هیچ فرقی نداره!سلام
روش صحیح برنامه نویسی به چه شکلی هست؟
مثلا برای شرط ها از
PHP:<?php if($_post) echo "okay"; else echo "nokay"; ?>
استفاده بشه بهتره یا
???PHP:<?php if($_post) { echo "okay"; } else { echo "nokay"; } ?>
لطفا دلیلشم توضیح بدید
if(1==2){
echo "1==2";
}else{
echo "1==1";
}
موفق باشیمن اصلا اینو قبول ندارم!سلام،
روش های صحیح:
حافظه دچار مشکل نمیشه، ایمن تر هم هست.PHP:<?php if($_post): Echo("okay"); else: Echo("nokay"); endif; if($_post) { echo("okay"); } else { echo("nokay"); }; ?>
...
از link های پایین امضام هم می تونید استفاده کنید.
موفق باشید.
این تماماً حرف من حقیر نیست:ربطی به حافظه نداره!
ربطی به ایمنی هم نداره!!!!
php رو پروردگار خلق نکرده!!اگه مشکل داشت این قابلیتو نمیذاشتن!
اگه یه منبع هم برای اینا بگی دیگه کامله!!!!
قبول داشته باشید...
این تماماً حرف من حقیر نیست:
در زبانهای برنامه نویسی استاندارد(به غیر از vb و +a شاید delphi) وقتی شما دستوری رو می نویسید و اجرا می کنید، حافظه پایان اون دستور رو ; یا همون نقطه ویرگول می دونه و یکی از ریز دلایلی که باعث شد استاندارد معرفی بشن همینه.
عدم رعایتش باعث: کندی در پردازش، آسیب پذیری، سردرگمی در بررسی اولیه صحت دستورات، اشغال فضای حافظه(غیر قابل تخلیه)، بروز خطا(در نرم افزارهای سنگین) و از این قبیل هستش!
...
Php رو پروردگار خلق نکرده!!
یک گروه که به c و unix/linux مسلط هستن:
Mysql_connect مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن(حلش هم نمی کنن).
@ مشکل سرعت داره، ولی گذاشتن(حلش هم نمی کنن).
Var مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن(بوده و حذف نشده).
Register_globals مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن.
Class مشکل clone داره، ولی حل نشده.
Http_referer مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن(حلش هم نمی کنن).
Http_useragent مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن(حلش هم نمی کنن).
Globals مشکل امنیتی و حافظه بوجود میاره، ولی گذاشتن.
Query sql بدون ` و ; مشکل امنیتی داره، ولی اجرا میشه و گذاشتن.
Include مشکل امنیتی داره(به هیچ وجه نباید استفاده بشه)، ولی گذاشتن.
Include_once مشکل امنیتی و سرعت داره(به هیچ وجه نباید استفاده بشه)، ولی گذاشتن.
...
و 1000 تای دیگه...
موفق باشید.

اینجا یه منبع تایید شده است که روش های صحیح کد نویسی رو گفته : http://www.dagbladet.no/development/phpcodingstandard/#importantphp رو پروردگار خلق نکرده!!
یک گروه که به C و Unix/Linux مسلط هستن:
mysql_connect مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن(حلش هم نمی کنن).
Var مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن(بوده و حذف نشده).
Register_Globals مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن.
Class مشکل Clone داره، ولی حل نشده.
HTTP_Referer مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن(حلش هم نمی کنن).
HTTP_UserAgent مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن(حلش هم نمی کنن).
Query SQL بدون ` و ; مشکل امنیتی داره، ولی اجرا میشه و گذاشتن.
Include_Once مشکل امنیتی و سرعت داره(به هیچ وجه نباید استفاده بشه)، ولی گذاشتن.
...
و 1000 تای دیگه...
موفق باشید.

