شکاف های
ریز را با لایه فیلم شفاف خود پر می کند.

hamidahmadi

Active Member
با تشکر از پاسخ شما
من شنیده ام که بر روی مانیتور ال سی دی لایه ای وجود دارد که باعث می شود چشم اذیت نشود آیا ممکن است همین لایه خش افتاده باشد و با کشیدن پولیش کاملا" برطرف شده باشد؟

the_king

مدیرکل انجمن
اگر یک لایه پلاستیکی (یا هر جنس دیگری که به سختی شیشه نیست) روی صفحه مانیتور وجود دارد بله،
پولیش اتومبیل روی پلاستیک خیلی خوب جواب می دهد. من شخصا خراش های روی صفحه نمایش موبایل
و ساعتم رو با پولیش نرم اتومبیل پاک می کنم.

gilanema

New Member
باخمير دندان نمشه درست كرد؟اسيد فلئورودريكhf حلال شيشه يه لايه از روش برداشت؟

the_king

مدیرکل انجمن
باخمير دندان نمشه درست كرد؟اسيد فلئورودريكhf حلال شيشه يه لايه از روش برداشت؟

خمیر دندون مثل یک سمباده خیلی نرم عمل می کنه، در مورد شیشه که اصلا کارایی نداره چون شیشه سخت تر از اونه
که خمیردندون بتونه روش اثر بذاره.
در مورد پلاستیک موثره ولی چون فقط عمل سایش رو انجام میده و لایه پر کننده ای نداره، اندکی باعث مات شدن سطح
پلاستیک خواهد شد.

اسید که اصلا قابل استفاده نیست، حالا هر اسیدی که می خواد باشه چه قوی و چه ضعیف، در بهترین وضعیت ممکن،
یک چاله زشت و بد ترکیب روی سطح بوجود میاد که دیگه درست بشو نیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا