بی بی کد ..رندر خداحافظی..

m.n1362

Member
سلام فکر میکنم این اخرین پست من از داخل ایران باشه تو این مدت خیلی چیزا از همین سایت یاد گرفتم دوستای خوبی پیدا کردم امیدوارم همتون موفق باشید البته ایران هم نباشم دوباره تو این سایت میام .....مکس وی ری فتوشاپ..یه پروژه دانشجویی بود.ممنون از همه نظرات پیشاپیش.:rose: یه ادیت کردم به اسم fnl den گذاشتم.:rose:

پیوست ها

• mki.jpg
    mki.jpg
    508.3 کیلوبایت · بازدیدها: 160
  • fnl den.jpg
    fnl den.jpg
    645.3 کیلوبایت · بازدیدها: 79
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟ کجا به سلامتی؟ بی تعارف میگم یکی از بهترین رندرهایی هست که ازت دیدم.البته بیرون کار بد شده.منظورم لو پلی هست.اما داخل کار عالی شده.بهت تبریک مییگم وبرات آرزوی موفقیت.

m.n1362

Member
سلام.خوبی؟ کجا به سلامتی؟ بی تعارف میگم یکی از بهترین رندرهایی هست که ازت دیدم.البته بیرون کار بد شده.منظورم لو پلی هست.اما داخل کار عالی شده.بهت تبریک مییگم وبرات آرزوی موفقیت.
سلام عارف مرسی خوبم.... ممنونم دوست خوبم..دانمارک

madmaster_3d

Well-Known Member
خب خوبه که رفتی. راحت شدیم :lol: ( شوخی )
کارت هم قشنگ شده فقـــــــــــــــــــــــــــــــــــط....
اون فرش گرده تکسچرش مقوا نداره و یکمی روی هواست . زیرش سایه افتاده انگار.مقواست
اون راحتی جلو پنجره رو هم تسکچر یادت رفته بدی و سفیده. مقواست
متریال سفید دیوار هم مقواست
اگر متریال فریم پنجره رو هم عوض کنی از مقوایی در میاد

در کل هرجا که هستی بهت خوش بگزره. من اگر تو این ایران هر روز کتکمم بزنن نمیرم بیرون ازش.مخصوصا از شهر خودمون با هوای 60 درجه به بالاش :lol: ببخشید فوضولی می کنم . ماله همیشه رفتی؟ یا برای کار یا ... ( اقا به توچه آخه :mad:)
شما هم هرجا رفتی موفق باشی.
کارهات رو هم حتما بزار ببینیم.
موفق باشی :rose:

m.n1362

Member
خب خوبه که رفتی. راحت شدیم :lol: ( شوخی )
کارت هم قشنگ شده فقـــــــــــــــــــــــــــــــــــط....
اون فرش گرده تکسچرش مقوا نداره و یکمی روی هواست . زیرش سایه افتاده انگار.مقواست
اون راحتی جلو پنجره رو هم تسکچر یادت رفته بدی و سفیده. مقواست
متریال سفید دیوار هم مقواست
اگر متریال فریم پنجره رو هم عوض کنی از مقوایی در میاد

در کل هرجا که هستی بهت خوش بگزره. من اگر تو این ایران هر روز کتکمم بزنن نمیرم بیرون ازش.مخصوصا از شهر خودمون با هوای 60 درجه به بالاش :lol: ببخشید فوضولی می کنم . ماله همیشه رفتی؟ یا برای کار یا ... ( اقا به توچه آخه :mad:)
شما هم هرجا رفتی موفق باشی.
کارهات رو هم حتما بزار ببینیم.
موفق باشی :rose:

سلام اره واقعا من از دستت راحت میشم:green:مرسی حتما درستش میکنم میذارم کار دانشجویی بود زیاد زمان نذاشتم... ممنون از شوخ طبعیت.....هر کس دنبال یه چیزه دیگه......اره همیشگی میرم:cool: حتما این کارو میکنم مرسی