چه ربطی داره؟عزیز شما برنامه نویسی نمی کنید؟ یا php نمی نویسید؟
دوست عزیز کل کل نمی کنیمدر ضمن به جای اینکه کل کل کنید چرا بقیه تاپیک هارو جواب نمیدین؟
گفتگو می کنیم و تردید هارو از بین می بریم...منابع: خودم، Microsoft, PEAR, کتابهای فناوری اطلاعات، کتابهای برنامه نویسی(C - JavaScript - PHP - CPP ...)، کتابهای الکترونیکی اصول برنامه نویسی، مقالات برلند، Tip/Trick های برنامه نویسی و...عدم رعایت ... باعث کندی در پردازش، آسیب پذیری، سردرگمی در بررسی اولیه صحت دستورات، اشغال فضای حافظه(غیر قابل تخلیه)، بروز خطا(در نرم افزارهای سنگین) و از این قبیل هستش!
همه اینها رو اثبات نمی کنم، اینجا انجمن Hacking نیست، ولی چند تاشو براتون باز می کنم:@ مشکل سرعت داره، ولی گذاشتن(حلش هم نمی کنن).
Register_Globals مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن.
HTTP_Referer مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن(حلش هم نمی کنن).
HTTP_UserAgent مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن(حلش هم نمی کنن).
Query SQL بدون ` و ; مشکل امنیتی داره، ولی اجرا میشه و گذاشتن.
Include_Once مشکل امنیتی و سرعت داره(به هیچ وجه نباید استفاده بشه)، ولی گذاشتن.
...
و 1000 تای دیگه...
$_Int_V1= 398472389463864378543853458398472389463864378543853458398472389463864378543853458398472389463864378543853458398472389463864378543853458;
$_Str_V1= ' \@/ \# $ < @ <\# $ @/ # $ < \@ #/ $ @ # $\ @ #/ $ @ # $ ,@ #\ $ /@ # $ @ \# $ /@ # $> @ # $ , @ /# $ @ # $ </ @ # $ @ # $ @> #/ $ @\ # $ ';
$_Str_V1.= htmlspecialchars(stripcslashes(trim(strtoupper(str_word_count(strip_tags(strtolower(str_repeat(htmlentities($_Str_V1 . $_Int_V1), 9999)))))))) . htmlspecialchars(stripcslashes(trim(strtoupper(str_word_count(strip_tags(strtolower(str_repeat(htmlentities($_Str_V1 . $_Int_V1), 9999))))))));
###################################################################
$_Int_V1= 398472389463864378543853458398472389463864378543853458398472389463864378543853458398472389463864378543853458398472389463864378543853458;
$_Str_V1= ' \@/ \# $ < @ <\# $ @/ # $ < \@ #/ $ @ # $\ @ #/ $ @ # $ ,@ #\ $ /@ # $ @ \# $ /@ # $> @ # $ , @ /# $ @ # $ </ @ # $ @ # $ @> #/ $ @\ # $ ';
$_Str_V1.= @htmlspecialchars(@stripcslashes(@trim(@strtoupper(@str_word_count(@strip_tags(@strtolower(@str_repeat(@htmlentities($_Str_V1 . $_Int_V1), 9999)))))))) . @htmlspecialchars(@stripcslashes(@trim(@strtoupper(@str_word_count(@strip_tags(@strtolower(@str_repeat(@htmlentities($_Str_V1 . $_Int_V1), 9999))))))));
فکر نمی کنم نیازی به اثبات داشته باشه.Register_Globals مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=114312lHTTP_Referer مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن(حلش هم نمی کنن).
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=114312lHTTP_UserAgent مشکل امنیتی داره، ولی گذاشتن(حلش هم نمی کنن).
Global مهمترین دلایلش:Globals مشکل امنیتی و حافظه بوجود میاره، ولی گذاشتن.
مهمترین دلیلش SQL injection(concatenation) هستش و Abort شدن در هنگام Debug!!Query SQL بدون ` و ; مشکل امنیتی داره، ولی اجرا میشه و گذاشتن.
در سیستم/سرور Log میشه! نبودش هم که...Include مشکل امنیتی داره(به هیچ وجه نباید استفاده بشه)، ولی گذاشتن.
در سیستم/سرور Log میشه! سرعت Load رو هم خیلی پایین میاره! نبودش هم که...Include_Once مشکل امنیتی و سرعت داره(به هیچ وجه نباید استفاده بشه)، ولی گذاشتن.
شما یک وبسایت، یک نرم افزار و... به من معرفی کنید که بطور 100% استاندارد باشه؟؟!! هم Client-side هم Server-side؟؟!!شما میگی include مشکل امنیتی داره اما خیلی ها ازش دارن استفاده می کنن و به مشکل امنیتی هم بر نخوردن !

طبیعیه عزیز... تو هیچ جا همچین چیزایی نمیگن! هیچ برنامه نویسی...!justpersian:
هیچ کدوم از منابع تایید شده ای(چه داخلی چه خارجی) اینا رو ندیده بودم...
Allahparast:
تو توسعه هم تاحالا من این چیزها رو نه دیدم و نه شنیدم...