رکورد سرعت اينترنت شکسته شد

16 اسفند 81 - بي بي سي - دانشمندان توانسته اند با انتقال 7/6 گيگابايت اطلاعات از فاصله 10987 کيلومتری يعنی از "سانی ويل" در آمريکا تا آمستردام در هلند، رکورد جابه جايی داده ها در اينترنت را بشکنند.
جا به جايی اين اطلاعات که از نظر حجم معادل دو فيلم بلند با کيفيت دی وی دی بود با سرعت 923 مگابيت در ثانيه يا 3500 برابر بيشتر از سرعت ارتباط های سريع خانگی (broadband) انجام شد.
خود ارتباط سريع خانگی حدود ده برابر ارتباط معمولی به طريق "dial up" سرعت دارد.
"لس کوترل"، از شرکت خدمات رايانه ای "مرکز شتاب دهنده خطی استانفورد" با اشاره به کاربردهای بالقوه اين سيستم، به عنوان نمونه گفت که پزشکانی که بخواهند از مکان های مختلف در مورد آنژيوگرافی عروق قلبی يک بيمار و راه های درمان وی گفتگو کنند، و يا در صورت بروز يک فاجعه کارشناسانی که بخواهند در مورد برنامه های کمک رسانی به تبادل اطلاعات بپردازند، می توانند از اين سيستم استفاده کنند.

نسل آينده
اين اطلاعات از طريق شبکه اينترنت 2 منتقل شد. اين شبکه توسط کنسرسيومی از 200 دانشگاه که با هم برای طراحی و اجرای اينترنت نسل آينده تلاش می کنند، اداره می شود.
اين دانشگاه ها در صدد ايجاد ارتباط و خدمات رسانی به موسسه های تحقيقاتی و آموزشی از طريق جا به جايی اطلاعات با سرعت بسيار بالا هستند، يعنی سرعتی که امکان انتقال صدها مگابايت اطلاعات را به صورت فوری بدهد.
يک استاد دانشگاه و از دست اندرکاران اين پروژه گفت که هم اکنون آزمايش هايی در مورد ذخيره اطلاعات درحد پتابايت (واحد اندازه گيری اطلاعات معادل يک ميليون گيگابايت) در دست انجام است و انتظار داريم که اين ميزان تا دهه آينده 1000 برابر شود.
در جريان اين تحقيقات شرکت مرکز شتاب دهنده خطی استانفورد بزرگترين پايگاه اطلاعاتی شناخته شده را که هر روز معادل يک ترابايت (1000 گيگابايت) بر حجم آن افزوده می شود، ايجاد کرده است.

hoom

Active Member
سلام

خيلي جالبه. البته من در محل كارم سرعت 2,5Gb دارم يعني ميتونم يه فايل 2.5 مگي رو در عرض يه ثانيه داونلود كنم. بازم بد نيست. نه؟

ارادتمند

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا شووووخي ميكني !!!!!!!!!!!!!!!! ااااااا دو و نيم مگابايت در ثانيه !!!! :ذوق: :ذوق: :ذوق: بابا ما فكرشو هم نميتونيم بكنيممممم!!! :roll:

شما تو ايران زندگي ميكنيد؟؟!!!!!!!! :ذوق: :چشم چي:

مجيد

shahrokh_xp

Active Member
نه اين شوخي نيست چون اينترنت محل كار من هم داراي سرعت 2 مگ در ثانيه است. :D

hoom

Active Member
سلام

آره باور كن. 8) البته من از خونه هم با سرعت 170 كيلوبايت در ثانيه فايل داونلود ميكنم. :D

golden

Member
آره!!!!!!!

منم يه جاهايي ديدم كه از طريق Dish به اينترنت وصل ميشن و سرعتشون زياده اما جناب آقاي poom شما چطوري توي خونه 170 kb/sec دانلود مي كنيد؟ تو خونه Dish داري؟ 8O

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا پس حتما از DSLي Liesd Lineي Dishي Mishي :wink: استفاده ميكنيد اره؟!

كيفيتش خوبه؟

قيمتاش چطوره؟!

مجيد

hoom

Active Member
من DSL 1500 دارم كه باهاش فيلم هم ميارم پايين. البته با ديش ميشه سرعت 4000 داشت (اينطوري ميگن)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا قيمتاش چطوريه؟! به صرفه هستش؟!

