بی بی کد ..رندر خداحافظی..

m.n1362

Member
خوبه ولی کارای قبلیت بهتر بود
عجله کردی؟
رفتنت را بر برکهای خزان بنویس تا با قدم هایم
صدایت
با
صدایم

هم آواز شود...
امیدوارم بازم کاراتو ببینم

به امید موفقیتت
سلام حتما هر جا برم کارامو میذارم ممنونم...عجله که بود اما زمان کمم توجیحی واسه ایرادام نیست.ممنون....اقا شمام هم اواز صدای خش خش ما شی که شرمنده میکنی:green::rose:

آخرین ویرایش:

m.n1362

Member
سلام مجید جان تکنیک رندر و کارت حرف نداره متریالاها هم خیلی خوب شدن واقعا تبریک میگم کارهای داخلیت هم به حد مستر رسیده دیگه
واقعا خوشحالم از اینکه برای پیشرفتت و هدف هات و انگیزه هات پشتکار بالایی از خودت نشون میدی منم امیدوارم هرجا هستی موفق باشی و بهت خوش بگذره
تو هم مجید جان یکی از کاربرای خوبه مجید آنلاین بودی که آموخته هاتو از هیچ کس دریغ نکردی
مارو هم واسه گودبای پارتیت دعوت کن دادا حتما :green:
سلام سعید جان یه دوست خوب مثل تو اینجا پیدا کردم ممنونم باابت همه چی...مرسی در ارتباطیم حتما

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سلام رندر قبل ادیت بهتره که :green:
هر جا میری موفق باشی. :rose:

منتظر کارای خارجیت هستیم.:wink:

darklight

کاربر فعال
خیلی باحال شده من که خیلی خوشم اومد خصوصا که آفتابش دقیقا شده مثل آفتاب تهران سر ظهر اونم با یه هوای آلوده (چون باعث میشه زردی نور بیشتر خودشو نشون بده به علت نبودن تعدیل کننده نوری مثل آسمون آبی) و اون نمای ساختمونهای قارچ مانند تهران خدایی خیلی برام نوستالژیک بود نماش دقیقا شده نمای شرکتی که قبلا توش کار می کردم. آقا شرمنده دارم روده درازی میکنم. از نظر من که خیلی بهتر شده (البته هنوزم فلسفه رنگی نبودن کتاب ها رو نمی فهمم)
&lt;&lt;SAJJAD&gt;&gt;;1305669 گفت:
سلام رندر قبل ادیت بهتره که
آقا سجاد میشه توضیح بدید چرا؟ چون به نظر من که خیلی بهتر شده حرفتون رو اصلا درک نمی کنم. (اینم که دارم می پرسم به خاطر اینه که میخوام یاد بگیرم خدای نکرده برداشت بد نکنید. بالاخره من تازه کار هم باید از یه جایی شروع کنم به فهمیدن دیگه)

Ali_CG

Well-Known Member
خب خوبه که رفتی. راحت شدیم :lol: ( شوخی )
کارت هم قشنگ شده فقـــــــــــــــــــــــــــــــــــط....
اون فرش گرده تکسچرش مقوا نداره و یکمی روی هواست . زیرش سایه افتاده انگار.مقواست
اون راحتی جلو پنجره رو هم تسکچر یادت رفته بدی و سفیده. مقواست
متریال سفید دیوار هم مقواست
اگر متریال فریم پنجره رو هم عوض کنی از مقوایی در میاد

در کل هرجا که هستی بهت خوش بگزره. من اگر تو این ایران هر روز کتکمم بزنن نمیرم بیرون ازش.مخصوصا از شهر خودمون با هوای 60 درجه به بالاش :lol: ببخشید فوضولی می کنم . ماله همیشه رفتی؟ یا برای کار یا ... ( اقا به توچه آخه :mad:)
شما هم هرجا رفتی موفق باشی.
کارهات رو هم حتما بزار ببینیم.
موفق باشی :rose:

سلام حاج علی
آقا جون هرکی دوس داری دیگه نگو مقوا، وقتی اینو میگی آدم دلدرد میگیره . . .
مرسی دادا.بووووووووووس :green:

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام رفیق کارت مثل همیشه قشنگ شده فقط چندتا نکته به چشمم اومد که با اجازت میگم
یکی متریال و uv مبل هاست چون زیاد بالشت ها یه حالت طبیعی در نیومده و جنس مبل ها مثل پیراهن مردونه شده کل فکر میکنم باید به مخملی بزنه
و نکته دیگه بک گراند بیرونه نمیدونم چرا ولی نامتنسب به نظر میا شاید بخاطر کمبوی رنگ آبی تو آسمون یا شدت نور زیاده . . .
و اینکه امیدوارم اونجا هم همین کارو ادامه بدی چون توش آینده ی درخشانی داری . . .
موفق باشی همیشه و شاد . . .

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
آقا سجاد میشه توضیح بدید چرا؟ چون به نظر من که خیلی بهتر شده حرفتون رو اصلا درک نمی کنم. (اینم که دارم می پرسم به خاطر اینه که میخوام یاد بگیرم خدای نکرده برداشت بد نکنید. بالاخره من تازه کار هم باید از یه جایی شروع کنم به فهمیدن دیگه)

تصویر بیرون پنجره و متریال دیوار دوره پنجره توی رندر ادیت شده بهتره ولی نورش یخورده غیرمنطقی شده. چون این نور با این اوربرایت هیچ اثری روی محیط نداره، اگه باقیه محیط یکمی روشن تر بود بهترتر بود. به هر حال من رندر روشن ترو بیشتر دوس میدارم.

m.n1362

Member
dr hashemi ممنونم............از همتون ممنون بابت نظاتتون مرسی مووفق باشید و پیروز

جدیدترین ارسال ها

بالا