روش کرک کردن وی ری؟!!!

taghi abbas

Well-Known Member
سلام دوستان من میخواستم بدونم که Vray_1.5_SP1_final_32bit رو چجوری باید کرک کنم ؟ کرک میکنم ولی نمیتونه اینتیالیزش کنه و می نویسه intialize failed

abbasi_0912

Active Member
دوست عزیز این نسخه وی ری فکر کنم برای انسان های اولیه بوده الان قرن جدید هست دیگه کارایی نداره
ورژن مکست چی هست؟
اگر اصرار داری که از همین نسخه وی ری استفاده کنی چند تا عکس از مراحل نصب و کرک بزار
تا جایی که یادمه توی ورژن های Vray 1.5 sp1 فقط با کپی کردن فایل داخل پوشه پلاگین وی ری کرک نمیشه یکم متفاوت تر کرک میشه
باید عکس از مراحل نصب و محتویاد داخل پوشه کرک وی ری بزاری تا بتونیم بهتر کمک کنیم

taghi abbas

Well-Known Member
خب اینم عکس ها تا یه جاهای نصب به ترتیب.توی عکس پنجم باید کدوم گزینه رو بزنم؟مکس 2010 دارم

پیوست ها

• vray 1.JPG
    vray 1.JPG
    80.7 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • vray 2.JPG
    vray 2.JPG
    74.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • vray 3.JPG
    vray 3.JPG
    102.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • vray 4.JPG
    vray 4.JPG
    125.7 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • vray 5.JPG
    vray 5.JPG
    87.8 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

abbasi_0912

Active Member
فایل های
cgauth90.dll
vray90.dll
باید توی خود پوشه مکس کپی بشند

و فایل
vrender90.dlr
توی پوشه پلاگین مکس باید کپی بشه

اول این که یادت باشه حتما جای فایل قبلی جایگزین بشه چون همچین فایل هایی توی پوشه پلاگین و پوشه مکس هست که اونها کرک نشده و این فایل ها کرک شده باید جای اونها کپی بشه

نهایتا میتونی هر سه تا فایل رو یک بار توی پوشه اصلی خود مکس یک بار هم توی پوشه پلاگین کپی کنی
مشکلی پیش نمیاد

اگر باز هم مشکلی بود به خاطر این هست که این کرک شما مشکل داره و خوب کرک نشده

البته با این ویندوزی که داری بهتره از vray 1.5 sp4 یا vray 1.5 sp5 استفاده کنی
همین ورژن هم خوبه مهم اینه که بتونی ازش به نحو احسند استفاده کنی

موفق باشی

taghi abbas

Well-Known Member
واقعا دستتون درد نکنه بعد عکس پنجم رو چه باید بکنم؟ یعنی این رو نصب کنم یا نه؟ کدوما رو باید بزنم؟ ممنون

.:BehzAd:.

Active Member
این ورژن خیلی قدیمی شده ورژن های جدید هم راحتر کرک میشن هم بهتر شدن نور جدید v-ray rt متریال جدید از من میشنوی از ورژن 2 به بعد یکی رو انتخاب کن و نصب کن

taghi abbas

Well-Known Member
ممنون از همگی من فقط برای آموزش میخوام کار کنم برای کار اصلی از ورژن جدید استفاده میکنم.

taghi abbas

Well-Known Member
ببخشید دوباره یه سؤال دیگه دارم.اگه وی ری کرک شده باشه به درستی ، باید تو لیست renderer موجود باشه دیگه درسته؟

abbasi_0912

Active Member
چه کرک شده باشه چه نشده باشه اضافه میشه
شما یک قوری بزار تو صحنه موتور رندر رو بزار روی وی ری و بزن رندر
اگر اخطار لایسنس داد که کرک نشده، اگر رندر گرفت اما توی رندر واتر مارک گذاشت خوب نسخه دمو هست

taghi abbas

Well-Known Member
باز هم اول بالا اومدن مکس intialize failed میده و توی سربرگ renderer چیزی به اسم وی ری موجود نیست mental ray و vue renderer هست که روی vue هم که میذارم رندر نمیگیره.حالا نسخه ی 2 وی ری رو دارم دانلود میکنم امیدوارم این یکی خوب باشه.بعد چجوری باید رو vray بذارم ؟ از راه همین renderer ؟ یا یه جای دیگه است؟

آخرین ویرایش:
شما از اول 2 رو دانلود می کردی
کرکش که خیلی ساده و سریع هست و f10 رو می زنی و وی ری رو انتخاب میکنی

جدیدترین ارسال ها

بالا