سلام
یه سوال قدیمی که هنوز برام مطرحه و الان مشکل ساز شده.
من برا انیمیشنمون و کاراکتر هاش میخوام دیتیل بذارم.
کسی که قراره برامون مورف و اسکین و ریگ کنه گفت باید حتما سبک باشه حداکثر 2 هزار پلی مثلا
(تو مکس میخوایم کار کنیم)
با ترکیب توپوگان و تری دی کوت یه مش سبک خوب گرفتم
برای مپ بیکینگ،توپوگان ارور اینولید جئومتری میزد. به تری دی کوت هم چندان اعتماد نداشتم.
بعد تو خود زیبراش از اپند اصلی و ریتوپو توی ساب تول و دیواید دادن به ریتوپو ازش پروجکت گفتم .
تنظیمات پرو.جکت رو تا آخر بردم شد شبیه اصلی...
بعد ازش تو همون زیبراش دیسپلیس و نرمال تانژانت آداپتیو گرفتم.
خب مپ ها بی مشکله ظاهرا.
فقط دیسپلیس اینقدر سنگین و بدقلقه نمیتونم ازش استفاده کنم.
به جای بامپ عادی انداختم خوبه اما کم زوره و دیتیل ها رو نشون نمیده چندان.
نرمال هم که رو لبه ها درز میندازه (تفاوت زاویه ای منظورمه)
. راهی که خوب و سریع باشه برای اصلاح نرمال ها سراغ دارین؟
به نظرم اومد یا رو لبه های مخفی درز بکشم یا مپ نرمال رو روی حجم روتوش کنم اما هر دو معایبی داره.
من با متریال گری بال میخوام رندر بگیرم که نرمال مپ رو 100 درصد عالی ساپورت میکنه. ولی الان گیر کردم.
میتونم نرمال رو شلوغ کنم که درزهاش کمی گم بشه. ولی به این راحتی ها تو سبکش نتیجه نمیده.
این دیتیل ها میتونه برجسته یا متنوع باشه. باید محتاطانه باشه یا اگه آزاد هم باشه مشکلی نیست. ...
اگه یه راهنمایی خفن کنین که بی نیاز بشم خیلی عالی میشه. البته هر نکته ای هم حتی میتونه تو سبک یابی کمکم کنه. میخوام یه کار جدید بزنیم اگه توفیق بشه .
اگر روشی یا پیشنهادی دارین ممنون میشم. کارم گیر کرده شاید لازم بشه سبک کارو عوض کنم.
یا علی
یه سوال قدیمی که هنوز برام مطرحه و الان مشکل ساز شده.

من برا انیمیشنمون و کاراکتر هاش میخوام دیتیل بذارم.

کسی که قراره برامون مورف و اسکین و ریگ کنه گفت باید حتما سبک باشه حداکثر 2 هزار پلی مثلا
(تو مکس میخوایم کار کنیم)
با ترکیب توپوگان و تری دی کوت یه مش سبک خوب گرفتم
برای مپ بیکینگ،توپوگان ارور اینولید جئومتری میزد. به تری دی کوت هم چندان اعتماد نداشتم.
بعد تو خود زیبراش از اپند اصلی و ریتوپو توی ساب تول و دیواید دادن به ریتوپو ازش پروجکت گفتم .
تنظیمات پرو.جکت رو تا آخر بردم شد شبیه اصلی...
بعد ازش تو همون زیبراش دیسپلیس و نرمال تانژانت آداپتیو گرفتم.
خب مپ ها بی مشکله ظاهرا.
فقط دیسپلیس اینقدر سنگین و بدقلقه نمیتونم ازش استفاده کنم.
به جای بامپ عادی انداختم خوبه اما کم زوره و دیتیل ها رو نشون نمیده چندان.

نرمال هم که رو لبه ها درز میندازه (تفاوت زاویه ای منظورمه)
. راهی که خوب و سریع باشه برای اصلاح نرمال ها سراغ دارین؟

به نظرم اومد یا رو لبه های مخفی درز بکشم یا مپ نرمال رو روی حجم روتوش کنم اما هر دو معایبی داره.

من با متریال گری بال میخوام رندر بگیرم که نرمال مپ رو 100 درصد عالی ساپورت میکنه. ولی الان گیر کردم.
میتونم نرمال رو شلوغ کنم که درزهاش کمی گم بشه. ولی به این راحتی ها تو سبکش نتیجه نمیده.
این دیتیل ها میتونه برجسته یا متنوع باشه. باید محتاطانه باشه یا اگه آزاد هم باشه مشکلی نیست. ...
اگه یه راهنمایی خفن کنین که بی نیاز بشم خیلی عالی میشه. البته هر نکته ای هم حتی میتونه تو سبک یابی کمکم کنه. میخوام یه کار جدید بزنیم اگه توفیق بشه .

اگر روشی یا پیشنهادی دارین ممنون میشم. کارم گیر کرده شاید لازم بشه سبک کارو عوض کنم.
یا علی