سلام مهران جان ممنونم مرسی...کارت خوب شده
هر جا میری امیدوارم موفقتر از همیشه بشی و هر روزت بهتر از دیروزت باشه
یا علی
التماس دعا
سلام حتما هر جا برم کارامو میذارم ممنونم...عجله که بود اما زمان کمم توجیحی واسه ایرادام نیست.ممنون....اقا شمام هم اواز صدای خش خش ما شی که شرمنده میکنیخوبه ولی کارای قبلیت بهتر بود
عجله کردی؟
رفتنت را بر برکهای خزان بنویس تا با قدم هایم صدایت
با
صدایم
هم آواز شود...
امیدوارم بازم کاراتو ببینم
به امید موفقیتت
سلام سعید جان یه دوست خوب مثل تو اینجا پیدا کردم ممنونم باابت همه چی...مرسی در ارتباطیم حتماسلام مجید جان تکنیک رندر و کارت حرف نداره متریالاها هم خیلی خوب شدن واقعا تبریک میگم کارهای داخلیت هم به حد مستر رسیده دیگه
واقعا خوشحالم از اینکه برای پیشرفتت و هدف هات و انگیزه هات پشتکار بالایی از خودت نشون میدی منم امیدوارم هرجا هستی موفق باشی و بهت خوش بگذره
تو هم مجید جان یکی از کاربرای خوبه مجید آنلاین بودی که آموخته هاتو از هیچ کس دریغ نکردی
مارو هم واسه گودبای پارتیت دعوت کن دادا حتما
]vh lk wtpi 2 v, kld j,kl ffdkl
سلوم به همه بچه ها
این رندرتم مثل بقیه کارات عالی بود احسنتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
برو بسلامت موفق باشی تو می تونی
به سلامتی ایشالل.....هر کجا هستید مجید آنلاین هم هستا..ماشاللا اینترنت هم که ریخته اونجا
آقا سجاد میشه توضیح بدید چرا؟ چون به نظر من که خیلی بهتر شده حرفتون رو اصلا درک نمی کنم. (اینم که دارم می پرسم به خاطر اینه که میخوام یاد بگیرم خدای نکرده برداشت بد نکنید. بالاخره من تازه کار هم باید از یه جایی شروع کنم به فهمیدن دیگه)<<SAJJAD>>;1305669 گفت:سلام رندر قبل ادیت بهتره که
خب خوبه که رفتی. راحت شدیم ( شوخی )
کارت هم قشنگ شده فقـــــــــــــــــــــــــــــــــــط....
اون فرش گرده تکسچرش مقوا نداره و یکمی روی هواست . زیرش سایه افتاده انگار.مقواست
اون راحتی جلو پنجره رو هم تسکچر یادت رفته بدی و سفیده. مقواست
متریال سفید دیوار هم مقواست
اگر متریال فریم پنجره رو هم عوض کنی از مقوایی در میاد
در کل هرجا که هستی بهت خوش بگزره. من اگر تو این ایران هر روز کتکمم بزنن نمیرم بیرون ازش.مخصوصا از شهر خودمون با هوای 60 درجه به بالاش ببخشید فوضولی می کنم . ماله همیشه رفتی؟ یا برای کار یا ... ( اقا به توچه آخه )
شما هم هرجا رفتی موفق باشی.
کارهات رو هم حتما بزار ببینیم.
موفق باشی
سلام حاج علی
آقا جون هرکی دوس داری دیگه نگو مقوا
آقا سجاد میشه توضیح بدید چرا؟ چون به نظر من که خیلی بهتر شده حرفتون رو اصلا درک نمی کنم. (اینم که دارم می پرسم به خاطر اینه که میخوام یاد بگیرم خدای نکرده برداشت بد نکنید. بالاخره من تازه کار هم باید از یه جایی شروع کنم به فهمیدن دیگه)