آخرین ویرایش:

darklight

کاربر فعال
آقا کارتون خیلی درسته ها ...!! بسی لذت بردم ...
اما یه چند تا ایراد بنی اسرائیلی میخوام بگیرم.
اول از همه اینکه اگار تو کارتون اصلا از ao استفاده نکردید انگار چون انگار مبل ها و صندلی رو هوان و یا اینکه به سختی میشه تشخیص داد که قفسه های کتاب تا کنار دیوار کشیده شدن.
دوم اینکه چرا همه کتاب ها قهوه ای سوخته ان...!؟ به نظر میاد کتابا باید رنگی باشن اگه میشه در مورد علت اینکه رنگ کتاب ها رو اینطوری کردید توضیح بدید (این رو از دید شاگردی پرسیدم ایراد نبود)
سوم اینکه خیلی قشنگ درت روی صندلی ها رو در آوردید اما اگه این صندلی ها اینقدر کهنه هستند که توی یه اتاق به این تمیزی اینقدر روشون خاک نشسته که نمیشه پاکش کرد پس چرا اینقدر صیقلی هستند و نشیمنشون هم اینقدر تمیزه و براق ...؟ کلا به نظرم درت روی اینا با اتاق همخونی نداره.
چهارم اینکه انگار نور چراغ روی سقف رو تو فوتوشاپ گذاشتید همچنین گلر مربوط به اون رو چون اولا انعکاس نور اون لامپ حبابی توی دیوار نیست ثانیا گلر اون انگار تو دیوار فرو رفته و نصفست و کامل نیست.
پنجم اینکه چرا روی دیوار عمودی لبه پنجره اونجوری شده؟ انگار که بعدا خواسته باشید با براش گرد فتوشاپ با اسپیسینگ پیشفرض ادیت بکنید که دایره دایره افتاده.
ششم هم اینکه انگار بیرون پنجره اون ساختمونه دستی اوربرایت شده باشه یا اینکه سقفش حالت آینه ای داشته که کنتراستش با هیچ جای دیگه ساختمون نمی خونه و انگار اوراکپوژور شده باشه.

این نکته رو هم اضافه کنم که اینقدر ایراد بنی اسرائیلی که گرفتم به خاطر این بود که دارم از روی کارهای تاپ دوستان اینجا تلمذ می کنم و برای همین سعی می کنم به کوچکترین جزئیات گیر بدم تا بعدا بتونم خودم استفاده کنم.

m.n1362

Member
آقا کارتون خیلی درسته ها ...!! بسی لذت بردم ...
اما یه چند تا ایراد بنی اسرائیلی میخوام بگیرم.
اول از همه اینکه اگار تو کارتون اصلا از ao استفاده نکردید انگار چون انگار مبل ها و صندلی رو هوان و یا اینکه به سختی میشه تشخیص داد که قفسه های کتاب تا کنار دیوار کشیده شدن.
دوم اینکه چرا همه کتاب ها قهوه ای سوخته ان...!؟ به نظر میاد کتابا باید رنگی باشن اگه میشه در مورد علت اینکه رنگ کتاب ها رو اینطوری کردید توضیح بدید (این رو از دید شاگردی پرسیدم ایراد نبود)
سوم اینکه خیلی قشنگ درت روی صندلی ها رو در آوردید اما اگه این صندلی ها اینقدر کهنه هستند که توی یه اتاق به این تمیزی اینقدر روشون خاک نشسته که نمیشه پاکش کرد پس چرا اینقدر صیقلی هستند و نشیمنشون هم اینقدر تمیزه و براق ...؟ کلا به نظرم درت روی اینا با اتاق همخونی نداره.
چهارم اینکه انگار نور چراغ روی سقف رو تو فوتوشاپ گذاشتید همچنین گلر مربوط به اون رو چون اولا انعکاس نور اون لامپ حبابی توی دیوار نیست ثانیا گلر اون انگار تو دیوار فرو رفته و نصفست و کامل نیست.
پنجم اینکه چرا روی دیوار عمودی لبه پنجره اونجوری شده؟ انگار که بعدا خواسته باشید با براش گرد فتوشاپ با اسپیسینگ پیشفرض ادیت بکنید که دایره دایره افتاده.
ششم هم اینکه انگار بیرون پنجره اون ساختمونه دستی اوربرایت شده باشه یا اینکه سقفش حالت آینه ای داشته که کنتراستش با هیچ جای دیگه ساختمون نمی خونه و انگار اوراکپوژور شده باشه.

این نکته رو هم اضافه کنم که اینقدر ایراد بنی اسرائیلی که گرفتم به خاطر این بود که دارم از روی کارهای تاپ دوستان اینجا تلمذ می کنم و برای همین سعی می کنم به کوچکترین جزئیات گیر بدم تا بعدا بتونم خودم استفاده کنم.

