روش ساخت دكمه‌هايي با مقياس نامنظم و نامريي!

mohsenshahbazi

Active Member
احتمالا يه سري Shape در رويداد OnrollOver گفته شده فلان متن نمايش داده بشه يا يه ديناميك تكست بوده كه متنش تغيير ميكرده تو هر RollOver

mosi20

Active Member
جون مسيح مارو گرفتي آخه اينكه يه كار پيش پا افتاده هستش هيچ كاري هم نداره بايه tellTarget و gotoAndPlay ساختيش و چند تا شيپ كه بيرنگ هستند

Alioffline

Member
واييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي
تو رو خدا اموزشش رو به ما بدييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييين مردم فوق العاده بود خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Masih

Well-Known Member
mosi20 گفت:
جون مسيح مارو گرفتي آخه اينكه يه كار پيش پا افتاده هستش هيچ كاري هم نداره بايه tellTarget و gotoAndPlay ساختيش و چند تا شيپ كه بيرنگ هستند
فكر كنم اگر به چندتا پست پايينتر نگاه كني ميبيني كه كساني هستن كه اين كار رو كه تو ساده و پيش‌پا افتاده تلقي ميكني بلد نيستن! پس بهتره به ديگروني هم كه بلد نيستن احترام بگذاريم.

اگر هم خيلي نگران حرفه‌اي بودن يا نبودنت هستي من شنبه يه كاري ميگذارم اينجا كه تو تا 6 ماه ديگه هم نميتوني درش بياري! سويش فقط اكشن اسكريپت يا افكت‌هاي حاضر و آماده‌اش نيست. هر وقت تونستي با 4 تا خط ساده يه آبجكت حرفه‌اي و سه بعدي بسازي ميتوني ادعا كني كه يه كم از سويش حاليته!

مسيح.

mohsenshahbazi

Active Member
Masih گفت:
mosi20 گفت:
فكر كنم اگر به چندتا پست پايينتر نگاه كني ميبيني كه كساني هستن كه اين كار رو كه تو ساده و پيش‌پا افتاده تلقي ميكني بلد نيستن! پس بهتره به ديگروني هم كه بلد نيستن احترام بگذاريم.

اگر هم خيلي نگران حرفه‌اي بودن يا نبودنت هستي من شنبه يه كاري ميگذارم اينجا كه تو تا 6 ماه ديگه هم نميتوني درش بياري! سويش فقط اكشن اسكريپت يا افكت‌هاي حاضر و آماده‌اش نيست. هر وقت تونستي با 4 تا خط ساده يه آبجكت حرفه‌اي و سه بعدي بسازي ميتوني ادعا كني كه يه كم از سويش حاليته!

مسيح.

البته من ادعاي حرفه اي بودن تو سويش رو ندارم ولي براي اين كه فعاليتمون تو اين انجمن زياد بشه اگه ميشه اين كارو بزارين فوق فوقش هيچكي نميتونه انجامش بده و اتفاقي هم نميفته
:mrgreen:

rahgouzar

Member
به به يكي پيدا شد كه ادعاي كاره حرفه اي ميكنه

كارتو بذار اينجا ببينيم واقعا حرفه اي هستي :!: :idea:

دلمون خوش شه
مسيـــــــــــــــــــــــــح جان!

mosi20

Active Member
Masih گفت:
mosi20 گفت:

مسيح.

من نميدونم چرا هر چي فكرشو ميكنم نميتونم بفهمم كجاي اين كار سخته ؟؟؟ يكي به من بگي كجاش سخته ؟؟
حالا مسيح جان دعوا نداريم كه شما اونكارتم بزار تا برات اونم آناليزش كنيم .
فكر كنم تمام سويش را خيلي خوب بلد شده باشم.

Masih

Well-Known Member
mosi20 گفت:
Masih گفت:
mosi20 گفت:

مسيح.

من نميدونم چرا هر چي فكرشو ميكنم نميتونم بفهمم كجاي اين كار سخته ؟؟؟ يكي به من بگي كجاش سخته ؟؟
حالا مسيح جان دعوا نداريم كه شما اونكارتم بزار تا برات اونم آناليزش كنيم .
فكر كنم تمام سويش را خيلي خوب بلد شده باشم.

يك حرفه‌اي هيچ وقت نميگه كه حرفه‌اي هست! اينو هميشه يادمون باشه.

مسيح.

mosi20

Active Member
ما كه ادعايي نداريم اونا كه اين تاپيكا را ميزنن ادعا دارن.

Masih

Well-Known Member
mosi20 گفت:
ما كه ادعايي نداريم اونا كه اين تاپيكا را ميزنن ادعا دارن.

اگر بيشتر دقت كني ميبيني من گفتم شما يك حرفه‌اي هستيد! نه اينكه خودم يك حرفه‌اي هستم! شايد هم حرفه‌اي‌ها احتياجي به دقت ندارن؟! :wink:

مسيح.

naeim_crack

Active Member
سلام
مي بينم كه كار داره به جا هاي باريك ميكشه .ببا جون بخيال شين دم مسح گرم واسه طراحي خيلي قشنگي كه انجام داده واقعا جالبه ممكنه اين كار باي خيلي ها آسون باشه ولي براي اونهاي كه تازه با سويش كار ميكنن ميتونه جالب باشه همين كه براي اين كار وقت گذاشته و مي خواد آموزش رو تو سايت بزاره ازش خيلي خيلي منون هستم و مخلص آقا محسن گل هم هستم كه خيلي كارش درسته

موفق باشيد

Alioffline

Member
مسييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييح بيا چند روز نبودم بيا ببين چطوري در 10 دقيقه ساختمش خواستين اموزش مي دم من حقير ولي اول شما هم راه خودتون رو بگين

جدیدترین ارسال ها

بالا