روتوش و میکاپ تصویر

hamid

Well-Known Member
با سلام به تمامی دوستان خیلی وقت بود کاری نزده بودم اصلا خیلی وقت بود فتوشاپ رو سیستمم نصب نبود زده بودیم تو کار 3D :دی
این یه نمونه کاره واسه یه اتلیه عکاسی ازم کاره پرتره و یه روتوش حرفه ای خواستن یه جورایی تلفیقی زدم کار رو گفتن انتخاب عکس پا خودت یه عکسی که تغییرات توش محصوص باشه و به شکل اولی عکس هم اسیب نزنه و تصویر زیاد غیره طبیعی نشه
تقریبان 3-4ساعتی روش کار کردم تا این شد
منتظر نظراتتون هستم
یه چی یادم رفت این اولین طرحی هست که با Photoshop CS6 زدم فوق العاده سنگین هست با همون CS5 یا CS4 بهتر میشه کار کرد
برای دیدن تصویر در ابعاد واقعی و جزئیات بهتر بر روی تصویر کلیک کنید

پیوست ها

• k.jpg
    k.jpg
    28.3 کیلوبایت · بازدیدها: 16
آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
خیلی خوشگل شده خسته مباشید :rose:

حمید جان دوتا مشکل داره :-?

چین های صورتش(کنار بینی) گود تر شده و بینشو هم قلمی تر کردی

mohsen_da

Member
بسیار زیبا کار شده خیـــلی خوشکل شده استـــاد
میبینیم که دوباره مدرسه رو راه اندازی کردین خیلی خوبه
چندتا سوال
چطوری میشه رنگ چشم رو به این طبیعی تغییر داد؟
تمام این با فتوشاپ کار شده؟ یا پلاگینی چیزی؟
آموزشی چیزی تواین زمینه هست منظورم ازین اموزشا که دونه یا لکه از رو صورت پاک میکنن نه مثل همین کار علاوه بر روتوش زیباشم کنه
تو گوگل فقط روتوشه معمولی من دیدم تو آموزشا

nima_dsnr

کاربر VIP
خیلی خوبه
بینی رو نسبتا بهتر از بقیه کار کردی
از پلاگین هم استفاده کردی یا همش ps ئه؟

hamid

Well-Known Member
سلام به تمام دوستان
دوستانی که اینجا هستن اکثرا فتوشاپ رو با یه نرم افزار طراحی اشتباه گرفتن فتوشاپ قوی ترین وبهترین نرم افزار برای ویرایش عکساس و یکی از ویژگی هاش همین روتوش کردن تصاویره که اگه نبود همه عکاسی ها و آتلیه ها کارشون لنگ میموند
فتوشاپ خودش اینقدر قدرت داره که بدون یه برنامه جانبی یا پلاگین بشه همچین عکسایی رو زد
تمام این کار با فتوشاپ بوده و از هیچ پلاگینی استفاده نشده
آموزش ویدیویی این کار تهیه شد و در بخش آموزشا قرار داده شد که میتونید از اینجا مشاهده کنید
بچه های مدرسه که این آموزش رو دانلود میکنن نمونه کار خودشون رو توی مدرسه قرار بدن تا ببینیم چی از آب در میاد

ورود به مدرسه

جدیدترین ارسال ها

بالا