سلام نه اتفاقا خیلی خوب بود ایرادات اون قسمت با فتوشاپ شده اخه رندر گرفتم گفت پنجره رو عوض کنم منم همون قسمتو رندر گرفتم بعد مچ کردم بیرونم واسه همین بد شد چون بیرون اول جنگل بود جنگله مناسبتر بود بقیشم خواستم بیشتر وقت بذارم اما عجله داشت طرف این به این معنی نیست چون عجله کردم بد شده کارم خوبه نه به این معنی که یه سری چیزا از دست ادم در میره در کل مرسی ممنونم

maxpin206

Well-Known Member
سلام.کار زیبایی بود.امیدوارم که موفق باشی
من به شخصه از طراحیاتون بسیار آموختم.....استاد!

sallarmelli

Active Member
نرو توهم مث من نمی تونی دووم بیاری نرو
تو هم مث من کم میاری نرووووووو
آقا هر جا هستی موفق باشی و باعث افتخاری ایرانی ها باشی ای و هیچ وقت فراموش نکن که تو هم یکی از سفیران ایران هستی

آقا نور پردازی کارت هم مث همیشه خوب بود و من به شخصه از دیدن کارت لذت می بردم

m.n1362

Member
نرو توهم مث من نمی تونی دووم بیاری نرو
تو هم مث من کم میاری نرووووووو
آقا هر جا هستی موفق باشی و باعث افتخاری ایرانی ها باشی ای و هیچ وقت فراموش نکن که تو هم یکی از سفیران ایران هستی

آقا نور پردازی کارت هم مث همیشه خوب بود و من به شخصه از دیدن کارت لذت می بردم

:lol:باحال بود مرسی....ممنونم خوشحالم لذت بردی.....

Mehran coyote

Well-Known Member
کارت خوب شده

هر جا میری امیدوارم موفقتر از همیشه بشی و هر روزت بهتر از دیروزت باشه

یا علی
التماس دعا

m.n1362

Member
ایراداتی رو که گفتید درست کردم یه شات دیگه میذارم پایه مبل رو درست کردم براقیت صندلی کمتر شد کتابخونه متریالش درست شد بیرون مچ شد حالت مقوایی که mad master هی میگه:green:درست شد

matinasal

Member
رفتنت را بر برکهای خزان بنویس تا با قدم هایم صدایم با صدایت هم آواز شود... امیدوارم بازم کاراتو ببینم
به امید موفقیتت

matinasal

Member
خوبه ولی کارای قبلیت بهتر بود
عجله کردی؟
رفتنت را بر برکهای خزان بنویس تا با قدم هایم
صدایت
با
صدایم

هم آواز شود...
امیدوارم بازم کاراتو ببینم

به امید موفقیتت

سلام مجید جان تکنیک رندر و کارت حرف نداره متریالاها هم خیلی خوب شدن واقعا تبریک میگم کارهای داخلیت هم به حد مستر رسیده دیگه
واقعا خوشحالم از اینکه برای پیشرفتت و هدف هات و انگیزه هات پشتکار بالایی از خودت نشون میدی منم امیدوارم هرجا هستی موفق باشی و بهت خوش بگذره
تو هم مجید جان یکی از کاربرای خوبه مجید آنلاین بودی که آموخته هاتو از هیچ کس دریغ نکردی
مارو هم واسه گودبای پارتیت دعوت کن دادا حتما :green:

سلام مجید جان تکنیک رندر و کارت حرف نداره متریالاها هم خیلی خوب شدن واقعا تبریک میگم کارهای داخلیت هم به حد مستر رسیده دیگه
واقعا خوشحالم از اینکه برای پیشرفتت و هدف هات و انگیزه هات پشتکار بالایی از خودت نشون میدی منم امیدوارم هرجا هستی موفق باشی و بهت خوش بگذره
تو هم مجید جان یکی از کاربرای خوبه مجید آنلاین بودی که آموخته هاتو از هیچ کس دریغ نکردی
مارو هم واسه گودبای پارتیت دعوت کن دادا حتما :green:

S.yadegari

Member
به سلامتی ایشالل.....هر کجا هستید مجید آنلاین هم هستا..ماشاللا اینترنت هم که ریخته اونجا:rose:

javadgonbadi

Well-Known Member
سلوم به همه بچه ها

این رندرتم مثل بقیه کارات عالی بود احسنتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

برو بسلامت موفق باشی تو می تونی:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا