سلام .
دوست من ، با احترام از زحمات شما در تدريس نرم افزار براي كاربراني كه تازه اين نرم افزار را براي يادگيري شروع كرده اند روش شما كمي گيج كننده است . دلايل آن از نظر من كه سابقه اي ( هر چند اندك در مقابل شما دوستان )در تدريس اين نرم افزار دارم به شرح زير است :
در ابتداي مبحث تعاريف بانك اطلاعاتي ، انواع آن براي كاربران مشخص نشده است و يكراست به سراغ ايجاد database رفته ايد .
روش اجراي نرم افزار را اشاره نكرده ايد .
بهتر بود كه قبل از ايجاد بانك اطلاعاتي ، با يك مثال كار را آغاز كرده و تعاريفي از قبيل موجوديت ها و خصوصيات آنها و مشخص كردن دليل استفاده نكردن از برخي خصوصيات را توضيح دهيد .
بصورت خلاصه فرمهال نرمال جداول را توضيح داده و مثال بزنيد .
بجاي استفاده از نماي table براي ايجاد جداول )create table by entering data
) بهتر است كه از نماي طراحي design استفاده نماييد .
قوانين نامگذاري نام فيلدها و بايدها و نبايدهاي آنرا شرح دهيد
primary key يا كليد اوليه را چيست و دلايل استفاده از آنرا توضيح دهيد .
انواع داده هاي ورودي و مواقع استفاده از هركدام ( data type (
خصوصيات فيلد از قبيل field size, input mask; validation; index
توضيح نام design و datasheet
البته اين موارد فقط براي قسمت ايجاد جداول به نظر من رسيد و قطعا اساتيد موارد بيشتري را در نظر دارند .
موفق و شاد باشيد . بدرود
دوست من ، با احترام از زحمات شما در تدريس نرم افزار براي كاربراني كه تازه اين نرم افزار را براي يادگيري شروع كرده اند روش شما كمي گيج كننده است . دلايل آن از نظر من كه سابقه اي ( هر چند اندك در مقابل شما دوستان )در تدريس اين نرم افزار دارم به شرح زير است :
در ابتداي مبحث تعاريف بانك اطلاعاتي ، انواع آن براي كاربران مشخص نشده است و يكراست به سراغ ايجاد database رفته ايد .
روش اجراي نرم افزار را اشاره نكرده ايد .
بهتر بود كه قبل از ايجاد بانك اطلاعاتي ، با يك مثال كار را آغاز كرده و تعاريفي از قبيل موجوديت ها و خصوصيات آنها و مشخص كردن دليل استفاده نكردن از برخي خصوصيات را توضيح دهيد .
بصورت خلاصه فرمهال نرمال جداول را توضيح داده و مثال بزنيد .
بجاي استفاده از نماي table براي ايجاد جداول )create table by entering data
) بهتر است كه از نماي طراحي design استفاده نماييد .
قوانين نامگذاري نام فيلدها و بايدها و نبايدهاي آنرا شرح دهيد
primary key يا كليد اوليه را چيست و دلايل استفاده از آنرا توضيح دهيد .
انواع داده هاي ورودي و مواقع استفاده از هركدام ( data type (
خصوصيات فيلد از قبيل field size, input mask; validation; index
توضيح نام design و datasheet
البته اين موارد فقط براي قسمت ايجاد جداول به نظر من رسيد و قطعا اساتيد موارد بيشتري را در نظر دارند .
موفق و شاد باشيد . بدرود