سلام دوستان گلم :rose: دوس ندارم زياد حرف بزنم ممنون.منتظر نظراتتون هستم
GsGraphic Well-Known Member Dec 10, 2010 #1 سلام دوستان گلم دوس ندارم زياد حرف بزنم ممنون.منتظر نظراتتون هستم پیوست ها packaging.jpg 578.6 کیلوبایت · بازدیدها: 54
Mj Well-Known Member Dec 10, 2010 #3 بسیار شیک و عالی کار کردی چه صورتیه با حالی جای Mandana خالی...!
Alireza Saeedi Active Member Dec 10, 2010 #4 خیلی خوب کار کردی داداشی !! ولی به نظرم با توچه به اینکه لوگوش فوق العاده عالیه !! و من خیلیییی دوسش دارم !! نسبت به لوگو کمی ضعیف کار شده !! :دی
خیلی خوب کار کردی داداشی !! ولی به نظرم با توچه به اینکه لوگوش فوق العاده عالیه !! و من خیلیییی دوسش دارم !! نسبت به لوگو کمی ضعیف کار شده !! :دی
G.E.E.k Member Dec 12, 2010 #8 خیلی خوبه! توی گرادینت سیاه و صورتی اولی زیاد جالب نیست ! سفید و با رفلکشن لوگو کار میکردی هم میتونست جالب باشه. خسته نباشی. موفق تر باشی
خیلی خوبه! توی گرادینت سیاه و صورتی اولی زیاد جالب نیست ! سفید و با رفلکشن لوگو کار میکردی هم میتونست جالب باشه. خسته نباشی. موفق تر باشی
shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Dec 13, 2010 #11 کار از نظر قشنگی و نما خیلی خوب شده . اما اون دایره های کوچیک توی طرح که حالت نورانی دارند توی چاپ ممکن اذیت بکن. رنگ مشکی را هم که اگه 100.100.100.100 گرفته باشی خیلی هم خوبه .
کار از نظر قشنگی و نما خیلی خوب شده . اما اون دایره های کوچیک توی طرح که حالت نورانی دارند توی چاپ ممکن اذیت بکن. رنگ مشکی را هم که اگه 100.100.100.100 گرفته باشی خیلی هم خوبه .