رندر ریل تایم چیه؟

.:BehzAd:.

Active Member
سلام یکی بگه این رندر ریل تایم که میگن چیه یه توضیح کامل عکسی فایلی چیزی ازش بزارید .

I-like-DDD

Well-Known Member
معنیش که میشه ( بیدرنگ ) خوب اگه با موتور رندرهای Realtime کار کرده باشی خودت میفهمی یعنی چی
در لحضه واست رندر میگیره دیگه و از هسته های کارت گرافیک استفاده میکنه واسه رندر چون تعدادشون زیاده
برای همین سرعت بالایی داره.
این چیزی بود که خودم برداشت کردم !! :)

hesam_sn

کاربر VIP
تو رندر معمولی باید صبر کنی تا محاسبات انجام بشه بعد تصویر نهایی رو ببینی ولی تو ریل تایم تو هر لحضه نتیجه کار رو میبینی
مثلا تو بازی های کامپیوتری هر فریم تو همون لحظه نشون داده میشه و بازی بدون گیر انجام میشه
من اینو از ریل تایم فهمیدم

A.sad

Member
خوب رندر ریل تایم همونجوری که از اسمش مشخصه یعنی بدون وقفه
اگه منظورت رندر ریل تایم موتور های گیمه اون یه جورایی واسه خودش بحث زیاد داره ولی اگه رندر گرفتن تو مکس و اینا رو میگی چند تا موتور میشناسم که این کار رو میکنن

vray RT که با استفاده از موتور vray این کار رو انجام میده
Quick silver که روی مکس 2011 به بعد اومد تو رندرش هم از cpu و هم از gpu واسه پردازش استفاده میکنه
مکس 2012 هم یه رندرر ریل تایم جدید به اسم iray اضافه کرده که اونم چیز جالبیه

آخرین ویرایش:

amirsadraii

Active Member
سلام...اگه میشه عکس ولینک های آموزششو هم بگید.........در ضمن رو همه سیستم جواب میده؟

A.sad

Member
سلام...اگه میشه عکس ولینک های آموزششو هم بگید.........در ضمن رو همه سیستم جواب میده؟

اموزش خاصی در موردش ندارم ولی بعد از اینکه نصبش کردی مثل همون vray یا mental ray از توی قسمت render setting انتخابش می کنی
هر چقد سیستمت قوی تر باشه مسلما راحت تر کار میکنه
در مورد vray Rt اگه رندر رو حالت active shade فعال کنی ویوپرت رو که تغییر بدی همزمان با تغییرات ویوپرت صحنه رو رندر میگیره ولی اگه سرعت سیستم پایین باشه کند میشه و نمیتونی تو ویوپرت راحت کار کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا