این قوانین چی هستن که بقیه رعایت نکردن که شما دارید رعایت میکنید ؟ (خواهشن بیشتر توضیح بدید.)
ها
ببخشید سوء تفاهم نشه! من اصلا همچین منظوری نداشتم! منضورم چیز دیگست:
چون ما توی ایرانیم و مسلمونیم و کلا خیلی با همدیگه مهربانانه و برادرانه و کلا سمیمیتر از خارجی جماعت رفتار میکنیم، بعضی فکر میکنن که همین رفاقت و بخشش و سمیمیت رو میشه توی محل کار هم داشت! نمیشه! اصلا و بنیانا و شرعا غلطه که در وظایف خود و یا زیر دستان مهربانانه رفتار کرد! اگر مسئله ای به حقوق مردم یا افراد دیگه گروه یا خود گروه مربوط بشه، باید جدی بود! حقوق مردم و بیت المال شوخی سرش نمیشه! گروه هم شوخی سرش نمیشه!ما وظیفه کار کردن داریم(
مکلفیم به کار)و اصلا دست ما نیست که بزنیم یکهو همه چیز رو بریزیم به هم!
کاری که در محل کار انجام شد این بود که در حالی که شئن افراد رو کاملا حفظ شد, ولی اجازه صدمه زدن به گروه به و شل گرفتن وظایف به کسی داده نشد.
با مثال راحتتره:
مثلا اگر بخشی از کار به فردی واگزار میشه، باید انجامش بده! حتی اگر نزدیکانش هم فوت کنن(همه جای دنیای این شکلیه), ولی ما دست فرد رو بازتر کردیم و گفتیم که شما به دلیل X و Y میتونید کارتون رو N % با کیفیت کمتر و I روز دیرتر انجام بدید، و انقدر هم کسری میخورید....
در همین حال اگر کسی مشکل مالی چیدا میکرد، بچه ها یک تیکه از کار رو به اون واگزار میکردن و خیلی طبیعی(استلاح مشهدیه:
طبیعی کردن) دوبله حساب میکردیم...
یا خیلی موارد دیگه, طوری عمل میشد که نه کار و نه گروه و نه فرد مشکل دار, تو درد سر نیفته...
درحال که تو مثلا سینما: یکی اگر وسط فیلمبرداری مادرش فوت کنه، باید کارش رو تموم کنه! والا .... و .... و..........!
و تو مثلا ارگان X : اگر یکی مادرش فوت کنه, اون بخش تا یک سال تعطیل میشه!!!
تو محل کار ما: اگر خداییییییی نکرده، کسی چنین مشکلی پیدا کنه، همه با هم تمام کارهاش رو راه میندازیم و کلی هم کمکش میکنیم و اون هم کارش رو تموم میکنه! چطوریش رو هم به شیوه مدریت آقای مدیرعامل(تهرونیه!) مربوطه...
فضای حرفه ای که دارید آیا کار حرفه ای هم ازش بیرون میاد ؟(خواهشن نمونه کارهای انمیشنتون رو بزارید)
اجازه بگیرم و کدکش کنم چشم, البته باید قول بدید فکتون رو قبلش ببندید که نیفته گم و گور شه!
(شوخی کردم ها)
کار ما که انیمیشنش کم بود، بیشتر Engine بود که اونم به اطلاعات وابستست، ولی سعی میکنم یک عکسی چیزی ازش بزارم, اگر هم اجازه بدن، میگم اصلا بیس خودش رو بزارن رو سایت(سه بعدی و برای شهید برونسی)
راستی خوب شد گفتید, یکی از پروژه هامون رو که انشاءالله از سال دیگه ساخت سه بعدیش شروع میشه رو میخوام هماهنگ کنم، طی مراحل ساخت, روی سایت بزارم, باحال میشه
در مورد اولین چیزی هم که گفتید من نفهمیدم که دروغگو کی هستش ؟
با چند تا کارگردان و تهیه کننده که صحبت میکردم چیزهای مشابهی رو گفتن، حتی به طور غیر مستقیم این جمله که نوشتم رو گفتن:
با انیماتورها کار نمیشه کرد چون دروغگو هستند!
البته ایشون که
لطف دارن! ولی خوب دیدم از جهاتی هم راست میگن، انیماتورها خیلیهاشون هنوز کار به صورت حرفه ای رو نفهمیدن! هممون هم جور این مسائل رو کشیدیم! همون که یکی از دوستان گفت:
آخر کار هم 70 درصد کار رو یک نفر باید انجام بده...(فکر کنم آقا احسان بود، اگر اشتباه نکنم،اگر اشتباه نکنم!!!)
من مشکلی ندارم که بازاریاب چقدر بر میداره و ... چون تعرفه خودش رو داره 13 تا 25 درصد. ولی مگه چند تا بازاریاب هستش ؟
اینم شمال همون اسلامی کار کردنی که گفتم میشه!
جالب اینه که بدونید همه ی این پول ها از جایی خورده میشد که خودش رو حافظ بیت المال ملت میدونه...
محتاتتر صحبت کنیم بهتره!(تا در آخرت پدرمون در نیاد!)
اما ما همه چی رو داریم به اسم اسلام تموم میکنیم.
تند نروییییییییییید
از این به بعد اسلام رو وارد کار نکنید.
ببخشید؟ پس رو شعله زرد بنویسم؟؟؟
یا مثلا تو محرم ساعت طلام رو دستم نکنم!!!
چون اصلا نمیشه گفت چه فصایی اسلامی هست یا نیست.
OK ولی نصبی گرایی مشکل داره ها!
من هم که نگفتم ماها هممون وحی منضلیم که!(من بودم و تنی چند از فرشتگان که ...
) ما هم اشکالات داریم فراوان! ولی حداقل سعی در حل کردنش میکنیم
چاکرییییییییییییییییییییم
از همه ی بچه ها معذرت میخوام که این بحث به اینجا کشید.