روش فارسي كردن قالب وي بولتين به طور كامل رو نياز دارم لطفا يه نفر واسم توضيح بده ... مرسي :)
H hossein32 Member Sep 12, 2005 #1 روش فارسي كردن قالب وي بولتين به طور كامل رو نياز دارم لطفا يه نفر واسم توضيح بده ... مرسي
H hossein32 Member Sep 13, 2005 #3 منظورت فايل فارسي سازه يا اينكه بايد تو templat ها هم دستكاري كنم ؟
payamix Member Sep 13, 2005 #4 فارسی کردن به طور کامل شاید یکی دو ماه وقت بگیره. اگر فارسی ساز های کنونی رو 40% در نظر بگیریم بنده تا این لحظه 75% اون رو فارسی کردم. به محض تکمیل شدن به طور رایگان در اختیار همه قرار میدم.
فارسی کردن به طور کامل شاید یکی دو ماه وقت بگیره. اگر فارسی ساز های کنونی رو 40% در نظر بگیریم بنده تا این لحظه 75% اون رو فارسی کردم. به محض تکمیل شدن به طور رایگان در اختیار همه قرار میدم.
T tarooneh Member Sep 13, 2005 #5 payamix منظور حسین فارسی سازیه قالب بود فارسی سازی قالب رو حتی با زبان انگلیسی هم میشه انجام داد!
H hossein32 Member Sep 13, 2005 #6 لطفا روشش رو بگين چون مثلا عباراتي كه توي كدها قرار مي گيرن رو چطور ميشه از راست به چپ برد ؟
T tarooneh Member Sep 13, 2005 #7 فقط کافیه فایل زبان رو از قسمت setting به حالت right to left دربیاری