مرسي
مجيد

hoom

Active Member
سلام

آره. خيلي بصرفه. الان خيليها اين سيستم رو دارن. 100€ اولش ميدي كه سيستم رو راه بندازن. DSL Modem رو هم خودشون ميدن. فقط اگر مودم BlueTooth و رابطش به كامپيوتر رو بخواهي بايد 50 € بدي. ماهي 35 € هم حق اشتراك ماهيانه داره. بعدش تصميم ميگيري كه دقيقه‌اي ميخواي، مگابايتي ميخواي يا Flatrate. كه باحالترينش FlatRate هستش كه با ماهي 25€ ميتوني هرچي خواستي با سرعت توپ بري توي اينترنت. البته ميگن سال ديگه UMTC مياد كه سرعتش 8000 هستش ولي از الان تمام موبايلها اين سيستم رو دارن كه بتوني بعدا با موبايلت فيلم تماشا كني.

قربانت

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

بهههه.. شما ايران نيستيد :( من فكر كردم تو ايران هستيد و DSL استفاده ميكنيد :cry:

اونجا كه بابا نونتون توي روغنه :wink: با اينترنتاش حال ميكنيد نه مثل ما كه ميخوام يك فايل 1 مگي رو دانلود كنيم بايد يك ربع صبر كنيم :cry:
كسي توي ايران از اين امكانات استفاده ميكنه؟! ميشه بگه شرايطش چجوريه ....؟!

مجيد

ali_shafiey

New Member
سلام
من كه شنيدم نو تهران DSL می دن ! :wink:

ولی من که قزوین زندگی می کنم در خونه تقریبا 4 kb ثانیه ای رسیو داره :cry:

البته اگه دیش بگیری خیلی فرق می کنه 8O

saman_sweden

Active Member
Re: جواب

سلام

منم اظهار وجود کنم آقا فیبر نوری از همه بهتره سرعتشم باحاله سرعت حدود 10000

bagher

Member
جواب

الان كه تو ايران هستيد از امسال خرج تلفن در صبح 3 برابر شده ديگه فيبرنوري بياد معلوم نيست حتما 10 برابر مي شود.

سلام، اينجا توي كانادا شركت بل خط اينترنت DSL مي‌ده كه اصلاً خط تلفن ديگه اشغال نمي‌شه. سرعتش هم 1گيگ در ثانيه و 128مگابيت در ثانيه داره كه اوليش ماهي 45دلار و دومي ماهي 25 دلاره.

تازه جديدن يكي اومد خونه‌ي ما و براي دو ماه اول نصبش كرد و گفت اگه خوشتون اومد از ماه سوم پول بدين.

gootik

Member
salam
manam yechizi begam
aghaye dodo... sherkate TELUS va SHAW ham in khadamato midan va arzoon tar

age az shaw ham tv begirin ham internet cable internet e HIGH SPEED(manzooram 1g/s) ro mide 35 dollar

:wink:

bigharar4

Member
سلام

dodo جان

اولا که اینا فقط تو کانادا نیست عزیز جان

بعدم اگه کار اینتر نت+ اپلود زیاد داری با اجازه bell canada پول اضافه ازت میگیره.

قیمت هم بخوای والا خیلی ها ارزونترن از جمله اونای که دوستان قبل از من کفتن + primus $ rogers .

ولی یه چیزی دا بگم و اون اینکه با اینکه اینجا سرعت اینترنت بالاتره اما من تا ایران بودم غیر از دردسر سرعت دیگه مشکلی نداشتم هزینه اینتر نت هم تو همین مایه ها بود پس اگه ممکنه دوست عزیز همیشه نگیم مرغ همسایه غاز .
قربانت >>ببخشید قصد ناراحت کردن نداشتم.

سام عليك دوستان!

خوب فرق ROGERS و ‌BELL يك مقدار زياده. مثلاً اگه توي يك محله باشين كه همه از ROGERS (و هر سرويس كابلي شبيه به اون)‌استفاده كنن اونوقت سرعت خط به اندازه‌ي DIAL-UP كند خواهد شد. اون يكي سرويس هم كه گفتين فكر كنم مال غرب كانادا باشه نه شرق. توي اونتاريو كه ما نداريم.

بيقرار جونم! من كه چيزي در مورد همسايه و مرغش نگفتم. ولي آدم هم كه نبايد چشمش رو روي واقعيتا ببنده كه. توي ايران بودجه‌ي توسعه‌ي خدمات مخابراتي خرج خريد نرم‌افزار براي فيلتر كردن مي‌شه ولي اينجا همه‌چيز سرمايه‌داري و رقابتيه و مجبودن با كمترين هزينه بهترين خدمت رو ارايه بدن. يعني اگه بل يك كم سرويسش بد باشه همه مي‌رن سراغ يكي ديگه.

جدیدترین ارسال ها

بالا